Hirdetés
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei P30 - kell ennél több?
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabax60
friss újonc
Sziasztok! TK103B telekomos SIM-mel simán megy, vodással nem. Vodát telefonba téve és GPRS-re visszavéve van net, tehát elvileg a Voda is tudja a GPRS-t, de a tracker mégsem szereti. Ez ismert probléma? Van esetleg valamilyen megoldás? Köszönom.
-
Zsanai
friss újonc
Sziasztok!
Vásároltam egy Tk102 GPS-t.
Ha feltöltöm és hétfőn este beteszem egy autóba, péntekig bírja töltés nélkül, ha az 4,5 nap alatt max. 7-8 x. kérdezem le e gps koordinátát? Semmi másra nem akarom használni csak erre.
Ha merül az akku küld sms-t a telefonomra vagy azt külön kell beállítani nála?
Köszönöm a válaszokat -
bem13
csendes tag
Sziasztok!
TK915-nél (vagy TK905-nél) ti hogyan oldjátok meg az APN beállítást külföldi utaknál? Van valami trükk, amivel "auto" módba lehet tenni és keres magának, vagy az az egyetlen megoldás, hogy megállok a határon és beállítom kézzel? Ez utóbbi azért is problémás, mert ki kéne szednem hozzá a SIM kártyát a tracker-ből és átrakni a telefonomba, hogy megnézzem az APN-t, mert más szolgáltatót használ. -
Beatrix 41
friss újonc
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy mini GPS GF-07 típusú nyomkovető készülékem, amihez sim kártyát kell alkalmazni.
A leírás szerint, csak behelyezem a sim-et és és a pirosan világító fény egy idő után 4x villan, azután elalszik a fény. Utána rá kell küldeni egy sms-t és már alkalmazható is, de ez folyamatosan csak pirosan világít.
Mit csináltatok rosszul??? -
Vikt0r
aktív tag
sziasztok!
Vásároltam egy enusic cj720 trackert de se sms-ben se az applikációban nem müködik. Viszont a tkstar alkalmzás látja a belehelyezett sim kártya telefonszámát. Valakinek esetleg van ezzel tapasztalata, hogy lehet működésre bírni?
-
tibibi
őstag
válasz V. Zsuzsanna #352 üzenetére
Nyilván az előző tulaj ha volt, sim kártyát berakod egy telefonba nyilván ki van kapcsolva a pin kérés és lekérdezed szám alapján. Persze ha még aktuális
-
vegita-san10
csendes tag
Megkérdezhetem, hogy azt honnan rendelted, és mennyiért?
Nekem is ez a gf07 van, de ugyanaz a bajom vele., ugyanezt a hibaüzenetet japán kaptam.. szóval érdekelne egy olyan, ami működik is :) -
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
A múltkor egy parkolóban találtam egy Teltonika FMB120 terminált.
Most veszek egy pár éves autót amibe nem lenne rossz felhasználni.
Ha szeretném, tudom ezt használni, hogyan?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
bull84ghia
őstag
Hello
Vettem egy MiCODUS trackert ami egy relére hasonlít. Vettem egy telekom simet amin van 500mb adat. Aktivalva van telefonba rakva működik minden. Viszont a trackerben semmire nem válaszol.Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
V. Zsuzsanna
friss újonc
Sziasztok! Találtam az autómban egy GF-07 jelzésű nyomkövetőt. Honnan tudom meg, hogy kié? Vagy azt, hogy ki aktiválta a sim kártyát? Ha kiveszem, akkor jelzi a másik oldalon, hogy megtaláltam? A válaszokat köszönöm!
-
korimv6
aktív tag
Sziasztok. Én is rendeltem egy GF-07 gps követőt. Július elején jött meg az Aliexpressről. Kaptam hozzá egy 32 Gb-os c10-es memóriakártyát. Végignézve az összes szolgáltató kínálatát, a Telekom mellett döntöttem, és rendeltem egy feltöltős Domino kártyát. Behelyezve el is indult a készülék. Eleinte nem látta a memoriakártyát, hiába formáztam le először telefonnal, majd pc-n. De pár nap múlva már nem volt gondja vele. A legnagyobb gondom az volt, hogy hiába küldtem el a 102-t, ez az üzenet jött vissza: App:Registering your tracker, please try this command again later! Sajnos több nap, illetve hét után sem lett jó. Azonban mára eljutottam oda, hogy a telefonhálózatra sem akar feljelentkezni. Folyamatosan világít a piros led. Próbáltam, hogy a kártyát bele tettem telefonba, és ott hibátlanul működik (a pin kérése ki van kapcsolva). Tehát ott tartok, hogy két hétig úgy ahogy működött, de mára egy kalap sz@rt sem ér. Legalább a memoriakártya jó lesz majd valamire. Én ennek fényében nem ajánlom, hogy bárki is megvegye. Ja, még valami. Ha sms-ben lekérdeztem a pozíciót, kb 2-3 km-t tévedett. Így még a pontos nyomkövetésre is alkalmatlan volt a két hét alatt.
Körbe zárt villám.
-
gabor8992012
újonc
Egy kis segítség kéne.
TK 103b . A telefonos rész nem működik. Folyamatosan piros a led és állandóan azt mondja hogy a hívott szám nem elérhető. Betettem másik eszközbe a simet és tökéletesen műxik. Valami ötlet vagy kuka? -
adalbert
csendes tag
TK-Star 909 kutyára való nyömkövetőt vettem a neten, de nekem is csak az sms ben küldi a jó pozíciót. Not enabled és offline a statusom, ha a Winnes GPS appot használom. Belépni enged sehova tovább.
-
peti122
friss újonc
válasz #88315392 #342 üzenetére
Szia!
Tudnál kérlek segíteni?
Én is vettem egy ilyen készüléket (GF-07), viszont a használati utasításban hibásan szerepel az APN beállítás SMS parancsa. Meg tudnád mondani hogy milyen SMS paranccsal tudom beállítani az APN-t a készüléken?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
SzaChe
tag
Sziasztok,
Egy TKstar905 el küzdök.
APN a telenornál csak "online"
GPRS, és APN re ok a válasza.
SMS ben elküldi szinte tökéletesen a pozit
check re
XM_TK915
ID:905****
IP:91.8***** működik
APN : online ,,GPS:09GSM:31,,,
a mytkstar honlapon pedig továbbra is offline. Esetleg bárkinek bármi jó javaslata?
lassan 1 napja kint van a teraszon, de mégse tudom a netre felvarázsolni a kicsikét.
Van mobilnet is vásárolva és pénz is van még a SIM en.Bárki bármi?
Előre kösziNe vitatkozz hülyékkel! Lealacsonyodsz az ő szintükre, és megvernek a rutinjukkal!
-
Candy86
friss újonc
Helló!
Ugyanez a problémám volt.
Küldd el sms-ben a102-t.
Ez a válasz jön :
UI:http://gpsui.net
username:.......
password:......
A gpsui.net-re belépve írd be a kapott felh. nevet és jelszót. Még itt is 0-t hozott koordinátának, de két nap után újra elküldtem a 777-et és lám voltak koordináták. Csak sajnos nem pontos, mert az utcát nem sikerült belőnie... -
törölt tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyet: [link]
Nagyjából jól is működik,sms módban elég sokáig is bírná így az akkuja,viszont az a bajom vele hogy 4 sms!! árát szedi le,miközben csak 1 sms jön a telefonomra.Lehet ezzel valamit kezdeni? Mitől lehet ez?
Előre is köszi! -
szmores
csendes tag
Sziasztok,
2 nap smsezgetés után már feladni készülök
Van egy TK103B trackerem, voda feltöltő kártyával.
A beállításokat szépen elfogadja de a megadott oldalon, www.secumore1818.com "logged off" állapotban van, soha nem volt még online (belépni betudok).Ha jól értem a google-t, az ADMIN IP, az az ip cím, amelyik oldalnak küldené az adatokat?
Ez a leírásából adott: 121.201.110.210:8989
Az APN-nek próbáltam három lehetőséget: internet.vodafone.net, vitamax.internet.vodafone.net, vitamax.snet.vodafone.net.
A check123456-ra a két "igazi" vitamaxos apn-nél nem érkezik válasz...
Az internet.vodafone.net-nél néha igen, néha nem .
Ha felhívom, szépen küldi a pozíciót.
Valakinek ötlet, hogy hol baltázom el?A secumore oldal ingyenes? Bármilyen oldalra tudnám regisztrálni az eszközt (akár fizetősre i?) Ezt a részét egyáltalán nem látom át.
Előre is köszi az ötleteket! (a csatolt képen az ip-t csak próbálgattam, azért nem egyezik a leírttal).
Szmöre.
[ Szerkesztve ]
-
ronar
tag
Helló,
Ha jól látom nincs hova csatlakozzon.
IP vagy domain nincs beállítva. (IP:0.0.0.0)Nekem egy LK209A van azon így néz ki a check:
LK209A_3G2017/09/28 12:05,id,42********,IP:0.0.0.0:7700,s1,0,internet.vodafone.net,,,S31a.zg666gps.com,S06A1,F0222N3G,4Én ezt a parancsot kaptam hozzá a domain beállításához, SMS-ben kell küldeni:
szcs,123456,domain=a.zg666gps.com,7700Kérdezd meg tőlük hogy mi a pontos beállítás.
Az APN nálad vitamax.internet.vodafone.net, nekem is vitamax-om van és az "internet.vodafone.net" APN-t használom. Próbáld meg azzal.
Üdv.
R -
Schuby
aktív tag
Üdv! vettem egy trackert, addig eljutottam hogy sms-re válaszol, lecsatlakoztattam az akksiról, riaszt, elküldi a koordinátákat is, térképen ellenőrizve stimmel. de a hozzá kapott oldalon www. gpscj.net - en offline van. utolsó bejegyzése még 07.16 és kinában áll. lekérdeztem checket és statust is, nem tudom mi a gondja.
check:
cj980_032019/0617 22:39,id,74*****,ip0.0.0.0:7700,s1,0, vitamax.internet.vodafone.net,,,s00b00a1f0333status
bat:6, gprs:1, gsm:6, gps:0,acc0,oil:0,power:1s:0x230, N53SN, D7200, BV6000S
-
yuti80
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy GPS GF-07 gps trackert! Vettem bele egy vodafon-os feltöltőkártyát! Mobil nettel!
Kártya bent, a beírt kódokra válaszol! Pl.000, 555, 999, viszont a GPS pozíció lekérdezésnél /777/ 0 hosszúsági és 0 szélességi fokot ad vissza! Tudna nekem valaki segíteni ebben!?
Előre is köszönöm!
Üdv,
UT -
proksza
újonc
Sziasztok! Vásároltam egy gps-102-b. tipust. Az lenne a kérdésem,hogy ezek csak hely meghatározást tudnak? Tehát ha mozgásban van esetleg azt nem tudja mutatni mint pl a telefonban a navigáció?
Még egy kérdés:ha sms-ről gprs közötti válás az mit takar? Mi változik? -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
A TK905 mennyire megbízható ?
Milyen pontos és mennyire gyors nyomkovetes téren?
Azonnal jelzi folyamatosan a jármű mozgatását vagy ez is csak x időnként rafrissiti a térképre a legutolsó pozíciót ?Van olyan ami folyamatosan tudja küldeni a pozíciót és nem csak x időnként frissíti az utolsó helyet ?
-
gyula20
tag
Találtam egy olcsó magyar szervert , ezen sikerült belépni .
Rendesen működik online üzemmódban.
Megnéztem sok-sok mindenféle ingyenes szervert , de még csak a bejelentkezésig sem jutottam.
Egy -egy szerverhez a külföldi irodalmak sok-sok IP címet és portot adnak meg- ezek próbálgatásához
talán egy év is kellene.kiss
-
gyula20
tag
A napokban vásároltam egy TK 102B-t az EXdigitálnál.
Már az első nap sikerült vagy 3000 Ft.- SMS küldözgetni.
SMS módban működik.
A skót juhász kutyámra szeretném feltelepíteni online követéssel.
Már több szerveren próbálkoztam , sikertelenül.
Két magyar fizetősnél is kísérleteztem , az egyiken elindult ,de a második belépésnél a mobilon már nem fogadja el a korábbi jelszót. Úgy tűnik ez még csak egy kísérlet náluk.
Aztán az is a gond ezzel a szerverrel , hogy igen kezdetleges .
A készülékhez kapott szerverre illetve leírásra viszont nem tudok belépni.
Azt írják nem a valós eszközt kell beírni ,hanem China TK-110 -et- ezt viszont az Orange nem fogadja el.
Már vagy négy éjszakám ráment - sikertelenül.
Úgy tűnik , hogy a beállított 30 másodpercenként küldi az adatokat , mert ha közel van a számítógéphez
rendesen hallani a működést.
Az lenne a kérésem , hogy ha valaki már állított be ilyen készüléket , szíveskedjen némi információt adni.
Előre is köszönöm.Gyula
kiss
-
madhat911
tag
válasz barasanya #292 üzenetére
Üdv!
Tudnál nekem segíteni? Kellene egy IP cím meg egy port, amit a GPS-ek használnak. Appon amikor belépsz, akkor a mytkstar.net szervert használod? Nekem not enabledet ír, talán az IP-vel meg a porttal megoldódik, hogy tudjak csatlakozni. check123456-al tudod lekérni, de ez szerintem nem volt új.
Köszönöm előre is, ha segítesz.
-
Lesliesz
csendes tag
Szia!
Sikerült beüzemelni a kütyüt?
Én is ugyezen problémával szembesültem, bár szerintem itt másról lehet szó. Tudom, hogy ajándékba kaptad, de jó lenne tudni, hogy hol lett véve, ugyanis van egy tippem, miért nem működik a GPS rész.
Kérdezném azoktól, akiknek TK STAR 905, 915 van, hogy hol vette?
Nekem kizárólag a GPRS működik, a GPS rész nem. (kék, sárga villogás van, tehát működni kellene), és a TKS app-ban a kütyű nem elérhető státuszú.
[ Szerkesztve ]
-
ronar
tag
Szia,
Ez egy prolific usb soros átalakító.
Ezt a leírást kaptam hozzá:
The following are some of command explain:AT%TEST=*1234,*233#
check the firmware versionAT%TEST=*1234,*207#
check device ID/IP : PORT/APN/APNUSER POSSWORD.AT%TEST=*1234,206*#
remove the domainAT%TEST=*1234,*710#
test the device functionAT%TEST=*1234,281*1#
GPS data signalAT%TEST=*1234,*243#
check the report intervalat+csq
GSM data sigalat+cops?
device registerAT%TEST=*1234,200*1#
into debugging
AT%TEST=*1234,280*1#
open the debugging infoAT%TEST=*1234,220*(SMS command)#
change the device parameter
note :if you would like to change some of device parameter ,please make sure device is into debugging and open the debugging info, so need to send both command firstly then send AT%TEST=*1234,220*(SMS command)# for example change the APN LM ,it should be sent as following :
AT%TEST=*1234,200*1#
AT%TEST=*1234,280*1#
AT%TEST=*1234,220*(apn123456 LM)#
after that you should check the device parameter by
AT%TEST=*1234,*207#on above command the 1234 is also means the device password of first four ,so when you change the password as others ,the "1234 " should be changed too !
[ Szerkesztve ]
-
ronar
tag
Helló,
Ha van még SMS kereted akkor ezt a két parancsot nézd még meg:
check+password (pl: check123456)
status+password (pl: status123456)
Nekem ilyen cuccom van:
http://tk-star.com/html_products/3G-XE209A-GPS-Tracker-153.html
Az eszköz magáról LK209A mond, kértem konfig kábelt is amivel nem kell SMS-el szopni.
Nekem a a regisztrációja 2019-12-20-ig jó a kínai weboldalon, de szerintem az hosszabbítható. -
Neghro
lelkes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest