- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Hátha valakinek még hasznos lehet. Grafikai beállításoknál kapcsoljátok ki a Chromatic Aberration- t és emeljétek fel a Sharpen image-t legalább 75%-ig (én 80-al használom). Látványosan javul a kép élessége
(#2642) 0519
Win 7 64bit. 8+ óra játék alatt egyszer sem volt fagyás, vagy összeomlás. -
-
duvi
nagyúr
válasz
SkyS1gn #2538 üzenetére
"nemtudom mivel mentek de 1 lövésből leterítettek"
- Legendary SCAR (sniper fegyó) fejlövéssel nagyon durván sebez, főleg ha még nem vagy maximum szinten, jó cuccokban.(#2539) Ditoo0225
Nem teszteltem, de alapszinten, kezdőfelszerelésben lehet, hogy egy lövéstől is meghal -
duvi
nagyúr
Konzolosok is kapnak (ha nem is sokat) grafikai beállítási lehetőségeket:
The Division's Console Graphics Settings Explained -
duvi
nagyúr
válasz
kinghaxor #2533 üzenetére
- Lehet, hogy véletlenül elnyomtad a gamma beállítást (space). Nálam is azzal indult a béta.
"Ahogy forgok úgy tűnnek el árnyékok vagy a megvilágított házfalról a fény. Egyébként is többször fagyott és elég sokszor van fps esésem is."
- Én nem nagyon találkoztam ilyen hibákkal (elvétve távoli textúraszél remegésre emlékszem). Fagyás egyáltalán nem volt a 8+ órai játék alatt. 361.75-ös nv drivert használok. Nálad melyik van felrakva? -
duvi
nagyúr
válasz
birorichard #2480 üzenetére
Az alábbi configgal kipróbáltam DRS on - 4K felbontással:
i7-4790 3.60GHz + 16GB HyperX DDR3 1600MHz + GAINWARD 3378-BLISS GTX980 4GB GDDR5 Phantom.Manuálisan minden feltolva ultrára. Sebesség kb.17-21 FPS között ingadozott. DZ-ben nem teszteltem, gondolom, hogy ott jobban leesne. Nálam elég jól néz ki FHD-ban is, de ezzel a módszerrel kontrasztosabb és részletgazdagabb képet kapunk. Emellett mintha a színek is kicsit dinamikusabbá váltak volna, bár lehet, hogy ezt csak beképzelem
FHD + manuális ultra kép:
DRS - 4K + manuális ultra kép:
-
duvi
nagyúr
válasz
Raysen623 #2153 üzenetére
Nálam se tud kapcsolódni a szerverhez
(#2155) Ditoo0225
Alapvetően engem se a látvány fogott meg, hanem a játék hangulata. Persze annyira nem, hogy előrendeljemKivárom a végleges tartalmakat... Mindemellett javaslom, hogy (ha még nem tetted) próbáld ki, mert mozgásban tényleg jobban átjön a látványvilága is
(#2156) KnockOut87
Thx! -
duvi
nagyúr
Láttam az újat, de nálam most újra a régit mutatja
On:
Az eddigi tapasztalatok alapján, nálam pozitív csalódás a Division. Az utóbbi napokban/hetekben megjelent képek és infók elég ijesztőek voltak. Az is tény, hogy sokat romlott a látványvilág, ami 2013-ban igazi "hűha" faktor volt. Próbálok ettől eltekinteni és úgy kezelni, mint egy teljesen más játékot. Ha sikerül elvonatkoztatni, akkor egész hangulatos játékot kapunk, elfogadható grafikával. Viszont a béta alapján még nem tudok dönteni a vásárlásról, mivel több lényeges modult nem érünk el (pl. crafting rendszer). Megvárom a végleges megjelenést a döntéshez. -
duvi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest