- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
NoOne1976 #1007 üzenetére
Jelenesetben a Year 1 Pass nem csak kozmetikai tartalmakat ad, hanem külön story küldetéseket is tartalmaz. Ezek nem dátumhoz kötöttek, tehát bármikor megcsinálhatod. Hogy megéri-e, ezt neked kell eldönteni, de ha tetszett a próbaidőszakban és van 100 ubi pontod ami az akciós áron felül +20% kedvezményt ad, akkor - szerintem - érdemes behúzni a goldot.
-
duvi
nagyúr
Nézd meg ezt a cikket:
Ghost Recon Breakpoint PC performance: How to get the best settings -
duvi
nagyúr
válasz
ProEvoFan #884 üzenetére
Szia!
Ez egy elég nehéz kérés, mert sok a változó. Wildlands is tudott HC módra váltani, ha feltoltuk a nehézséget és kikapcsolgattuk a vizuális segítségeket (pl. a közeli ellenség mutatása). Másrészt a BP-ban még mindig nincsenek npc társaink, ezért aki egyedül tolta a W-t, az ott megszokhatta ezeket a kísérőket. Ha partiban, akkor ennek most sincs jelentősége. Mindenképpen jelentős előrelépésnek tartom ezt a Ghost Experience módot, mert nagyon részletesen testre szabhatjuk a játékot. Már a gyári Immersive beállítás is jobb játékélményt eredményez, de aki igazán kemény kihívásokra vágyik az kimaxolhatja az összes nehezítéstÉn is tesztelem még, hogy hol van a nekem legjobban megfelelő nehézségi szint, ezért nem tudok konkrét beállításokkal szolgálni, de ez amúgy is szubjektív ajánlás lenne.
-
duvi
nagyúr
Ha jól sejtem, nem sok időt szántál a kipróbálásra.
Pár dolgot javítanék:
- "Nincs stealth. Egyáltalán." --->Próbáld ki ghost experinccel és mindjárt lesz értelme a lopakodásnak.
- "A térkép egyik feléből át kell menni a másikba. Sajnos ez teszi ki a játékidő legnagyobb részét. És ez siralmas." ---> Egyrészt vannak repülő járművek, azokból is a könnyű helikopterek kimondottan gyorsak és jól manőverezhetők. Másrészt a felfedezett táborok között sima gyorsutazással is lehet közlekedni, ami pár másodpercet vesz igénybe. -
duvi
nagyúr
válasz
VikMorroHun #849 üzenetére
"Ha lelőnek, kezdhetjük elölről a bázis elfoglalását."
Nem feltétlenül. Ha a healer ágat választod, akkor a drónnal egyszer fel tudod szedni magadat is. -
duvi
nagyúr
Sok javítást kapott, de még van rajta csiszolnivaló. A mostani patchban végre kijavították a magaslati bugot (nem lehetett egy szint fölé menni a pályán, mert kidobott a játék), így végre végig lehet vinni a teljes story missiont. Drónok már indulás óta benne vannak a játékban, csak fel kell oldani a skillfán, hogy megkaphassuk őket. Minden hibája ellenére nekem tetszik és szerintem coopban kimondottan szórakoztató tud lenni.
-
duvi
nagyúr
UBI storeban most 30 euró az alapkiadás (kb. 10.000 Ft), de ebből lejöhet még 20% ha van 100 ubi pontod. Így már csak 24 euró (kb. 8000 Ft) A Gold csomagban 50 euróért (ebből szintén levonható 20%, ubi pontokért), már benne van a Year 1 pass
-
duvi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #686 üzenetére
A géped csúcskategóriás. 1440-ben ennyit tud a motor.
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
alibiman #653 üzenetére
Nem hiszem, hogy küldetésfüggő lenne. Most csináltam egy random helyszíni próbát. Nálam 550m után kezd eltűnni a célpont. Előtte drónnal felderítek, mert ilyen távolságból a sniper távcsövével se látszanának elsőre az npc célpontok. TAC50-es snipert használok, T5XI scope-al. Grafika ultimate. Csak a motion blur és bloom van kikapcsolva. FOV maxra (100) húzva.
-
duvi
nagyúr
Minden hibája ellenére úgy gondolom, hogy most már túlzásba viszik a kritizálást, mert divat lett a BP fikázása. Valóban vannak hibái és nem megfelelően kivitelezett koncepciói, de szerintem messze nem olyan rossz, mint ahogy azt néhányan lefestik. Persze ez csak a személyes véleményem.
-
duvi
nagyúr
válasz
Major Lion #600 üzenetére
A fegyverek fejlesztéséhez kell a sok mati ami a bezúzásból jön.
-
duvi
nagyúr
válasz
Major Lion #596 üzenetére
Muszáj folyamatosan öltözni, hogy magasabb szintű felszereléseket kapjunk. Csak így lehet eljutni a sárga cuccokhoz, amiknek több a statpontja, ezáltal a karid is erősebb lesz. Másrészt a story végét nem lehet megcsinálni alacsony GS-al.
-
duvi
nagyúr
Érdekes ez az általános értékelés. Nem azt mondom, hogy az év játéka a BP, mert vannak hibái (mostanában már mi is belefutottunk néhány bugba), de az uplayes friends listámról nagyon sokan játszanak vele. Mellesleg az ottani listám 90%-a Ph-s
Épp tegnap este beszélgettünk róla, hogy sokkal több potenciál van benne, mint amit megvalósítottak. Sokszor érződik, hogy egyes játékmechanikai elemet összecsaptak, mert - valószínűleg - szorított a határidő. Mi is 100+ óránál járunk és coopban még mindig jó szórakozásnak tartjuk a BP-ot
-
duvi
nagyúr
válasz
Ghostface #460 üzenetére
sync shot drón:
Bekészíted az eszköztárba a drónokat. Fegyverrel becélzod az ellenfelet és megnyomod a G-t (van amikor 2x kell lenyomni), de NE hosszan, mert azzal aktiválod a lövést. Ezt sorban megismétled a többi célpontal is. Ha mind meg van jelölve, akkor mehet hosszan a G, vagy azzal is aktiválhatod, hogy lelövöd az egyik célpontot (ilyenkor célszerű nem megjelöltet lőni). -
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
A kicsiket ajánlom, mert a nagyok túl lomhák, nehezebben manőverezhetőek. Én is teszteltem a konvojokat és úgy tapasztaltam, hogy a sérülés mértékével arányosan csökken a loot mennyisége. Az a legjobb, ha a teherautó nem sérül, csak a sofőrt szedjük le. Illetve a két kísérő kocsit, de azok fel is robbanhatnak.
-
duvi
nagyúr
válasz
tonermagus #417 üzenetére
Korrekt, jól megfogalmazott vélemény. Azt javaslom - ha nem magányos farkas vagy - próbálj coopban játszani! Sokat dob a játékélményen
"szerintem túl közel van a kamerához a karakter" Állítsd be a FOV-ot maxra, így távolabb kerül és kisebb lesz a karaktered. Járművekből ajánlom a helikoptert. Wildlandsban is az volt a kedvencem. "Frakció háború" itt is van, csak kisebb mértékben. Néha megtámadnak egy bázist és felrobbantanak valamit. Előfordul pár civil település, pl. halászfalu, ahol frakciós küldiket adnak, de valóban kevés van belőlük. -
duvi
nagyúr
Szerintem is
Ahogy haladunk előre, úgy nyilnak ki az új lehetőségek, amik színesebbé teszik a játékot. Tegnap éjjel visszanéztünk a Wildlandsba egy kicsit és csodálkoztunk, hogy néz ki. Emlékeinkben szebb volt, mint a BP. Valójában sokkal szebb a BP mint a Wildlands, csak nem olyan harsány színekkel operál, és sokkal realisztikusabb mint az elődje. Coopban pedig messze felülmúlja a játékélmény.
-
duvi
nagyúr
Próbálgassátok a nagyon rövid space nyomást/leütést. Amikor közel mész és beadja a mászást, épp csak leütitek a spacet és egyből ráfordul. Mondom, én is szívtam vele, de addig próbálgattam, míg ráéreztem a ritmusára és azóta soha nem hibázik. Akár fel, akár lefelemenet.
(#367) Đusty
Szerintem nem lehet kitörölni, csak újraindítani (F), ha elbukjuk. Hal elvégeztük, akkor bekerül a teljesített listába. -
duvi
nagyúr
Igen. Bármkor kipinelheted. Nyisd meg a Loadout menüt és mutass a class emblémádra a bal felső sarokban. Ilyenkor megnyílik az aktuális feladatlistád. Nyomj egy spacet és kész a pinelés.
(#351) S e t h
Ha egy távoli nagy drónt lövünk le, akkor nem kell odamenni hozzá lootolni. Automatikusan megkapjuk a lootját. Ha egy kis közeli drónról van szó, annak kilövés után látszik a loot ikonja a minimapon. -
duvi
nagyúr
Akkor én leszek a másik oldal
Szerintem kimondottan szórakoztató - főleg coopban - ha tisztában van vele az ember, hogy ez egy taktikai looter shooter. Én is láttam pár videót (még a mieinktől is), ahol nekiálltak Rambózni és estek-keltek az emberek, majd elmondták mindennek a játékot... Stabilan, lagmentesen fut. Jól skálázható a grafikai beállítása. A látványvilág vegyes, de nálam még bőven megüti a mércét. Van ahol nagyon szépen néz ki és vannak részek amiket elnagyoltak. A hangok kimondottan jól sikerültek. A térkép hatalmas, iszonyú sok küldetéssel. Sokkal összetettebb lett a BP, mint az elődje (Wildlands) volt. A menü és a térkép túl van bonyolítva, ezért nehézkesen kezelhető, de szokható.
-
duvi
nagyúr
Bármelyik táborhelynél lehívhatod a járműveidet. Csak rá kell kattintani az elérhető járműre a listádban és amikor tábort bontasz ott lesz a közeledben ( a terep adottságaitól függően). Igen, helikopterrel és dróddal is lehet aktiválni. Helikopterrel a közelbe kell repülni, drónnal viszont nagy távolságból is beolvassa. Utóbbinál a kérdőjeles helyszínekre kell fókuszálni és hagyni, hogy lefusson az azonosítás.
-
duvi
nagyúr
Mindenkinél. Állnak a BP szerverek.
-
duvi
nagyúr
válasz
Gubu0101 #324 üzenetére
Tuti lelőtték a szervereket. Mi se tudunk visszalépni
Lehet, hogy most élesítik az 1.0.1 updatet. -
-
duvi
nagyúr
Ha szétszedsz egy fegyvert, akkor abból csak crafting material lesz, nem fegyver tartozék.
Ezzel tudod szétszedni a fegyvereket:Szétszedés után ezeket a matikat kapod:
Ha a fegyver scoopra gondolsz, akkor azt itt tudod kiválasztani. Minden fegyvertípusnak saját modjai vannak.
Ha bezúzol egy fegyvert, akkor nem veszik el a hozzávaló mod.
-
duvi
nagyúr
Két dolog lehetséges. Csak azokra a módosítókra reagál, amelyiknél szerepel a fegyvertulajdonságok között a módosított érték. Itt van pl. ez a Rail, ahol egyértelműen látszik a megnövekedett hatótávolság:
A tárméret változás is látszik, bár nem olyan látványosan (kis zöld/piros háromszög ikon). Vagy egyszerűen bugos és nem mutatja mindenhol a változásokat. -
duvi
nagyúr
Bő 1 óra játék után. Ez nem a béta release. A grafika nem változott, de az FPS drasztikusan visszaesett. Open bétában Ultimate beállításon megvolt a 55+ FPS. Itt 45+ van most. Ennek ellenére nem akad vagy lagol a játék, szép simán fut. Szerverlag sincs, ami a bétáknál előfordult.
-
duvi
nagyúr
Szintén nem az én generációmnak szól és nem is ismerem, de jópofa trailert csináltak vele
Ghost Recon Breakpoint: Squad Up - Élőszereplős trailer Lil Wayne-nel
-
duvi
nagyúr
válasz
ForRedGlory #247 üzenetére
Nálam az első két technikai bétához képest, lényegesen jobban futott. A configomon FHD-ban és max grafikával (Ultimate), tökéletesen ment. 55+ FPS alá nagyon ritkán esett be, inkább 60+ volt a jellemző. Nálam most full AMD összeállítás van. Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de AMD sponsored a játék és több NV tulajdonos is panaszkodott az optimalizációra.
-
duvi
nagyúr
válasz
ForRedGlory #241 üzenetére
Eddig nagyon megosztó. Részemről messze nem tökéletes, de összességében bejön a BP. Remélem, hogy a mozgásra(főleg az objektumok átugrására) és fedezékrendszerre hamarosan kapunk egy patchet. A grafika egy kis állítgatás után bőven vállalható, bár a Wildlands szebb volt. Ha ehhez is kapunk egy nagyfelbontású textúrapackot, akkor erre sem lehet panasz. Manapság elég szegényes a felhozatal taktikai coop játékokból. Coopban ez is élvezetesebb, ahogy az elődje is az volt. Pár hozzászólással feljebb négyen is írtuk, hogy megvettük a -20%-os kuponnal.
-
duvi
nagyúr
Uplay storeban lehet egyáltalán konzolos verziókat vásárolni? PS verziót nem csak a store.playstation.com-on lehet venni?
-
duvi
nagyúr
válasz
torma1981 #184 üzenetére
Szerintem a Wildlands élénkebb színekkel és nagyobb felbontású textúrákkal készült. Talán egy kicsit túlszaturált is volt, de jól állt a Dél-Amerikai környezetnek. Nekem tetszik a Breakpoint is, bár tényleg más a képvilága. Meglátjuk, hogy a végleges verzióban mit kapunk, de kétlem, hogy javulna a látványvilág. Gyanítom, hogy ebben közrejátszik a jelenlegi konzolgeneráció teljesítőképessége is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest