Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dioka7

senior tag

válasz K1nG HuNp #3274 üzenetére

Üdv,
    én ~10.000-ért vettem meg a játékot, nagyjából fél éve, és pontosan azért nem játszok vele, mert a sok birka játszani (célozni) nem tudó szerencsétlen barom a smart pistol-t használja. Ha nem vagy ügyes, akkor a bot-ok is kinyírnak a ..csába (vagy ha "élő" ellenféllel harcolsz és közéjük szaladsz véletlenül), ha meg ügyes vagy akkor nem használsz smart pistol-t, mert átlátod hogy az nagyon durva erőfölényt ad. Konkrétan nem kell vele célozni, jó ha (a képernyő méretein nézve) 15 cm-el mellé célzol is (viszonyítás képen 6-8 cm egy karakter, távolságól függően), akkor is 1 lövés, és ráadásul 1 gombnyomásra célzás nélkül 4 ellenfelet tudsz lelőni... A legnagyobb baj, hogy gyakorlatilag kivédhetetlen, ha azzal vannak ellened, hiába ugrálsz vagy csinálsz bármit, mert akkora b@szott nagy "célkeresztje van, hogy lehetetlen elkerülni, hogy becélozzon. Ha pedig régi játékos valaki, és van gyakorlata az ilyen játékokban, és ennek ellenére mégis ezt a fegyvert választja, na az a majdnem legyőzhetetlen kategóriába kerül azonnal. Úgyhogy aki smart pistolozik, az szerintem egy idióta barom, és sajnos elég sok van, pont ezek miatt nem játszok vele, pedig erre a játékra költöttem a legtöbbet eddig... :W
    A megoldás annyi lenne szerintem, hogy vagy külön módok "no sp" kategóriába, vagy egy "kapcsoló" ahol ki lehetne kapcsolni azt, hogy sp-sekkel összesorsoljon a játék.
    Amíg ez nincs meg addig nem játszok vele őszinte sajnálatomra, mert a game amúgy tetszene... :(
    Amúgy a spectre ölésben az a nehézség, hogy ha rájuk lősz (lelövöd őket) feltűnsz a térképen, és könnyebben levadásznak az emberi ellenfelek.

Új hozzászólás Aktív témák