- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #52955 üzenetére
én sentry-vel MDR+M700 carbon megyek PvE, elég brutál dmg, csak persze néha kénytelen vagyok átváltani reclaimerre, ha három másik dmg-el rak össze a matchmaking, inkább bevállalom hogy gyógyítok de cserébe nem szenvedés a meccs mert mindenki fekszik ha ránéz egy NPC...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #52947 üzenetére
sentry+MDR szerintem a legjobb damage set PvE-re, legendary mobok is szépen olvadnak tőle plusz a debuffal erősíted az egész csapatot.
-
Bird
addikt
válasz
Anonymus23 #52950 üzenetére
Irónia volt a részemről....
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52945 üzenetére
Na az gáz.
Gondolkodtam, hogy összeszedek egy Magányos Csillagot- volt de betörtem, majd elvetettem, aztán egy Firecrest, de azt is, így csak 10 000 GE pontot gyűjtök, hogy az is maxon legyen.
Egyébként nagyon kihalt a Terminál. -
Bird
addikt
válasz
Anonymus23 #52937 üzenetére
400 órát játszottam eddig konzolon, 200 órát pcn. Xboxon 0 csalóba botlottam ezalatt, pcn a csíterek miatt hagyta abba az egészet. Erről ennyit...
-
havast
aktív tag
válasz
Anonymus23 #52934 üzenetére
Egy burst makró azéert én vagyok, csak az egeremet nem kell eldobni egy hétvége után
Azért nem aimbotról van szó.. Mindazonáltal elvetettem az ötletet - mostanában Striker settel toltam, meg Bullfroggal. Visszacseréltem a jó öreg G36C-re a bullfrogot, és rájöttem, nem kell ide semmi más
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52931 üzenetére
Mondjuk egy 6 pred szett makrózott MDR-el brutál lehet.
Kb instant befosik a vérzéstől. -
havast
aktív tag
válasz
Anonymus23 #52928 üzenetére
Régebben is foglalkoztatott ez a makró dolog.. Amúgy még ha a mintát figyelnék is megoldható lenne - pl a 2. lövést tól-ig random vigye véghez.. De mint régen, lehet most is elengedem a dolgot, mégha nem is számít exploitnak.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52919 üzenetére
Ne is mond. Gyerek=R. I. P alvás.
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #52892 üzenetére
Last stand-be szoktam menni. Néha egy kis divtech még jól jön az egyik szettem maxolásához.
Irok majd ha megyek fel.G is jelezte hogy hétvégén össze kellene állni. Szombaton délután ha van kedved gyere.
-
Bird
addikt
válasz
Anonymus23 #52894 üzenetére
Mindenképp csatlakozom a topikba hozzátok. Elöljáróban: Assasin szűz vagyok.
-
Bird
addikt
válasz
Anonymus23 #52892 üzenetére
Nekem most hozta a DL, bf alkalmából 10k volt az alap lemezes. Az új harcrendszer nem lett túl nehéz?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52875 üzenetére
Gratula.
A Nyusziruhát nem adta be. -
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #52875 üzenetére
Gratulálok!!!! De azért jössz majd velünk még????
-
Jimbo75
tag
válasz
Anonymus23 #52873 üzenetére
Há' de kinek van kék ultija?
-
Jimbo75
tag
válasz
Anonymus23 #52871 üzenetére
CF Nomadban nyomom, 90%-ban Én maradok utolsónak talpon, de hiába nyomom el az élesztős ultit, azonnal fekszik el megint szinte mindenki, onnan meg már vége a mókának...
Nem beszélve a legendaryba AB-ben járó profikról, akikre még csak nem is hat az ulti -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52862 üzenetére
Csak a szokásos nyígások, hogy nem rögtön esik az ölükbe.
Tegnap az egyik random csapattársam egy orosz volt mikor a TimesSQ-t csináltam este 8 magasságában és miután letoltuk kérte csináljuk meg a Warrent is és a végén neki be is adta a Fangot, de meg is köszönte.
Ma egyet - valószínüleg az Amherstet megcsinálok megint 8 környékén.Mennyi hibádzik a 3 milka csokihoz?
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #52856 üzenetére
Tegnap este Delta 1302 nem is kellett bemennem!
-
pilipi
aktív tag
válasz
Anonymus23 #52853 üzenetére
Egyszer beengedett(ebből gondoltam, hogy a karbantartás elmaradt), majd amikor gyorsutazni akartam akkor vágott ki.
-
Polllen
félisten
válasz
Anonymus23 #52844 üzenetére
Ha lesz rendes anticheat rendszer, akkor lehet majd multizok egy kicsit a kettőben...
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52842 üzenetére
Tegnap a redditen is olvastam egy oldal bejegyzést a cheater heavenről.
Ami viszont érdekes ( tudom a meghívott tesztet), hogy a 2.-részről és mély csend, csak az E3-on mutatott demot viszik magukkal mindenhova. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52835 üzenetére
Szerintem ên szombat késő dêlután kezdem el majd szépen lassan.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52824 üzenetére
Aha maga itten meg akarta téveszteni az Agenteket.
7 Legendás küldetés vala kérem: Amherst, Times SQ, Madison H., Napalm, Warrengate, Grand Central S. és General Assembly. -
Bird
addikt
válasz
Anonymus23 #52819 üzenetére
Wow. Köszönöm a leírást. Nekem ez lesz az első ilyen GE, eddig nem volt szerencsém hozzá (július óta játszom).
Hány másodpercig "él" egy adott sebbzés?
-
Bird
addikt
válasz
Anonymus23 #52814 üzenetére
Hát ez nem gyenge.... Taktikusban célszerű sticky meg turet skillekkel?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52814 üzenetére
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #52806 üzenetére
Azt a piros maszkot hogy lehet majd megszerezni?
Nem hordanám,de nem lenne rossz ha meglenne. :-)A bohóc maszk viszont nagyon kemény.Ill. a tudat,hogy vki hogyan szerezte meg...
A mostani event mit fog majd csinálni,lehet tudni?Utóbbi ugye "rázott". (A bohóc maszkot most megszerezhettem volna.) -
arnikusz
veterán
válasz
Ez nem érdekel.
Azt írja meg kérem retroaktíve lesz -é a következő Shield vagy nem. -
válasz
Akkor ne picsogjál.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52785 üzenetére
#52767) TommyS_27 leírja, hogy nem érdekli ha lelövik ez csak egy játék majd 3 hsz-ben telesírja a fórumot a d3 miatt.
Nem felejtem el amikor Wazzo lelőtte Tommyt és habzott a szája, hogy miért nem volt kék.
Szar alak vagy DmB tommika S
Üdv a főnöködnek menginek is. 😂🤣 -
válasz
Anonymus23 #52760 üzenetére
Ezt honnan veszed ??
Barátlistám sincs ,nem hogy letiltsak vkit.
Amúgy én nem szoktam senkit letiltani.
Ha nem tetszik a figura simán kib@szom a listáról,de annak mindig oka van és,ha lehetőségem is van rá akkor el is mondom neki miért történt.Tedd félre az üldözési mániádat,nem bánt senki csak te érzed így.
Szóval... akarsz beszélni róla... ? -
válasz
Anonymus23 #52757 üzenetére
Volt ilyen kérdés ?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52741 üzenetére
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #52744 üzenetére
De van bibiiii!
-
válasz
Anonymus23 #52734 üzenetére
Volt ilyen kerdes ?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52739 üzenetére
Barrettel próbáltam nem adja úgy sajnos.
Ez a civakodás meg igen megy, épp ebédidőben láttam a redditen, hogy egy Agent mutogatta a 5365 commendationját.
Csak ügyesen. -
törölt tag
válasz
Az mi az a Taktikus?
-
Bird
addikt
válasz
Ő(a)szinte.
-
arnikusz
veterán
válasz
-
válasz
Anonymus23 #52721 üzenetére
Ez a Koston nagyon nagy dumás,hirhedt a DZ-ban.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52721 üzenetére
Tegnap DZ berugózott egy és leszed egy kezdőt, rámegyek D3-al ràdobom a tűzes seekert màr az leszedi kétharmadra majd rövid sorozat és leütôm a pajzssal. Elkezd írogatni milyen noob vagyok a pajzssal, ja és Strikerben volt.
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #52705 üzenetére
Mint a mellékelt ábra mutatja igen csak jól használható ez a szett.
Nekem nagyon bejön.Falu111 kolléga merre van???
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #52703 üzenetére
Köszi!!!
Ma lesz valaki délután?
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #52687 üzenetére
Néha igen néha nem!!!
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52675 üzenetére
Csak a Striker. 😂🤣
-
Polllen
félisten
válasz
Anonymus23 #52665 üzenetére
-
pucz
senior tag
válasz
Anonymus23 #52656 üzenetére
Annyit is ér akkor. Régóta játszom az online játékokat, anno COD2/4 verseny szinten is. De soha nem láttam értelmét a csalásnak. Az viszont marha jól esik, amikor lecsalóznak.
Mint tegnap is. Egy kisebb polák csapatot rekteltünk, aztán ki jött a gyerek, és szépen, sorba törölt mindenkit 1 sec alatt. De tán azért volt, mert csalok...
-
pityuli71
csendes tag
válasz
Anonymus23 #52637 üzenetére
"De ha már DmB és Mengele, neked biztosan bejön az, amikor valaki ismeretlenül "lekurvaanyáz", úgy, hogy hozzá sem szóltam, vagy bármiféle kontaktus lett volna előtte.,,
Sajnos evvel a játékossal, volt már szerencsétlenségem találkozni jópárszor, szerintem eldugták a zártosztály kulcsát de ő megtalálta.
Szerinted ha ez a játékos pred-ben van és 2-golyóból kitöröl az már nem furcsa? -
Pintim....
tag
válasz
Anonymus23 #52637 üzenetére
Ur isten, te nagyon komolyan veszed ezt. En csak le irtam a velemenyemet,nem akartalak meg serteni,de nem is kell egyet ertenem mindennel,mint ahogy neked is meg van a jogod hozza. Amugy meg kurvaanyazz vissza neki, vagy old meg ha tudod.
-
Pintim....
tag
válasz
Anonymus23 #52624 üzenetére
En tudom hogy vannak csiterek, es nem is azokrol beszelek. Hanem arrol, hogy ha lesz csalas vedelem a 2 ben,marpedig kell lennie, mert honapokon at sirt a jatekos bazis a csiterek miatt az 1 ben.Tehat kell lennie. Akkorott ha meg halsz, akkor nem lesz csipogas hogy csiter. Majd meg nezet a statjait mint ennek a csiternek, es nem 22 ora lesz ott hanem 3000, es csendben kell maradnod, vesztettel el kell ismerned igyal ra hideg vizet.
Szidod a DmB-t is,de nem csalok egyik sem, Whrite volt az,de o ki is lett baszva a bandabol allitolag. Ha megnezed mengele videoit,akkor latod hogy ,nem aim botol, mert ugyan ugy meghal mint barki mas, es korbe lovi az ellenfeleket is,mert emberbol van. -
válasz
Anonymus23 #52630 üzenetére
Nem kötekedek.
Olvassááá a sorok között.
Jaa... és tedd félre az üldözési mániádat,nem bánt senki csak te érzed így.
Sokszor ezzel van vele a topik (nooo good at all).
Szóval... akarsz beszélni róla... ? -
válasz
Anonymus23 #52627 üzenetére
Igen.
És ?A másik aki érdekes volt, annak meg van 38 napja a játékban, és 196 rugó killje...
Ha van elég rugó én is lelövök 20-30-at egy nap,nincs ebben semmi különös.
Nem mindenki béna. -
용 Bob
senior tag
válasz
sakavi ellen pont most mentünk LS-ben és ki is vágott a játék....hogy az isten verje meg ezeket a nyomorult gyíkokat
-
válasz
Neked mi bajod van ?
Igyááá vmit.
-
válasz
Anonymus23 #52618 üzenetére
De minek mész oda ?
#52619 Pintim.... :
-
Pintim....
tag
válasz
Anonymus23 #52618 üzenetére
Ne aggodj, Division 2 ben mar nem foghatjuk arra hogy csal valaki,ha meg ol teged. Ott lesz csalas vedelem valoszinu. Es el kell majd ismerni azt a 3-4000 ora DZ ben toltott PvP tapasztalatot az ellenfelnek. Nem egybol le csiterezni! En mar alig varom.
-
válasz
Anonymus23 #52613 üzenetére
Amikor nyilvánvaló csalók ellen játszunk,
Csalók + D3 megölte a játékot teljesen.
Ezért nem megyek már PVP,semmi értelme.
---
Bátran írj PM.
-
válasz
Anonymus23 #52611 üzenetére
Ki mondta,hogy szükséged van rá ?
Szükséged van rá ?LS-hez azért nem gyengén kell mazoista-nak lenni,hogy elindítsa a user.
Talán rosszabb,mint DZ.
Mert akik LS-ben hero-k azok nem igazán mennek DZ-ba,mert ott sokat kell futni (teleport nélkül),hogy játékost találj.
Már régenbben is vége lett a játéknak,de a D3-al nálam bezárták a kaput,azzal minden béna tud menni DZ-ban,nincs kihívás,majd vmikor 6-10-en lelőnek azt' annyi. -
válasz
Anonymus23 #52609 üzenetére
Sosem vot kérdés,hogy nálad minden más a játékban.
Még a csalás is ?
Kazánajtó még mindig menő ?
No skill ? -
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #52598 üzenetére
Még mindig a mobok után kapod az LS ben a legtöbb pontot?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52596 üzenetére
Csak ügyesen, bár ismerve a hozzá állásodat hamar meglesz.
MR commendation youtubes mutogatott valami gyors módszert 4 hónapja Strikerben, de amit leírtál az a mostani rendszerben szerintem gut. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52593 üzenetére
Én tegnap benéztem de olyan brutál lag van 2 napja, hogy elment a kedvem az egésztől.
Call of Duty Black Ops IIII Battle royale viszont brutál jó ma megveszem. Hab a tortán, hogy Blizzard Battle.net-ről megy így a csicska csalók távolmaradnak. -
válasz
Anonymus23 #52593 üzenetére
Igazából már csak a pajzsok miatt jövök,és akkor se lehet.
Ennek már annyi.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52580 üzenetére
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #52580 üzenetére
Egy ilyen manőverbe én is benne lennék.
Mondjuk hétvégén ha lesz kedved, mert hétközbe a vga csere a fő szempont.Jönnék majd ha lesz kedved???!!!!!
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #52574 üzenetére
Én leszek,és bárki elől megfutamodom hirtelen bátorságomban...
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52574 üzenetére
Este 8 után mehet.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52572 üzenetére
Hétvégén a MOW nevű 4-es bandánál tapasztaltam én is ilyet, meg a másik amit írtál, hogy kb. 1 sec alatt leadta a manhuntot.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52570 üzenetére
Endre egy ideig nem lépett be. Az elmúlt héten 2 alkalommal összeálltunk egy kis DZ-re.
Igen ritka az ilyen Játékos, tegnap este is csak nagyon ügyes Strikeressel, meg Lone Starral találkoztam, úgy töröltek ki 8 Játékost mintha nem is lettek volna és még mondják, jó a szettjük aha. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52565 üzenetére
A bumm-bumm 100.000. gyengepont találat bebugolt, mert egy időben nem számolta, megállt 93478-on.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52563 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52561 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52549 üzenetére
Este mehet a dzsihhad! Gabi a héten nincs mert dolgozik így megyünk ketten vagy bepofátlankodunk Fáttthíí mesterékhez.
-
válasz
Anonymus23 #52541 üzenetére
Linkeltem már itt a topikban régebben asszem elég részletesen.
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #52533 üzenetére
Taps!!!! Ahhoz képest hogy be se akartál nagyon menni!!!
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52528 üzenetére
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #52528 üzenetére
ÜJJJJ LEEEEEEEEEEE
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52516 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52519 üzenetére
Holnap leszek most értem haza.
Ui: én chad kisfiút mengi nyaka köré tekerném berugnám őket Margit hídról a Dunába.
Román Duna-deltából meg kipecáznák őket. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52517 üzenetére
Kitépné Chad gerincét szatyi.
-
válasz
Anonymus23 #52510 üzenetére
Semmi extra, csak elővettem a Destiny 2-t megint aztán meg jött a kieg és farmolok, de már nem sok hiányzik a max powerhez így jut időm talán a Divisionre megint
Mondjuk a PVP-t ott is rühellem, mert bár ugyan csalók nagyon nincsenek, de a netcode művel érdekes dolgokat és a balance is igen csak felborult a 2.0-val. -
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52501 üzenetére
Amint beszéltem olyannal aki ezt állította,természetesen beírom.Emlékszem mikor vmelyik szettet kalibráltuk és soroltam a tulajdonságait,és kiderült staminához ad,rögtön rávágták hogy az szar kuka stb mert tűzfegyverhez kell...nem én találtam ki,ha baromság nem az én baromságom.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52501 üzenetére
"Inkább azt mond meg, hogy miért kell a kesztyűn TF-nek lennie"
Mert azzal fogod a fegyvert. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52499 üzenetére
Este visszamegyek az 1. Altra (Nomád-D3) csinálom mint a múltkor D3-al.
Mostanában én is csak DZ, de egyedül csak rugóvadászat megyen.
Aki belémköt vagy berugózik arra rá mint a vércse váltogatva a Nomád és a D3 között, meg még egy Deadeyet kezdtem összerakni. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52497 üzenetére
Én tegnap Tier 5- ben nagyképűsködtem volna, ha a randomok teszik a dolgukat.
Komolyan mikor a 4. hullámnál jön az első adatlopás még az előszobában voltunk, mondom, hogy nyissák már az ajtót erre visszaír az egyik várjuk meg a Bosst - ami ugye először az 5. hullámnál jön. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52495 üzenetére
Szerintem igen és a 15. hullámot csak el kell érni és nem béfejezni.
A Hordozót este megpróbálom, holnap meg szombaton szabi, de otthoni meló előbb majd este a maradékot.
Tier 1-ben megvan 20-30 perc alatt a loot már amúgy sem hoz lázba igaz. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52489 üzenetére
Legközelebb majd szerenádot adunk viccnek.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52484 üzenetére
Pszt... Szatyit ne emlegesd mert olvassa a fórumot és kikapunk.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52480 üzenetére
Chad lol! Valaki mondta, hogy Chad egy videoban mondja magáról"milyen jól célzok pedig most nincs bekapcsolva az AimWare" 😂😂😂🤣🤣🤣
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52474 üzenetére
Tegnap volt valami?
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #52458 üzenetére
Igen! A nöinek pedig kisebb a hitboxa
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52458 üzenetére
Vagy az hogy női karakterrel jobb a mozgas es mivel vekonyabb a karakter nehezebb eltalalni?
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52455 üzenetére
Paran mondtak (egymastol fuggetlen emberek) azt hogy a kesztyu minden szettnel mindig a tuzfegyverhez adjon.megkerdezem miert.
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52453 üzenetére
A D3 szettet leirasod alapjan sikerult osszerakni.
2 kerdesem lenne: 1. A kesztyűd nem tűzerőhöz ad hanem staminahoz. Nem ugy van hogy annak mindig ahhoz kell adni?vagy ez vmi fals info?
2. Az 5% golyoallo pajzs ellenallas modosito helyett jo lehet a +7% golyoallo pajzs eletero?melyik jobb es miert?lattam peldat mindkettore
Koszonom -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #52444 üzenetére
Este felrakom a képet.
Tegnap volt pár vicces helyzet. Szakadtunk a röhögéstől.
Rogue 2.0 egy idiota agyszüleménye lehetett. Vagy legyen friendly fire és leadó vagy ne legyen friendly fire de akkor leadó se csak teljen az idő, hogy legyen esélyed lefutni a manhuntot. -
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #52444 üzenetére
Én legalább 12-öt tudtam számolni. De akkor a csaló gyereket meg se említem.
Rohadjon le a keze. Mindenen át lőtt, de megszívta mert a pajzs ellen ez szart se ért.Katasztrófa a 2.0
Sajnos ezt olyan találta ki aki 1 percet se játszott ezzel a játékkal.
Sokan sírtak a 19 sec miatt. De másképp is meg lehetett volna oldani ezt.Az a 12 játékos össze vissza lőtt, mert ha pl bizonyos távolságon belül lenne FRIENDLY FIRE akkor más lenne már.
Akkor talán kicsivel több esély lenne leadni. De leszarom sok pve huszárnak kedvez ez is.Ma csak 7 körül leszek de jövök!!!!
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52399 üzenetére
Egy hét múlva kiderül.
Ákos a múltkor próbaképp D3-ban csináltam egyedül, de csapatban ismerősökkel szórakoztatóbb. -
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52366 üzenetére
Egyedul nomadban szoktam menni,csapatban akarnam hasznalni,
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52368 üzenetére
A tàblás is ebben lehet.
Köszönöm.
Bár nálam a hegedűs a favorit. -
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #52359 üzenetére
Melyik ládából nyitottad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest