Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Üdv,
én ~10.000-ért vettem meg a játékot, nagyjából fél éve, és pontosan azért nem játszok vele, mert a sok birka játszani (célozni) nem tudó szerencsétlen barom a smart pistol-t használja. Ha nem vagy ügyes, akkor a bot-ok is kinyírnak a ..csába (vagy ha "élő" ellenféllel harcolsz és közéjük szaladsz véletlenül), ha meg ügyes vagy akkor nem használsz smart pistol-t, mert átlátod hogy az nagyon durva erőfölényt ad. Konkrétan nem kell vele célozni, jó ha (a képernyő méretein nézve) 15 cm-el mellé célzol is (viszonyítás képen 6-8 cm egy karakter, távolságól függően), akkor is 1 lövés, és ráadásul 1 gombnyomásra célzás nélkül 4 ellenfelet tudsz lelőni... A legnagyobb baj, hogy gyakorlatilag kivédhetetlen, ha azzal vannak ellened, hiába ugrálsz vagy csinálsz bármit, mert akkora b@szott nagy "célkeresztje van, hogy lehetetlen elkerülni, hogy becélozzon. Ha pedig régi játékos valaki, és van gyakorlata az ilyen játékokban, és ennek ellenére mégis ezt a fegyvert választja, na az a majdnem legyőzhetetlen kategóriába kerül azonnal. Úgyhogy aki smart pistolozik, az szerintem egy idióta barom, és sajnos elég sok van, pont ezek miatt nem játszok vele, pedig erre a játékra költöttem a legtöbbet eddig...
A megoldás annyi lenne szerintem, hogy vagy külön módok "no sp" kategóriába, vagy egy "kapcsoló" ahol ki lehetne kapcsolni azt, hogy sp-sekkel összesorsoljon a játék.
Amíg ez nincs meg addig nem játszok vele őszinte sajnálatomra, mert a game amúgy tetszene...
Amúgy a spectre ölésben az a nehézség, hogy ha rájuk lősz (lelövöd őket) feltűnsz a térképen, és könnyebben levadásznak az emberi ellenfelek.
Új hozzászólás Aktív témák

- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest