Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
Magam is szkeptikus vagyok.. a Wildlands sztorija meg a single player + 3 AI experience magaval ragadó volt. Nem látom hogyan építik be a 3 AI-t egy sztoriba amiben eredetileg nem voltak benne igazán, illetve hogyan lesz új sztori line egy unalomig ismert és farmolt térképen.. gyakorlatilag egyedül is szarrá tudom farmolni a mapot ahhoz nekem nem kell 3 segítő..
A gear score átalakítása sem világos, hogy abból akkor hogy lesz end content, tehát mi lesz az a motiváció / fejlődési lehetőség ami miatt én ezt játszani akarom majd.. meglátjuk, ne írjuk le, de a Div2 (minden újkori hibája ellenére) end content és farmolhatóság szintjén elég magasra tette a lécet. Ott legalább vannak különböző gear build megldások meg van értelme a különböző kasztoknak. Ezt Breakpointban nem látom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Arc Raiders
- Sorozatok
- Assetto Corsa Rally
- Kuponkunyeráló
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 2025.11.13 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 4070 / 4080 / 4090 / 5070Ti / 5080)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest