- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyó
tag
az ac3-al nem lesz gond, mert a külön is megvan
-
Bigyó
tag
rákerestem erre maestrora de nem találtam semmit, lécci 1 linket
-
Bigyó
tag
-
Bigyó
tag
up
-
Bigyó
tag
Szasztok!
A probléma következő: egy avi divx -ac3 kódolásu filmből akarok DVD formátumu filmet kiirni (azéert mert a DVD játékos csak VCD v. DVD-t hajlandó lejátszani). TMPGEnc plus 2.521.58.169 szoftverem van, ac3 filter meg ami kell kódek (divx és xvid) fenn van. És amikor kéri a video és audio fájlt, akkor a AC3-at a TMPGEnc nem ismeri felmit lehet tenni. Ha a hang nem ac3 az aviban akkor flottul megy minden. HELP!
-
Ice T.
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is az volt a hiba mint Liptonnak, csak nekem a telepítés óta van ez.
Tudtok segíteni?
Előre is köszi!!!! -
Lipton
őstag
Az az igazság, hogy az előző winben sokminden bele volt installálva, szóval nem tudom mi hiényzik most. AC3 van felrakva, minden hülye kodeket felpakoltam már de nem eszi meg a hagot most.
-
Lipton
őstag
Pont ezt akarom elkerülni, mivel eddig rendesen megcsinálta...
-
Lipton
őstag
MOst installáltam wint, és install elött rendesen megcsinálta az AC3-hangos filmeket, semmi baja nem volt most meg nem tetszik neki.
-
Lipton
őstag
Senkinek semmi ötlete...?
-
Lipton
őstag
Sziasztok!
Sajnos volt egy Win újrainstallom, és azóta a TMPGEnc-nevű program nem kódolja át rendesen az olyan filemeket aminek AC3 hangja van. Elkezdi csinálni, de a kezdésnél elég sokáig csak áll és látszólag nem csinál semmit. Ha a source range menüben próbálok ide oda menni az is nagyon lassan idul meg és percekig várni kell. Régen semmi ilyen problémám nem volt, és most nem tudok rájönni, hogy mi lehet a baj. AC3 cocdec van fent a gépen, ha simán Media Playerben nézem a filmet akkor rendesen van hangja. Ha hagyom a TMPGEnc-et, hogy csinálja meg akkor pedig néma lesz, nem csinál semmi hangot. Ha valaki esetleg tudná, hogy mi erre a problémára a megoldás az legyen szíves és írja meg mert én már teljesen tanácstalan vagyok, nagyon sokat kínlódtam vele és nem jöttem rá, hogy mit rontok el. Jobb lenne ha levélben jönne a válasz, de persze itt is megmenézem ahogy csak tudom. Előre is köszi! Üdv mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest