- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #51651 üzenetére
Igazából én arra várok, hogy végre lássunk PvP előzetest is, hogy mit is fog jelenteni.
Nekem viszont van egy olyan érzésem, hogy messze nem olyan lesz a PvP rész mint a jelenlegi, így nem biztos, hogy ugyanazt fogja hozni, mint a jelenlegi...Állítólag őrült sokan jelentkeztek bétára, kíváncsi vagyok, hogy mi alapján fogják eldönteni, hogy ki vehet részt benne...
-
-
válasz
#59036672 #51572 üzenetére
Nem augusztusban szoktak lenni a pótvizsgák? Szóval nem venném még olyan biztosra
A tegnapi egyik szuperhős: [link] Először pillanatok alatt összecsuklott ahogy az ember várná egy 18xx pontos játékostól majd amikor visszajött kitörölte G-t nagyjából 1, max 2mp alatt miközben ketten lőttük és nekem se sok hiányzott talán, hogy összeessek amikor sikerült lerakni végre. Visszajött megint, akkor már 50 méterről akkorát lőtt rám stack nélkül, hogy 2 max 3 lövésből lement 1 szegmens
Ezután amikor megkérdeztük, hogy ez mi volt barátom akkor nekiállt bizonygatni, hogy nem kell 2 év ahhoz, hogy valaki jó legyen és elmondása szerint 2 hónapja játszik...
Minden bizonnyal a tegnap még 140 óra játékideje elég volt ahhoz, hogy összerakjon egy maxos strikert és megtanuljon úgy játszani mint a profik
Persze tegnap 140 óra mellett volt 88 rugó killje ma már 145 órája van 114 rugó killel, az őstehetség (gondolom eltanulta widdztől az aimbot/no recoil kombót is)
A ReliableMedkit nevű csókára még mindig hibát dob a tracker, ő egymaga törölte ki a szervert... -
válasz
#59036672 #51560 üzenetére
Na, sikerült a mai striker szuperhős adatait lekérni végre a trackertről: http://divisiontracker.com/profile/uplay/ifistdonkeys szűk 28 nap játékidő, de már van 2216 rogue killje (javarészt tavaly október óta)
A jelek szerint viszont az ilyen egyszerű striker+aimbot hősök ellen megvan a legjobb ellenszer: EMP sticky. Már a második ilyen gyanúsan játszó játékos/csapat szívja meg, egyszerűen valamiért annyira meglepi őket, hogy medkitet is elfelejtenek nyomni és pillanatok alatt fekszenek. Múlt héten a CREW szívta meg, illetve a legjobban a nyilvánvalóan csaló CREW_neky123 (aka CREW_Clara) és 3 másik balfék CREW tag akik egy ilyen EMP után átlag 10-15 mp-el halottak voltak pedig neky123 előtte Showstopperrel lőtte halomra az embereket 10-20 méterekről.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #51548 üzenetére
Török ismerősök behívtak DZ-be, volt egy csapat berugóztak, lelőttük őket úgy, hogy nálunk a 4. az pont 10 másodpercre kifagyott
Visszajöttek, felmentek rajtunk manhunt 25-ös szintre, az egyik gyerek biztosan bekapcsolt mindent amit csak tudott, de lehet a többi is, csak az már nem volt feltűnő...
Aztán berugóztunk másik szerveren, ment szépen, amikor is Beast_Sufi és bandája megjelent, falon át és RPM, minden volt...
OK, menjünk pár kör Skirmisht, minden jól ment pár körön keresztül, amikor is az ellenfél a f2f_Dizketta és csapata. Mondanom se kell mi lett az eredmény...Úgy látszik ez a nyár visszahozta az összes szarházi csítert, rohadna meg az összes...
-
Edem05
őstag
válasz
#59036672 #51548 üzenetére
Én most csak a GE miatt telepítettem vissza a játékot erre a pár napra amíg megcsinálgattam mindent. De meg is untam, megint. Ezervalamennyi órát tettem már bele, DZ-t alapból elkerültem, nem kell nekem az. Így is magas a vérnyomásom, melóba a sok hülye miatt
Úgyhogy megint mehet a levesbe.
-
válasz
#59036672 #51524 üzenetére
Ja, és milyen büszke volt rá, hogy ő mekkora pro. Meg ugye ott a DZ2 baloldalán lévő átjárónál is simán facetankolt minimum 2 strikert
Persze aztán előkerült a WolvikCitrone45 nevű twitch szuperhős aki egymaga kitörölte azt a 3-mas rugóbandát akiket Fathival nem bírtunk lelőni mert annyira lagoltak, persze az egyik "véletlenül" mindig akkor kezdett el helyben futni amikor már csak kevés élete volt és amikor újra mozgásba lendült akkor meg már kényelmesen teljes életerőn volt... Meg ugye a DZ5-ös safehouseból kijőve is már akkorát lőtt mintha teljes stackje lett volna. Aztán később ott nyomta süket szövegét, hogy 21k az alapsebzése, ja nekem is csak nekem valahogy mégsem akar akkorát lőni alapból a 6k striker mint neki -
válasz
#59036672 #51509 üzenetére
Ma is ez volt az egész szerver kergetett,de mindet leadtuk.
#51510 Edem05 :
Csak bujkálni kell és vigyázni a seggedre.
Mindenkinél legyen seeker esetleg tüzes turret,lassan de elfogynak és távol is tartja mindkettő a mobokat tőletek.
Ezek a küldik az eventben nem speedrun küldik,csak legyen meg.
A csipásoknál kell nagyon bujkálni és lassan leszedni őket. -
qukesz
senior tag
válasz
#59036672 #51509 üzenetére
Inkább hagyjuk ami tegnap történt.
Trágár beszéd meg a száj karate az ment.Neveket nem írok mert tudom hogy olvassák de mondjuk nem érdekel.
Csak a kérdezem én : kedves magyar játékosok a rugó gombot nem meritek benyomni????Igy is volt ott egy csaló az pont elég volt mellette.
Ma ki jön meghalni???
-
válasz
#59036672 #51444 üzenetére
Azért a legszebb mégis az volt, hogy próbálta bizonygatni, hogy márpedig ő skilles!!! játékos. El nem tudom képzelni, hogy mekkora skill kell a WASD nyomogatásához amikor az aktuális cheat programja megoldja helyette a célzást és életben is tartja
Határozottan klinikai eset, ha nem zárták volna be Lipótmezőt akkor szereznék neki beutalót oda mert nagyon durva tévképzetei vannak. -
válasz
#59036672 #51422 üzenetére
Ja leszek (1/2 7-7 től megint), habár most 19-re húzok lapot mert tegnap az egyik 3 TB-osom eldobta a kanalat (a HD Sentinel szerint 5 nap üzemidő maradt benne és 2000+ bad sector keletkezett rajta ráadásul egyszerre
) a másik 3 TB-os amin a steam/origin/uplay könyvtáraim vannak meg összeszedett 8 bad sectort és holnap ér ide legkorábban az utánpótlás (na meg minimum fél nap a formázás és 5TB-nyi adat átmásolása
)
-
válasz
#59036672 #51420 üzenetére
Valami okosság jól jött volna mert összeakadtunk egy twitch streamerrel és társaival és legalább 8 ember kellett, hogy letudjuk lőni őket
. Érdekes módon amikor benyomták az egyiket majdnem a földre küldtem pedig ketten lőttek, utána meg egyszerűen meg alig lehetett sebezni őket majd amikor én elnyomtam a kéket ők is nyomtak egyet majd talán még egyet (jól láttam Anonymus, hogy bőven az után is volt rajtuk kék miután a miénk lejárt pedig 1-2 mp-el utánunk nyomták el?). Persze elhasználtak minimum 1 zöldet és 1 kéket (bár lehet dupla kék volt, cooldown nélkül) is amíg a DZ9-es kimentésnél lent harcoltunk majd nagy nehezen 3 meghalt a 4. elfutott majd az üldözés során még legalább 3 ultit elnyomtak a safehouse-ból frissen kijött haverjai akik 1 mobot nem lőttek.
A legszebb az egészben a magyarázat volt, az egyik azt mondta, de hát a streamben látszódna ha valaki csalnamajd miután otthagyuk őket a másik meg azt mondta, hogy ittak egy szódát!
(nem, az nem hat az ulti cooldown-jára).
-
válasz
#59036672 #51382 üzenetére
5k crit, nyilvánvalóan szar a builded, megmondták ők is, nem?
mondjuk nem annyira szar mint az enyém a 3,8k crithez a D3-mas hősön. Amúgy múlt héten pénteken is a kis 5-ös kimentésnél az egyik D3-mat használó csókára 2,4-et (nem crit) sebeztem testre a tetőről (a kötéltől állt nem messze) és pár és látszólag semmilyen buff nem volt rajta, pusztán csak egy immunizerben állt. Csak, hogy legyen ellenpélda: a német nagypofájú banda egyik tagja (5k pontja volt) talán 2-3 mp-ig bírta a predatorom ellen amikor mögé kerültem (mondjuk azért jár a plecsni Gabinak is a healer FM miatt ami csúnya meglepetés volt a srácoknak
).
u.i.: 1/2 7-7 körül leszek megint szerintem, van még 4x kulcsom amit bukhatok még
-
-
qukesz
senior tag
-
TommyS_27
senior tag
-
qukesz
senior tag
válasz
#59036672 #51301 üzenetére
De említsük meg a kora délutáni mókát is.
Végre egy tök jó szerverre kerültünk. Mindenki teljesen jó volt.Nem voltak hősök de akadtak ügyes playerek is, de nem bírtak velünk.
Készült videó is érdemes lesz megnézni mert ilyen az amikor minden a helyén van.Sajnos nem sokszor akad ilyen mert mindig jön valaki aki szándékosan laggoltatja a szervert
Köszi xanax, tommys. pixel a számtalan manhunt-ot!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest