- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
Epic-en az ingyenes GTA V mellé adnak egy 10€ kupont, így a Breakpoint alapjátékot most 9.7€ -ért be lehet szerezni ha vkit érdekel.
-
sheep
addikt
Én mindhárom bétában részt vettem, és az összesben bugos volt a létrára mászás. Nálam eleinte működött, aztán kb. egy óra játék után nemcsak a létrára nem tudtam felmászni, hanem egy kisebb akadályon sem tudtam átlépni. Ha bezártam a játékot és visszaléptem akkor jó volt, de sajnos ez nem megoldás.
Az utolsó bétában is ilyen volt, egy héttel a megjelenés előtt, ezért sem vettem meg a játékot egyelőre. Majd pár hónap múlva kiderül mennyire sikerült összekalapálniuk. -
sheep
addikt
válasz
MikaVejneGI #102 üzenetére
Bugos nagyon. Próbáld az egyik iránnyilat megnyomni és utána a szóközt.
Én most azért hagytam abba mert nem tud a karakter átlépni tereptárgyakon, és így nem tudok odamenni az npc-hez beszélgetni.
Néha elveszti az irányítást a játék. -
sheep
addikt
válasz
ScomComputer #96 üzenetére
Már csak el kell menned a kikötőbe és ennyi volt a játék. Legalábbis az előző bétában így volt.
-
sheep
addikt
válasz
ScomComputer #94 üzenetére
Ha unpint ír akkor aktív a küldetés (mert ugye pin-elve van). Az is lehet hogy már nem lehet megcsinálni. Ha a menüben nem jelzi sárga pöttyel hogy van küldi akkor szerintem ennyi.
Egy hónapja is ez volt, volt 2 főküldetés meg talán kettő mellék azt hali. -
sheep
addikt
válasz
ScomComputer #92 üzenetére
A játékban előhozod a mapot, és ott kell kiválasztani a küldetést. Eléggé el van dugva, különböző mappák jelzik a fő, mellék, pvp ghost war meg egyéb küldiket. Mindegyiknél kis sárga pötty jelzi ha van küldetés. Kiválasztod, és a PIN opcióval aktívvá teszed, ezután látszik a játékban is a waypoint.
-
sheep
addikt
Most látom hogy 3 embert meg lehet hívni a bétára.
Ha valakit érdekel akkor vegyetek fel barátnak az uplay-en belül és akkor tudom a meghívót küldeni. Itt meg dobj egy privit pls hogy emiatt jelöltél be.
airsheep76 néven megtaláltok. -
sheep
addikt
Nem tetszett a Breakpoint? Én elvoltam vele, csak ez a tökölés zavart nagyon, hogy még az utolsó gazt is fel kell szedni, kraftolni, és szinte értelmetlen volt az egész.
A Wildlands nekem is jobban bejött, azt többször is végigvittem.
Elő nem rendelem én sem, de meglátjuk hallgattak-e a tesztelőkre. -
sheep
addikt
Kaptam kulcsot a hétvégi bétához, nagyon kiváncsi leszek hogy javítottak-e valamit a technical test-hez képest. Leírtam a kérdőíven is hogy totál feleslegesnek tartom az egész mikromenedzsment részét a játéknak, szerintem túlbonyolították a semmiért. Sokkal egyszerűbbnek és átláthatóbbnak kéne lennie.
Nyilván nem fogják átdolgozni az alapoktól, de azért remélem kicsit gondolkodtak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest