- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
wody21
tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Nem lőttek. Azért van alsó fedél, és azért nincs rajta garancia-matrica. Ez jó hír.
Hibernálás alatt nem fogyaszt áramot a noti, vagyis mindegy, hogy akku és áram nélkül pihen.
Tisztázni kellene, hogy nem "alvó" mód volt-e esetleg, vagy nem a gép az, ami nem indul, hanem a windows?
Első kérdésem: Automatikusan mit csinál a windows (7), amikor lehajtájk a noti tetejét? Alvó módba kapcsol? Rosszul írtam, helyesen így hangzik: "Hibernált/alvó módba volt kapcsolva (le volt hajtva a teteje), ki lett nyitva, majd ismét lehajtva - vissza megint alvóba, de nem lett megvárva az egész procedúra, még a befejezés előtt kihúzták a tápkábelt. (akku nem volt benne...)"
Elsőként Disk read error occured -et írt, majd miután próbáltam volna bootolni pdriveról (win újratelepítés érdekében) - nem lehetett a hdd-re telepíteni. Most a Biosban látni hogy csarlakoztatva van a Hitachi hdd, de már nem képes indítani a windows. Kivettem a hdd-t, rákötöttem a saját gépemre, és ott felismerte az eszközkezelő, a lemezkezelésnél nem inicializált meghajtóként jelenik meg, és amikor inicializálná, akkor Adathiba (CRC)-t dob ki... Ennek a hdd-nek lőttek, vagy még elképzelhető, hogy menthető? (rajta lévő adatok pótolhatók)
Köszi a segítséget. w21.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új pc házak! Kèszleten!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Janou