Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Gear S3 - második kör
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obolony
senior tag
Szia!
Teljesen a gyári driver van rajta a gyári xp-vel amit adtak hozzá, még nem piszkáltam. Elméletileg a Toshiba küldözgeti a frissitéseket, de a íróhoz nem küldött még.
Mondjuk most leszedem, visszateszem a gyárit, és megnézem van-e újabb a honlapon.
Ha ez sem segít, akkor tényleg para, mert szervíz, ami sajnos az én esetemben kicsit bonyorult, de majd utánanézek hogy lehet megoldani, mert kiküldetésben vagyok, és errefelé nincs (ha jól tudom) hivatalos toshiba szervíz, pancsernek meg nem adom a kezébe, főleg itt
)))
Igen, gyárilag 512 Mb volt benne, és én is féltem, hogy mi lesz ha belerakunk egy másik memóriát. De a toshiba (még otthon) úgy nyilatkozott lehet, ezért bementem egy haveromhoz, és belepróbáltunk egy kingston 1 Gb-ost. Szépen felismerte, és le is futott az összes memteszt rendben, így kifizettem, és benne maradt, azóta 1,5 Gb
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)))
Janou