- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
válasz
belaazallat #54645 üzenetére
jó neked
-
need
addikt
válasz
belaazallat #54643 üzenetére
Pedig a DZ jó főleg hogy lehet szedegetni a Div technologiát.. ami meg kell a fejlesztéshez..
És ami miatt még szeretem hogy mindig akad egy bu*zi aki lelő -
need
addikt
Üdv..
Köszi a képeket.. Qukesz valóban sokat segített nekem privátban úgy mond útmutatást adott..Elims meg segített megindulni..
én xboxon játszom és attól félek hogy te meg PC-n..így nem lehet össze hozni..
most a world bossokat csapkodom Classified cucc miatt.. hát nem dobálja annyira mint ahogy gondoltam..és még valamibe tévedésbe voltam..én azt hittem hogy ezek god rollosak
hát a lóf*aszt még ebbe is lehet tolni a Div techonologiát.. -
need
addikt
Sziasztok..
Most így lassan másfél hónap után megakadtam és nem tudok tovább fejlődni..
a megakadást a következő lenne..
4+2 szettet használom Striker + Senry elég jól elvagyok már vele..
az Ellenség Páncélsérülése 75%
Sebzés Eliteken 16% csak egy valamibe tudtam bele forgatni azt hiszem a térdesbe..
olvasgattam itt a hrszeket és ezt el lehetne vinni akár 42% is..csak azt nem tudom hogy van e ilyen Stiker maszk vagy vagy fegyvertok amibe benne van a páncélsérülés és a Sebzés eliteken..?
Az is lehet hogy nem jó a megközelítésem.. de akkor merre tovább..? -
need
addikt
Szóval srácok köszönöm szépen a válaszokat.
-
need
addikt
Sziasztok
Én PC n nagyon sokat játszottam a Div2 vel. Akikkel játszottam légyszi sokat meséltek a Div1 röl. Megvettem xboxra viszonylag jó áron. De csak az alapjátékot. Igazság szerint most nem látom még a játék végét és nem igazán értem hogy merrefelé halad ez az egész. Felfejlesztem a három központot elérem gondolom a 30 as szintet. És utána hova tovább?!? Div2. Ott ugye a cél mind Raidre való felkészülés és ki farmolás a cuccoknak.
Látom van pár kiegészítő DLC. Ezekből melyiket érdemes megvenni???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest