- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg1992mg
őstag
Annyit tudni kell előtörténetbe, hogy kb megjelenés óta megvan a game, toltam closed meg open bétát is, rettenetesen vártam a gamet, dobozosan rendeltem, kaptam hozzá posztert, sapkát, pólót (tudom, nem egy Collectors, de na...).
Imádtam a gamet, de az első Incursiont amikor kismillió ember kibugolta, csalók DZ-ben stb stb lassan év eleje óta kiégetett a game-ből, ráadásul a Survivor DLC-n kívül a többi nem nagyon kötött le, nem igazán arra haladt a game, amit én élveztem s elképzeltem volna.
Alszintek alszintje, és még sorolhatnám.Most leginkább az új terület fogott meg, gondoltam visszanézek, hogy mi is változhatott ennyi idő után.
szerk.: akoska07-nek ment válaszra.
-
mg1992mg
őstag
Na én is rakom vissza, jóideje nem játszottam már vele, de ez az 1.8 rávett, hogy visszanézzek...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- PlayStation 5
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest