- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor_01
senior tag
Vettem én is egy klónt.
A leírás szerinti parancsok egy része működik csak.
Az időzónát pl. nem lehet állítani, fixen a kínai van beégetve.
Akku merüléséről nem küld jelentést.Viszont úgy tűnik, amire nekem kell, arra jó lesz. (Autóriasztóhoz kötve riasztáskor küld egy SMS-t. És lekérdezhető a pozíció egy hívásindítással.)
Esetleg valaki felfedezte már a többi parancsot? (A szavak "#"-al vannak elválasztva.)
Hivatalos típus: AM123 -
snowdog
veterán
Bocsi hogy csak most válaszolok, de külföldön voltam.
Szóval én az [link] oldalt használom, ingyenes, és jól működik.
A gpstrackerxy.com oldalra engem sem a gyárival, sem a klónnal nem engedett regisztrálni.A klónnal nekem nem sikerült az online kapcsolatot létrehozni, csak sms módban működik. Vagy valamit nem jól adtam meg neki, most már erre nem emlékszem. Mióta megvan a gyári, azzal próbálkozom. Azon minden funkció működik. Az akkuja az én beállításaimmal kb. 8 órát bírja. Ez autóban nagyon kevés. Különösen azért, mert nem akarom a kocsi akkujára rákötni. Szivargyújtóról nem is tudnám, mert a kocsi fél óra után áramtalanítja a szivargyújtót. Direkt meg több okból nem akarom bekötni.
Vettem egy zselés 9 Ah-ás akkut, azzal fogom megoldani. Egyenlőre még nem volt időm foglalkozni vele, beépítés nélkül ki fogom próbálni, hogy erről az akkuról meddig bírja. Aztán az akkut és az egységet majd valahol el kell dugnom a kocsiban. Nem lesz egyszerű, mert amivel eddig próbálkoztam, onnan a GPS vevő nem működött. Ahol meg működik, ott látható. Nincs még egy hónapos a kocsi, ezért kárpitbontogatások szóba sem jöhetnek. Majd valamit kitalálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest