Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Gondolkodtam rajta igazából, hogyha meglesz az új videokártyám rápróbálok újra. De sajnos még ennyire sem volt izgalmas, senem grafikailag kimagasló.
-
Major Lion
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Végre ez a játék is elkészült
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igazából csak egy kérdés van, hogy ez most még kit fog érdekelni... aki már végigjátszotta, az aligha veszi elő többet.
De ezen azért felröhögtem: "Enemies will now reload"
Well done. -
Jhonny
csendes tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi.
Epic-en vettem meg. Ezek szerint rakhatom fel a uplayt is?
-
AsakuraDave
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hát nagyon akarják hogy vegyék az emberek ezt a játékukat :'D Talán minőséget is kéne felmutatni mellé?
Én ledöbbentem free weekend alatt, hogy ez mi....
-
felixo
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ez mit is takar pontosan ?
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Csak a videót láttam, abban meg egyedül az új mapok pvp-sek, ha jól emlékszem.
Vajon éjféltől már tölthető lesz az új patch?
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jónak tűnik, kár, hogy csak az első misszió ingyenes! Viszont az új cuccok gondolom elérhetők lesznek örökre, mindenkinek. Nálam most le van szedve a játék teljesen, CoD-ozok éppen. De csak ma estig.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Inkább jöjjön végre egy új Splinter Cell!
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én mondjuk emiatt biztos nem kezdem újra, ahhoz túl uncsi és repetitív az egész térkép.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Remélem, egy hetet még várat magára, mert folytatnám a játékot, ki szeretném végre játszani. Itt pedig egy patch vagy keveset ront, vagy sokat.
-
duvi
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Még nincsenek
-
Mizol29
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem akarok fikázásba belemenni, de csak szimplán maradjunk annyiba, hogy vicc mind a 2 játék úgy ahogy van.
-
myckey
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Fallen Ordert felfújták?
Ne csináld...
Volt róla egy -egy bemutató, meg csináltak neki eventet a preview miatt.
Találtam még róla pár ötletes reklámot is, igaz ami igaz.
De egyébként...ez nagyon nem volt futtatva, nem volt hype orrvérzésig.
Érdemi infot is úgy kellett vadásznom róla. ( természetesen nem a napokról beszélek )
Még csak azt se mondanám, hogy egekig lett magasztalva....találtam én róla ellenvéleményt is bőven.
Respawn így is benyalta az EA utálatot. -
soo277
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Azért ez a játék szerintem egy kicsit övön aluli,ez már komolyan mondom lopásnak számít
-
Novver
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Harminchoz közeledve nem tudom miért ugrottam be nekik... Wildlands is így kezdte kb, de ennyire nem volt szar a helyzet. Utoljára égettem meg magam Ubisoft játékkal.

Előrendeltem még a Jedi: Falen Order-t. Tudom EA, de elég meggyőzőnek tűnt a játékmenete. Meglátjuk szopi-szopi öt dollá vagy nem

-
Novver
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az.. csak azt nem értem, hogy eddig ha extractolni kellett sentinel commandert, akkor nyugodtan meglőhetted amíg a földre nem került, vagy kiüthetted, mert nem halt bele. Kb. kétnaponta jött fel ilyen napiküldi és eddig nem volt gond.
Nem is értem mi volt a terv hogy most meghaljon egyből, de még a KNOCKOUT opciótól is...
Mert esküszöm elcibáltam volna 1.7.km-re a ponthoz, bár hegyen keresztül kellett menni, és volt egy nagyobb kerülő, de leszartam volna, megcsináltam volna. Viszont akkor helikoptert ne küldtek volna. A kocsikat meg az abból kiszállókat megoldottam volna, mert a helikopter is lőtt mint a fene, de a commander kb szivacsként funkcionált, és felfogott mindent, csak féltem hogy kinyírják egy idő után.
De egy idő után annyira alacsony volt a HP, hogy nem tudott regenerálódni időben, így belenyekkentem.
A kocsikkal nem lett volna gáz, max 4 enemy, azokat szépen headshot aztán megyünk tovább, csak a helik egy idő után lerágták az életem. -
Major Lion
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem nem volt gond azzal hogy váltottak a stiluson még a Wildlands-el, nem azért nem jo a játék mert open world és tps...
-
duvi
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hány játékórád van a BP-ban?
-
soo277
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hát ha ilyen szintü SC, meg R6 ot tudnak csak csinálni, kösz de nem kell
-
ferkoczy
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Azt modták, post-launch, az meg bármikor lehet...
-
S e t h
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én vágytam a legjobban az ai teamre, amit irányíthatok, egy ideig ettől tettem függővé a vásárlást.
Viszont be kellett látnom, hogy felesleges lenne. A Wildlandsban irreálisan könnyűvé tette a játékot, már-már cheat jellegű volt a hatásuk a játékmenetre.
A Breakpoint meg amúgy sem nehéz, jól áll neki a magányos farkas túlélő harc, számomra ezen csak rontana, ha ismét lenne team mellettünk.
Viszont biztos vagyok benne, hogy vissza fogják hozni, a sirámok az egekig értek. -
Madoc
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Persze, fiat multiplát is vesznek-vettek emberek. Na azoknak magyarázd hogy ronda.
-
Madoc
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Azt, mivel oda is rendszeresen jártál trollkodni. És ebből sok már. Van olyan a friendlistemen aki a mai napig játszik vele minden nap. És nem gyerek ő sem, már 50 felé jár. Lehet élvezni, pláne társaságban olyan játékokat is amiket ti nem szerettek.
-
Puma K
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Haverra ráírtam és küldtem neki is a linket.
Azt mondta, hogy nincs ebben meglepő mert ugyan az az összes játékuk és kérdés volt, hogy mikor fognak ebbe belebukni, hogy az emberek elvesztették az érdeklődést a játékaik iránt... és csak a nézet változik, hogy FPS vagy TPS... amúgy ugyan az mindegyik...
Haver emlékei szerint a PS2 érában voltak nagyon jó címeik a kétezres évek környékén... azóta legyint rájuk.
-
Mizol29
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Pedig tényleg skillhez kötődik és unlockolni kell 😂
-
Major Lion
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ja minden animációt felgyorsítottak, mert picsogtak a tízévesek...
-
weky
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ha már úgy is jön a Terminator event a megjelenés után....
-
tonermagus
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Félreértesz... Én tökéletesen elégedett lettem volna egy Wildlands 2.0-val. Nem vártam semmilyen ugrást, de ezt le is írtam. Ez nemhogy ugrást nem hajtott végre de még a előző rész szintjét sem éri el sajnos

Vannak benne nagyon jó ötletek nem tagadom. A tier rendszer, túlélő elemek, stb... Ezek bejönnek. Nálam a legeslegnagyobb hiba az irányítás és a játszhatóság. Kicsit olyan az érzésem mintha az irányítást egy az egyben átemelték volna egy Assassin Creed játékból... Megvan az az iszonyat nagy "delay"-es irányítás amitől hányom kell. Ez nagyon megosztó, van aki érti és érzi hogy miről beszélek, van aki hülyének néz érte. De én így nem tudok játszani vele, egy AC játéknál ez okés, de egy lövöldénél nem. Nem tudom hogy ez azért van-e mert konzolra tervezték az irányítást.
És ugyan ez a helyzet a játszhatósággal. Legjobban célzásnál érezhető: belenézve a Red-Dot-ba hiába van 70-80 fps, 144Hz-es monitoron is egyszerűen "csúszik" az irányítás, egyáltalán nincs meg az a folyamatos "smooth" érzés. (nem a freesyncre gondolok mielőtt még nekem esnétek hogy nincs meg a 144 fps) Remélem azért valaki itt vágja hogy miről beszélek
Elég összehasonlítani mondjuk a BO4 célzását ezzel... TragikusIlletve ez Survival/Craft dolog tök jó lenne, de mi ez már, hogy átszaladok egy virágon és automatikusan felkapja??? Hát ez komoly? Ha már erőltetik ezt a vonalat - amit egyébként nem bánok - legalább nekem kellejen már felszedni azt a hülye alapanyagot. Ha esetleg ezt a menüben ki lehet kapcsolni akkor elnézést
Egyébként ezt az automatikus falhoz "tapadást", automatikus kameraoldal váltást is ki lehet kapcsolni?Lehet hogy ezeket amiket most leírtam kapásból ki lehet kapcsolni esetleg állítani lehet a menüben, de a fő hiba továbbra is az irányítás és emiatt nagyon-nagyon meggondolom hogy kiadjak-e 19.000 Ft-ot...
+1: ha belépek az "i" gombbal az inventoryba egyből a táska tartalmát hozza be, és onnan az istenért nem tudok egy szintet visszamenni csak ha átlapozok egy másik menübe és vissza

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem egyikkel sincs gondom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-Csak coopban játszom majd ezt a játékot
-Xbox 0/24-ben neten van
-Konzolra veszem. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az a 13 perces alfa gameplay igen jól néz ki!

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Megjelenés: 2019 október 4
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Well done.
Én ledöbbentem free weekend alatt, hogy ez mi....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)