Hirdetés
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obolony
senior tag
Szia!
Teljesen a gyári driver van rajta a gyári xp-vel amit adtak hozzá, még nem piszkáltam. Elméletileg a Toshiba küldözgeti a frissitéseket, de a íróhoz nem küldött még.
Mondjuk most leszedem, visszateszem a gyárit, és megnézem van-e újabb a honlapon.
Ha ez sem segít, akkor tényleg para, mert szervíz, ami sajnos az én esetemben kicsit bonyorult, de majd utánanézek hogy lehet megoldani, mert kiküldetésben vagyok, és errefelé nincs (ha jól tudom) hivatalos toshiba szervíz, pancsernek meg nem adom a kezébe, főleg itt
)))
Igen, gyárilag 512 Mb volt benne, és én is féltem, hogy mi lesz ha belerakunk egy másik memóriát. De a toshiba (még otthon) úgy nyilatkozott lehet, ezért bementem egy haveromhoz, és belepróbáltunk egy kingston 1 Gb-ost. Szépen felismerte, és le is futott az összes memteszt rendben, így kifizettem, és benne maradt, azóta 1,5 Gb
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- Lenovo LOQ Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)))
Janou