- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
válasz
ForRedGlory #264 üzenetére
Nem véletlenül...egyesek az ingyenes időszak alatt kijátszották volna a Breakpointot aztán csókolom. Nem hülyék.
-
mettek
addikt
válasz
MikaVejneGI #239 üzenetére
Elvileg már megy éjféltől.
-
mettek
addikt
válasz
ScomComputer #208 üzenetére
Én már le is töltöttem. 46 gb volt kb. Hétfőn meló után talán bele tudok ugrani.
nagyon várós
-
mettek
addikt
válasz
alibiman #190 üzenetére
Ugy tudod kiválaaztani a sync shot drónt hogy hosszan nyomod az altot. Ezzel tudsz váltani a gránátok között is és itt van a drón is. Majd azzal a billentyűvel tudod aktiválni amire a gránát dobás van állítva. Annyira nem bonyolult sztem, én azzonnal tudtam haaználni mindent bár lehet azért mert elolvastam az oktató anyagokat..
-
mettek
addikt
Na tegnap beletettem kb 3-4 órát. Hát engem meggyőzött. Viszonylag jól fut. 2080-ason high beállításon 1440p-ben 60-90 fps között.
Szép is, gameplay is jó, végre a jármű irányítás is jó. Plusz hatványozottan élvezetes lehet haverokkal de így is szuper. PVP sajnos kifagyogatott nekem de amennyit ment az jó volt, taktikus. Drónt most nem ad alapból a játék hanem nekünk kell összeszedni a pályán, így végre nem drónharccal indul a kör.
Várom a hétfőt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Mini-ITX
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest