Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttyVin
aktív tag
válasz
alfa147
üzenetére
Most már addig jutottam, hogy talán a hibernálás-probléma megoldódott, de két újabb jött elő.
1. "Az energiaséma adatai nem érhetők el", illetve "A teleptöltöttség-jelzőn megjelenített sémák" rész üres. Ezt mivel lehetne "visszavarázsolni"? Powercfg vagy más?
2. A Catalyst bármelyik verzióját is telepítem, nemigen működik rendesen (pl. Powerplay, MediaPlayerClassic képernyője sötét, stb.) Mi lehet? Codec-ek újratelepítése?
-
AttyVin
aktív tag
válasz
alfa147
üzenetére
1. Ameddig lehet húzni, megpróbálom, mert rengeteg más programot is újra kellene telepíteni utána.
2. "Természetese" Kernel-hiba volt a leállásoknál, de mint írtam, nem kékhalállal ment a dolog, hanem egyszerűen a hibernálásból nem "jött ki" a gép. Illetve a BIOS elindul, majd, amikor a Windows is bejelentkezik, betöltés közben eldobja és úgy áll le, mintha nem kapna áramot a gép (HDD katt, stb.). Ha hálózatra csatlakoztatom, akkor normálisan "ébred" ezek után is.
3. Nekiálltam a driverek újratelepítéséhez és még egy csavar van, mert az ATI Catalyst leszedése után úgy tűnik, nem jelentkezik az "akku-hiba"! Viszont az újabb frissítések egyelőre nemigen mennek ezen az A200-ason...
4. Közben még egy hiba lépett fel:az energiasémák beállításai nem érhetők el. A listát feladja a rendszer, de nem lehet módosítani ("Az energiaséma adatai nem érhetők el").
Úgyhogy mégis nagyon esélyes a Windows újratelepítés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K Beégett I Cam I W10 I Gar
- Gamer 17' 144hz Asus ROG i7, RTX 2070 Super, 2TB m.2 SSD
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Janou