- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alibiman
aktív tag
"L" és alul az INVENTORY melletti ikonra kattintva tudod a tárcsát programozni., Szerintem idióta megoldás ez a tárcsa így ahogy most van. Nem tudom miért kell összekeverni a dolgokat, miért nem lehet a HEAL-t, a eldobható dolgokat, meg a többi más szart úgy, tematikusan elrendezni, szeparálni, ahogy az az elmúlt 30 évben szokás volt.
Amúgy az a megfigyelésem, mostanában az UBI szeret játékos szopató dolgokat bevetni. -
alibiman
aktív tag
Közben megtaláltam, hogyan tudom a tárcsát programozni. Az mindenesetre is elég gáz, hogy limitált számú sync shot lehetőség van. Az is elég bénaság, hogy a távcsövet is rátették erre a tárcsára, ezért nem érhető el külön.
Most nézem tovább, hogyan működik ez a sync shot, de nem őszinte a mosolyom. :-) -
alibiman
aktív tag
Nekem azt ALT-ra nem jön elő a Sync Shot Drone. A raktárban (I betü) 5 darabot mutat.
Ezt a tárcsát lehet valahogy programozni?
Egyébként a Wildelands-et végigtoltam, az egyből kézre esett, ez valahogy ügyetlen, sok szempontból.
Azt sem értem, hogy amikor akár a felderítő drónnal. akár a fegyó célzóján át Q-val kijelölök egy célpontot, hogyan tovább?
A távcső sem jön elő, semmilyen billentyűvel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest