- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #52946 üzenetére
Anno próbáltuk a magányost, de nem volt jó, mivel amikor fegyvert váltottál, akkor azt amit elővettél át is tárazta annak megfelelően, azaz már nem az a lőszer volt benne, amiért elővetted. Legalábbis ez rémlik.
Sokkal jobban jársz pl egy Sentry-vel, és 2 MDR-el plusz a pisztoly, vagy akár Sniperrel nagyon csúnya one hit one kill-t lehet játszani, ha a megfelelő lőszerrel lövöd az NPC-ket.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #52860 üzenetére
Mi a gond ezzel?
Azért totál ingyen csak nem kéne odaadogatni ezeket, nem?
A 3000 commendation pontosért nem sírnak? Pedig az jóval "nehezebb" vagy legalábbis sokkal többet kell érte tenni, semmint 7 nyamvadt küldetést letudni...Egyébként meg mivel nincs időkorlát, nemsokára jön a GE, az alatt röhögve meg lehet csinálni akár egyedül is a 7 legendást, csak kicsit értelmezni kell a GE szabályait.
Én még bele sem kezdtem, majd egyedül letolom, úgyis megint majd 4000 a divtech. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #52843 üzenetére
Tegnap LS-ben is ment a szöveg, hogy nem veszik meg a Div2-t, meg visszamondja a rendelést, meg minden.
Én ha bejutok bétába, akkor döntöm el, hogy megveszem-e, illetve bőszen fogom keresni, hogy van-e hozzá cheat, és ha igen, akkor kb. felejtős a játék, mert ez így nem fun, hogy csak azért menjen be az ember, hogy felbosszantsa magát.
Tegnap pl nem is sikerült csak kb 40k pontot összeszedni, ahhoz képest, hogy volt amikor 200k körül szedtem össze, ez nagyon kevés, persze az átlag olyan 80-100k (2-3 óra alatt, persze a 200k az egy ráérős hétvégi napon volt).A másik meg, hogy ha a kettőben is úgy kezdik, mint az egynél, hogy ami esik az van, olyan statokkal és tálentekkel, akkor az elég komoly szívatópálya, mivel a játék jelen formájában olyan amilyen, azaz élhető, már ha ki tudod maxolni jól a szetteket és fegyvereket.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #52822 üzenetére
De pont, hogy nem, mivel szinte minden mob feje felett más lesz a jel és ez nem is változik, ezért inkább érdemes minden fegyverbe másfajta lőszert tölteni, persze ez csak a tárazásig igaz.
(#52823) Bird
Szerintem az egyik legérdekesebb GE volt, mivel ezzel a lőszeres váltogatással eléggé oda is kellett figyelni, hogy mivel lövöd, mert ha nem megfelelővel, akkor volt, hogy egy tár sem volt elég egy erősebb mobba.
Bár volt ilyen commendation is, hogy pont úgy kellett 15 mobot lelőni, amivel szemben elleállóak. Ebben talán az volt a csavar, hogy egy küldetés alatt kellett megcsinálni (WT5, min. Hard, Durva vagy Brutális nehezítéssel). -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #52740 üzenetére
1,8 M körül tartok, de nem sietem el, magam miatt akarom már befejezni
Körönként 8-12e pont jön be kb. Sajnos ritka az olyan kör, amikor mindenki csak PvP-zik, és én meg szedhetem kifelé a landmarkokat, meg nem is igazán érdekes, néha kifejezetten jól esik, amikor jön pár játékos -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #52735 üzenetére
Azért írtam, hogy szinte senki
LS-ben nagyon jól adja landmarkot takarítani, csak az a baj, hogy túl sokan gyűjtik a pontokat a Blood Money-hoz, így szinte mindig civakodni kell néhány játékossal a koncon
és akkor már kell a nomád
Most azt próbálgatom, hogy Leleményes helyett inkább Rendíthetetlent, vagy táska helyett inkább egy Barrett mellényt teszek be, bár az is igaz, hogy az csak az első stickyig működik, mert utána mindig töltődik vagy a sticky vagy a seeker.Tegnap megint volt egy csaló, BloodMoneyFarmr volt a neve, Magányosban tolta, hip fire-ben olyan szinten lézerfegyverrel lőtt fejre, hogy "öröm" volt nézni, de azért le lehetett lőni, amikor nem vett észre mert más valakit lőtt
-
Polllen
félisten
válasz
arnikusz #52674 üzenetére
Nálam sajnos a DPS 302k-n áll csak, 1-2 itemen még nincs meg a max stamina, így meg nem igazán tetszik annyira. 1-2 kört mentem vele, de érezhetően lassabban feküdt az ellen.
A mellényt elég nehezen kaptam meg, így barret + 5 CF itemmel küzdöttem végig az összes legendás küldetést és egészen jól adta, a csapatokat se hátráltattam. Most 6 CF item-mel 380k DPS és 6k stamina mellett jobban bírja a pajzs és az ellen is jobban fekszik.
Ha meglesz hozzá minden, majd kipróbálom, a 318k DPS nem tűnik annyira vészesnek, de azért jobb érzés, hogy kevesebb ideig kell lőni az ellent.
-
Polllen
félisten
válasz
arnikusz #52667 üzenetére
Most elsőnek a CF D3-t szedtem össze.
Kipróbáltam először a non CF D3-t csapatban és nagyon megtetszett, uh begyűjtöttem a CF-t belőle. A 9k stamina-hoz jó modok híján csak éppen 300k DPS lenne, uh egyelőre inkább átraktam 6k staminára.
Néha fedezékbe kell vele húzódni, de arra ott van egy alejandro nálam. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #52603 üzenetére
Átlag 8-9k pont jön körönként, kivéve persze ha nagyon béna a csapat, akkor mindig többet kell harcolni pluszban játékosokkal. De ez a nomád szett nagyon jó, főleg ha él a nomád rajta, tegnap is volt egy 1v3-as szitu amit lehoztam, jöttek volna a boostot elvenni tőlem
Közben kaptam deltát is, de visszanézve a delta előtti összeszedett pontokat legalább elszámolta.
Azért tudom, mert az utolsó kör volt, 591k ponttal, na mondom megyek még egy kört, hogy meglegyen a 600k, és kb 75%-on voltunk a pontgyűjtésben, és kivágott deltával, de amikor visszamentem és megnéztem, akkor 599900 pontom volt, szóval nem veszett kárbaAzt mondjuk jó lenne tudni pontosan, hogy mit is ad hozzá, de meg fogom nézni egy következő játékkor, hogy effektív mely pontok kerülnek elszámolásra (elvileg az SHD összeszedett pontok, de ebben nem vagyok teljesen biztos).
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #52597 üzenetére
Múlt hét szombaton este 129k ponttal kezdtem, tegnap este már meglett a 512k pont is, azaz 383k pont gyűlt össze esti 2-4 órás LS-ezéssel. Tegnap este kb 8-11-ig toltam, konkrétan 97k pontot gyűjtöttem.
Az a baj a strikerrel, hogy ha PvE állítod be, akkor a játékosok lőnek le folyamatosan, ha PvP, akkor is alíg healel már vissza (szerintem az LS-ben úgy működik mint a DZ, azaz csak 1%-ot ad, de este kipróbálom. A DPS nomád meg kiváló erre is. Egész idő alatt összesen 1x lőtték el a mobok a nomádomat, sokkal inkább jobb, hogy ha playerrel találkozok, akkor van bőven esélyem, illetve le tudom lőni az ellenből éppen farmolót is
De 1v3-ban is volt meccs amit lehoztam, persze nagyban függ a játékosoktól is, de 1-2-3 ellent mindig viszek magammal ha már baj van.Valamelyik este egy csapatba kerülte Mr Strange és bandájával (dizketta és a többiek, régiek tudják kik ezek), jött azonnal a szöveg "The glitcher in da house" (gondolom az 547700 pontra írta).
Kár, hogy nem írtam vissza, "It is said by the cheater", de inkább lőttem a mobokat.
Aztán tegnap ellenfélként kerültek szembe, mit ne mondjak, jól esett leütni a kis köcsög csítert...
Kempelték a spawn pontunkat, és vagy 5 játékos lőtte már őket (hárman voltak ellenünk) mire odaértem, de egy se mert rájuk menni, nekem volt ultim+nomádom, ment a gránát, hátukba kerültem, erre vérszemet kapott a többi csapattárs is, le is lőttük szinte azonnal, hiába próbáltak elfutni.
Még a kört is lehoztuk 15000:14500-ra
Ha nem lennének csíterek, akkor ez a mód kifejezetten jó lenne, mert pörgős, változatos, ha összedolgozik a csapat, akkor meg jól lehet taktikázni is benne. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #52571 üzenetére
A múltkor egy olyan játékossal találkoztunk aki szerintünk lagswitchelt, gyakorlatilag hazavágta a szervert, olyan szinten elkezdett akadni laggolni a játék, hogy egyszerre kiáltottunk fel mindenki a csapatból, hogy ez miiiiiiiiiiiiii???
Ahogy sikerült lelőni a mocskot, azonnal abbamaradt a lagolás. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #52562 üzenetére
Ugyanez mint neked.
Most visszanéztem, 128.925 pontom volt, amikor befejeztem az LS-t korábban, múlt hét szombat délután/este kezdtem hozzá gyakorlatilag, és most 343.825 pontom van, 214.900 pontot szereztem ez alatt a pár nap alatt.
Néha rá kell vennem magamat, hogy ne a "B" felé forduljak amikor kiszedtem a boostot, hanem a landmark felé (ha él), de így is megvan körönként az 5-10 player kill is.
Egyébként ha értelmes csapattal vagyok, akkor nem pofáznak, mert látják, hogy pontot gyűjtök, boostot foglalok, vagy ha kell akkor B-n foglalom az állásokat, és közben persze lövöm a játékosokat, volt olyan kör, ahol a végére alig maradt pontunk, pedig farmoltam rendesen ahogy kell, de mindig kiszedtük azonnal mindkét boostot. Meg van amikor mindenki szanaszéjjel fut.
Próbálgattam a Barrett mellénnyel is, de jobban bejön a Kegyetlen kesztyű, a Házzal elég csúnyán lehet sebezni.
Most még a fogékony mellett azt próbálgatom, hogy a Halálos jobb-e vagy a Kérlelhetetlen. Egyelőre a Halálos tűnik használhatóbbnak.Mondjuk olyan lagok vannak, hogy nyomom a medkitet erre fel betölti a tüzes lőszert meg ilyenek...
Volt egy pár ilyen eset, de csalóval szerintem nem találkoztam! -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #52498 üzenetére
Minek szívatod magad randomokkal egy ilyen küldetésen?
Egyedül megfelelően könnyű és van értelme is (jutalom láda).Mondjuk hetek (hónapok?) óta én már küldetéseket sem csinálok (na jó az utolsó GE-n pár WG lement egyedül), ettől sokkal izgalmasabb a manhunt leadó lottó
-
bombibmw
veterán
válasz
arnikusz #52160 üzenetére
Csak gondoltam, hogy benézek egy kicsit bohóckodni majd valamikor.
D3 nincs egy darab se, mert mindet kidobtam anno és nem is tetszik a stílus maga, de a többiből van.
Köszi!(#52161) Anonymus23:
Pedig az volt.
Nagyon elszoktam a játéktól és nem is követtem, hogy mi folyik mostanság.
Nagy ritkán bemegyek egy survira és ennyi. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #52160 üzenetére
Hát Ghio, ebbe beleszaladtál, nem látok rá komoly esélyt, hogy ez komoly kérdés volt
De biztos van rá esély -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #52134 üzenetére
Én meg már csak DZ
Amíg le nem nerfelik a D3-at is.
Megint 4000 körül van a divtech, és már nincs mit kimaxolni
Az összes fegyver, meg az összes CF cuccos +a sárgákból amiket még használok mind ki van maxolva.
Menni kéne LS-be, hogy meglegyen az 5365 pont, de nem sok ingerenciám van, főleg mióta lenerfelték a Strikert, most már még csak nem is annyira poénos csak a mobokat lőni a PvP DLC-benDe a DZ azért még mindig jó, valamelyik nap is kb 1-1,5 percig bírtuk 3vs12-ben
Annyian voltak körülöttünk mint az oroszok, többségük még az is volt, erre fel Szatyi benyomja a bunkó gombot, el is párolgott hamar -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #51964 üzenetére
PvP: Sietős+Halálos, ha jól játszol, akkor a kérlelhetetlen nem nagyon működik.
PvE: Pusztító+Ragadozó
A Midas meg nagyon lassú, amúgy sem tudsz fegyvert váltani harc közben, elég igazából 1 jó fegyver + pisztoly amikor visszalövöd az ultit. Akár egy M4 is lehet az SMG mellett, ha lelőnék rólad a pajzsot, akkor is legyen mivel sebezni messziről is.Ma délután találkoztunk néhány CCCP-sel, le lettek lőve, nagyon sokszor, az egy külön élmény, amikor Boogeyman futva menekül előled a fél DZn át
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #51828 üzenetére
Ne tudd meg mekkora balhé lett belőle, az egyik aki utánad futott, utána még visszajött, hogy majd ő megtanít engem, hogy mi is a DZ, mert ha Ő rugót lát, akkor lő.
Volt egy kis nézeteltérésünk, összeálltunk a HOHOHOHOHO-val, és voltunk már minden, idiot, gay, pussy, stb, de a srácok le voltak lőve, sokszor, nagyon sokszor, főleg amikor még 2 játékos csapódott hozzánk és megfarmoltuk a gyíkokat.
A csávó olyan mérges volt, hogy ritkán látni ilyet, egy "idősebb" angol fazon volt (~40), elmondott bennünket mindennek
Ott próbált oltani bennünket, összetévesztett a HOHOHOHO-val aki oltotta rendesen, és állandóan azt mondta, hogy én mondtam neki. Aztán meg már arra sem emlékezett, hogy mi volt 5 perccel ezelőttEgyébként ez a D3 rohadt jól használható, azt a hármat, aki betámadott bennünket azt letettem vele, hiába próbáltak forogni-pörögni körülöttem, meg hiába volt a ragadozó is köztük, szépen lefeküdt mind.
A fenti csapat is berugózott jó párszor, hogy majd lelőnek bennünket, mindig le lettek lőve, volt, hogy a 4-ből hármat sikerült kiszedni a D3-alMondjuk amikor egy másik hármas csapat betámadott bennünket és mindhárom D3-as volt, az azért érdekes volt
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #51633 üzenetére
Hol van, utánaolvasnék...
Rákerestem, de csak korábbi threadek vannak ahol azok sírnak, akiket ok nélkül bannoltak, meg olvasgattam egy kicsit a R6 Siege threadet is, ahol BE dolgozik, és év elején aktiváltak valamit, és elmondásuk szerint órákon keresztül ment a kijelzés, hogy kiket bannolt a BE
Nem tudom elképzelni, hogy D2-ben ne legyen BE -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #51626 üzenetére
Szinte biztos, hogy nem....
De én nem is foglalkozok most vele, mert tele lesz a Survival emberekkel és nem lehet haladni (főleg, ahogy tudom ennek is lesz egy hét ingyenes), én jobban szeretek akkor játszani, amikor nem kell a játékosokat kerülgetni. Kifosztáshoz viszont tényleg jó lesz, mivel rettentő sok új játékos lesz akik halálra fagynak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- E-roller topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Milyen autót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest