- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
futa
csendes tag
nekem ugyan nem toshibám van, de az én tapipadomon sincs megjelölve, hogy scollozható felület lenne a jobb szélén és az alján. Mégis megy. Ha csak odateszem az ujjam a jobb szélére, és pl. balra húzom, csak a kurzort mozgatja. De ha lefelé húzom, felismeri hogy tekerni akarok, és átvált scroll funkcióba. Nálam nem kellett állítani semmit, alapból ilyen. Nem tudom, ez segített-e..
-
futa
csendes tag
Üdv!
Helyzet: tesómnak van egy toshiba satellite L30-134 gépe. Ledobták, eltört a kijelző. Én pécsen vagyok, ő Győrben, így csak távsegítséget tudnék nyújtani neki, de nem ismerem a gépet, ő meg nem ért hozzá.
Kérdés: van egy monitor, amit csatlakoztattak a laptophoz (gondolom D-SUB van rajta - vagy hogy hívják). Windows induláskor, amikor megy a csík, az látszik a monitoron, de utána eltűnik a kép, és ezután csak a kijelző maradékán látszik valami. Hogyan lehet átkapcsolni ezt a gépet külső megjelenítőre? (pl. az én gépemen van az FN gombok között direkt erre)
Légyszi aki tud, pontos infót írjon, hogy tovább tudjam adni. Pl. "legfelső sorban kék téglalapocska rajz..", vagy ilyesmi.
Egyáltalán van mód arra, hogy kijelző nélkül átkapcsolják, vagy csak a képernyő beállításánál lehetne átpöckölni (ami ugye problémás)?
Más kérdés: kb. mennyiért lehet új kijelzőt venni bele?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen routert?
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest