- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Lion
senior tag
Eleve itt nem igazán van single élmény, csak coop
-
Major Lion
senior tag
válasz
alibiman #641 üzenetére
Nekem ez nem hiányzik, ezeket ki tudom tapasztalni, meddig lát egy sniper, egy breacher stb, bokorban akár el is sétélhat mellettem, ez tök jó így.. viszont azt nem bírom, hogy stealth swim-ben footsteps heard mikor 10 méterre a parttól úszom vagy mikor egy alagút rendszerben mászkálok és két szinttel fentebb is meghallják hogy jövök
-
Major Lion
senior tag
Gyakorlatilag az időm egy része arra megy el, hogy törölgetem a sok összeszedett szart
-
Major Lion
senior tag
Valaki elmagyarázná, hogy a gear score-nak mi értelme van? Gyakorlatilag mindig ugyanolyan szintű fegyvereket kapok amilyen szintű vagyok
Innentől kezdve miről szól ez az egész?
-
Major Lion
senior tag
Engem a Wildlands is lekötött sokáig enélkül a sok Division elem nélkül is, ez az Ubifikáció ahogy az egyik YT-er mondta borzalmas. Miért akarják hogy minden játékuk ugyan olyan legyen? Pont az lett volna a lényeg hogy vannak stilus elembeli különbségek a játékok között, de ezt elmossák szép lassan, aztán már mindegy lesz melyiket veszed, csak a kinézet más
-
Major Lion
senior tag
Nem nem ér semmit ez a szar. Komolyan a gear score mi a francnak kellett ebbe is? Rohadtul semmi értelme, meg haszna, az ember mást se csinál csak törölgeti a szar fegyvereket, cserélgeti a ruhát.. persze, azt mondják ki lehet hagyni ezeket, de akkor minek rakták bele?
A raid-ekről meg az ostoba táborról nem is beszélve, mit keresnek ezek ebben a címben? -
Major Lion
senior tag
Meg tudnátok mondani, hogy a legnehezebb fokozaton is lehet e nálam kettő db puska, valamint tárcserével vesztek lőszert vagy megmarad ami a tárban volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- Microsoft Excel topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest