- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Shadow-HUN #51743 üzenetére
Szeptember végén lesz a GE 4 - Ambush, amikor is ha egy helyben vagy, vagy pedig cover-to-cover mozogsz, akkor extra sebzésed lesz, azt javaslom, hogy várd meg, és akkor próbálj rá, mert azzal a módosítóval sokkal könnyebb lesz megcsinálni a mostani shieldet.
Pl én se foglalkoztam még vele, bár engem sokkal inkább zavar a millió jelenleg is játszó játékos, én megvárom míg lecseng az a nagy tumultus, és majd akkor indulok neki, ha rajtam kívül max még 1 ember lesz -
arnikusz
veterán
válasz
Shadow-HUN #51702 üzenetére
Én csak azért megyek, hogy a hiányzó 13 kifosztással teljes legyen a Survival commen dation, igaz múlt héten egy PVE körben lett 3.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Shadow-HUN #51702 üzenetére
Ha megvan a DLC, akkor most hagyni kell a francba, semmivel sem vagy előrébb ha most farmolod ki, mintha ha 2-3 hét múlva, vagy akár 2 hónap múlva, amikor már a kutya sem lesz bent.
-
arnikusz
veterán
válasz
Shadow-HUN #51698 üzenetére
Valamit már hegesztenek e szerint.
Agents! Survival is online and available to play again, but we are still expecting issues. We are working on it and will update you as soon as we know more. Thank you for your patience!
Meg a szabad Survival hét miatt a szerverek nem bírják, nem újdonság mindig ez van ha ilyen össznépi banzájok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest