- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
Snip3r_HUN #45822 üzenetére
Köszi, olvastam az összefoglalót, csak arra lennék kíváncsi, hogy nem járok rosszabbul, ha egyből hardon esek neki a küldiknek? Ahogy néztem, normalon egy garantált zöld fegyver a loot érte, hardon meg egy ajándék kék felszerelés.
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Én is nemrég kezdetem a játékot, és tízes szinten tartok. A főküldetésekre mit ajánlotok? Menjek rajtuk végig egyszer egyedül normal fokozaton, vagy csináljam másokkal hardon? Megy a hard is, sőt, jobban is tetszik, hogy nehezebb, de ahogyan nézem, más ajándékokat ad a végén.
Egyébként ez az egész loot rendszer hogyan működik társakkal? A boss csak egy lootot dob, aztán randomokkal játszva aki gyorsabb, az kapja, vagy mindenki egyenként kilootolhatja mert mindenkinek mást ad, és később lehetne csereberélni? -
freeknight
őstag
Sziasztok!
Látom Uplayen belül van trial lehetőség a játékhoz. Ha aztán megvásárolom egy g2a-s kóddal a játékot, jól értelmezem, hogy nem kell megint letöltenem mind a 42 gigát, igaz?
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Szeretném megvenni a játékot, látom népszerű lehet még, mert a topik is nagyon pörög.
30-as szint előtt elég, ha csak az alapjátékot veszem meg, és később ruházok be a season passra?
G2A-n nem egy nagy összeg egyben sem (egy 10-es season passal), de nem tudom, az én hulladék konfigomon hogyan futna, sajnos a free weekendről lemaradtam.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- EAFC 25
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Politika
- E-roller topik
- Ukrajnai háború
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Nikon F rendszer Nikon D750 Sigma ART 24-105 F4 Nikon F 28-300 Nikon 50mm AF-D
- Fractal Meshify 2 kisker garanciával
- Mac Mini M2 8GB/256GB
- ÚJ AKCIÓS RTX 3080 10Gb GDDR6 PC DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ RTX 3070TI AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13.Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest