- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
válasz
tomcat78 #1181 üzenetére
Update: Valamiért a random fagyások oka az volt, hogy a beállításoknál feltoltam a VGA memória méretét 8gb-ra.... A kártyán 16 van...
Nem nagyon értem a dolgot, de ha a beállításoknál vissza veszem 4-re, semmi fagyás, gond nélkül fut. Jelzem, mint kiderült nálam a Northstar nélkűl is ez a helyzet. Driver gond, vagy nem tudom. Ezen túlmenően a kreált játékmódok még szórakoztatóak is.
Jó lett, na.... lehet hentelni
-
válasz
tomcat78 #1157 üzenetére
Ugyanez sajnos. Ha 180 pont körül végzek, akkor már kevésbé vagyok frusztrált. De van hét, hogy egyáltalán nem tudok játszani, és amikor igen, akkor is kb max 5 meccs.
Azzal szoktam magamat nyugtatni, hogy vajon mennyire lehetnék jó, ha napi 1 órát tolnám hétvégén pedig többet
-
válasz
tomcat78 #1151 üzenetére
Volt ettől sokkal izmosabb köröm, de sajnos a geforce experience sokszor bevágta a durcit.
A grunt killek döntő többsége annak az eredménye, hogy szokásom kiszórni feléjük a tick-et (igen, én azt használom) illetve a Titánnokkal való pofozkodás a Relic a pályán mindig kb olyan helyen volt, hogy pár méter megtetétele alatt legalább 4-5-öt tapostam el#GruntLivesMatter
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
tomcat78 #1085 üzenetére
Az nekem se. Mármint a sniper. Sose ment, még COD2-ben talán, de ott is csak a Kar 98. Alternator jó, de csak nagyon közelre, szór. Drydock ahol néha használom.
Az ütést is kár hogy nerfelték. Drydockon ma totál elöttem volt a Pilot, ütöttem, és kiszedett. Másik az Rise-on volt, nyakom rúgtam, erre neki adja be. De már hallottad az ütés hangját is..
A fejlesztőket is jól nyakon kéne rúgni a hitreg miatt.. 13 ezerért azért nem azt várnám, hogy egy bugos szar legyen...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
tomcat78 #1083 üzenetére
3.9-en áll az átlag nekem, 2400 meccsből, marha nehéz javítani. Főleg ha olyan random lövéseket is bead másoknak, mint ma
Ellenben találtam egy marha jó fegyvert (R201), a következő DLC-ig, amikor is fogadni merek nerfelik azt is...
Amúgy kár már hozzányúlniuk bármihez is. Flatline egy rakás trágya lett, rúg is, és már alig sebez. Devotion-t is jól elintézték. G2 is arra a sorsra jutott, a tűzgyorsaság csökkentés miatt..
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
tomcat78 #1004 üzenetére
Reset.Újraindúl az egész.Amit eddig elértél, pl 40. szinten egy fegyvert, azt nem tudod használni az elején, csak ha eléred megint a negyvenet.Kivéve ha megvetted virtuális pénzért, mert akkor örökre a tied marad.Ez vonatkozik mindnre; titánokra, fegyverekre...stb. Ja, és a reset után G1, G2...mindig nagyobb rang mutatja, hogy mennyiszer érted el az ötvenet.
-
smokiii1
aktív tag
válasz
tomcat78 #999 üzenetére
Kivégzés nálam se sűrűn jön össze. Az a baj hogy pont az ellenfél mögött kell lenned és hosszan nyomni az ütés gombját aztán vagy beadja vagy nem. A killcam vs valóságra meg más is panaszkodott már, én is. De nálam általában Akkor feltűnő ha magasabb a pingem az átlagosnál vagy csak nem elég stabil. Ha 60-90 között mozog akkor nem szoktak ilyen anyázós " ez meg honnan jött?" Felkiáltások jönni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest