- Mobil flották
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obolony
senior tag
Szia!
Teljesen a gyári driver van rajta a gyári xp-vel amit adtak hozzá, még nem piszkáltam. Elméletileg a Toshiba küldözgeti a frissitéseket, de a íróhoz nem küldött még.
Mondjuk most leszedem, visszateszem a gyárit, és megnézem van-e újabb a honlapon.
Ha ez sem segít, akkor tényleg para, mert szervíz, ami sajnos az én esetemben kicsit bonyorult, de majd utánanézek hogy lehet megoldani, mert kiküldetésben vagyok, és errefelé nincs (ha jól tudom) hivatalos toshiba szervíz, pancsernek meg nem adom a kezébe, főleg itt)))
Igen, gyárilag 512 Mb volt benne, és én is féltem, hogy mi lesz ha belerakunk egy másik memóriát. De a toshiba (még otthon) úgy nyilatkozott lehet, ezért bementem egy haveromhoz, és belepróbáltunk egy kingston 1 Gb-ost. Szépen felismerte, és le is futott az összes memteszt rendben, így kifizettem, és benne maradt, azóta 1,5 Gb -
Obolony
senior tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba Satellite notim, most fel eves. (M60-159, Intel Centrino 760 Dothan 2.0 GHz 533 MHz FSB 2 MB 2nd level cache, 1,5 GB DDR2 RAM, ATI MOBILITY RADEON X700, 128 MB DDR, 100 GBHDD, DVD Super Multi Drive (2-layer), 17'' Toshiba TrueBrite WXGA TFT, 10/100LAN, V.90 modem, lítium-ion)
Teljesen meg vagyok elegedve vele, nalam tkeppen asztali funkciot lat el, es 24 oraban megy taprol aksi nelkul, es meg semmi baj nem volt vele.
Vagyis egy baja van, amit nem ertek, es ha van valakinek otlete/tapasztalata, kerem ossza meg velem.
Mind CD, mind DVD irasnal a gep teljesen ''lefagy''. Vagyis tulajdonkeppen a gep megirja a lemezt, (CD 20perc, DVD 45-55 perc) csak mig ir addig semmi mas nem mukodik, meg az eger sem szinte, teljesen kifagy tole a gep, mna es az irasi idok sem normalisak szerintem. A furcs, hogy a nero kiirja, cd iras 8* sebeseggel elkezdve, majd rendben 8* sebeseggel be is fejezve, megis majd egy orat tart tizenegyketperc helyett, es kozben a gep hasznalhatatlan.
Rakotottem egy kibelezettUSB rack-en keresztul egy LG DVD irot, es az szepen az adott sebessegen ir mind DVD-t mind CD-t. Mna persze es a gep sem fagy tole, de meg csak nem is lassul.
Mi lehet az en gondom?
Hlp pls
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Vírusirtó topic
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Gamer Laptop
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest