- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
-
Locutus
veterán
Éééés megint nem indul el a játék az ubi cache mappa törlése nélkül.
Ami után viszont bejelentkezést kér. Amit meg hiába teszek meg, mert utána emailes kódot is akar még. Az az email meg nem érkezik meg reggel óta. Egy se.
Bezzeg a reklámot, a password changet, meg minden egyéb megjön emailben tőlük. De a kód az nem... cseszhetem a hétvégi játékot úgy látom. -
Locutus
veterán
Sajnos már a Farcry5 is jóval gyengébb, ami a változatosságot illeti, mint az elődjei. De a Breakpoint sajnos még annál is unalmasabb. Hiába a nagy térkép, ha mindenütt ugyanazt találod, és ugyanazt kell csinálni is.
Ennek ellenére én is sok órát tettem a Breakpointba, de valahogy végig mégsem játszottam még, talán a 2/3-nál járok. Az utóbbi hetekben nem igazán volt kedvem elindítani se. -
Locutus
veterán
válasz
alibiman #735 üzenetére
Van ezek között az a zöld küldetés is, ahol find the prototype van, egy föld alatti bunkerben délen.
A fő bejáratot 2 drón is védi, de van egy másik bejárata a jeges tó felől.
Na én beküldtem előbb egy drónt, ami fel is fedezte hol van a prototype.
Aztán bementem a másik bejáraton, eltöltöttem vagy fél órát az 50-60 ellenség módszeres gyilkolásával. Majd elindultam a prototype zöld pöttye felé újra, azonban már nem tudtam odajutni. Egyszerűen akármerről közelítettem ebben a föld alatti labirintusban, sosem tudtam 25m-nél közelebb jutni, semerről. Mintha bezárult volna valami ajtó. További fél órát elbasztam bolyongással, de nem sikerült, egyszerűen nem találtam meg.
a.) létezik, hogy tényleg elzárják előled a célpontot, ha pl felfedezik, hogy támadás van? és akkor baszhatom?
b.) létezik, hogy elmegy onnan a prototype, de a zöld pötty ott marad? bár igazából a közelébe se jutottam a pöttynek a bázis kiirtása után, szóval eléggé az a.) verzió a valószínű...
c.) egyéb bug... fene se tudja mi... még NVG-vel is körbejártam a helyet újra, hátha valami átjárót kihagytam, de nem...Mindenesetre jól felbaszott, nem is játszottam napok óta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest