Hirdetés
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Nem arról van szó, én is megiszom azt a sört,
de úgy vélem, hogy itt valami félre lett értelmezve. Csak megerősítést vagy cáfolást vártam volna. Tudomásom szerint nem konkrétan az Anthem lett lelőve, hanem annak tervezett továbbfejlesztése. -
mettek
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Én már le is töltöttem. 46 gb volt kb. Hétfőn meló után talán bele tudok ugrani.
nagyon várós -
Mizol29
senior tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ezt a képet elnézve nem nagy eresztés a grafika. Arról nem is beszélve, hogy olyan recés mint állat, de valakinek alacsonyabban van az inger küszöbe.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ScomComputer
üzenetére
Igen, mosott szar. Pont ugyanezt tapasztalom én is. A textúrák néha Quake 2 szinten mozognak.
-
duvi
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Az új játékok esetében a megjelenéstől számítva 3 hónapig nem lehet felhasználni a 20%-os ubi kuponokat.
-
duvi
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Wildlands 2
Minden hibája ellenére nekem tetszik és megveszem, de megvárom a 3 hónapot a kupon moratórium miatt... -
duvi
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Azért a Wildlandshoz képest elég sok az újdonság. Crafting rendszer, buffos kaják/italok, sérülés és állóképesség kezelés, ingame pénz amiért vásárolhatunk felszerelést(is), cserélhető ruházat ami plusz statokat is ad, összetettebb skillfa. Így hirtelenjében ennyi, de tuti van még más is...
-
duvi
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ScomComputer
üzenetére
Friss hir, elhalasztottak open betat.
-
duvi
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Mi se tudunk belépni
Hibaüzenet és próbáljuk később... -
sheep
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Már csak el kell menned a kikötőbe és ennyi volt a játék. Legalábbis az előző bétában így volt.
-
sheep
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ha unpint ír akkor aktív a küldetés (mert ugye pin-elve van). Az is lehet hogy már nem lehet megcsinálni. Ha a menüben nem jelzi sárga pöttyel hogy van küldi akkor szerintem ennyi.
Egy hónapja is ez volt, volt 2 főküldetés meg talán kettő mellék azt hali. -
sheep
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
A játékban előhozod a mapot, és ott kell kiválasztani a küldetést. Eléggé el van dugva, különböző mappák jelzik a fő, mellék, pvp ghost war meg egyéb küldiket. Mindegyiknél kis sárga pötty jelzi ha van küldetés. Kiválasztod, és a PIN opcióval aktívvá teszed, ezután látszik a játékban is a waypoint.
-
Kicsimix
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ó köszi!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de úgy vélem, hogy itt valami félre lett értelmezve. Csak megerősítést vagy cáfolást vártam volna. Tudomásom szerint nem konkrétan az Anthem lett lelőve, hanem annak tervezett továbbfejlesztése.
Minden hibája ellenére nekem tetszik és megveszem, de megvárom a 3 hónapot a kupon moratórium miatt...

Hibaüzenet és próbáljuk később...