- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
-
Mobilarena
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ugyan nem játszok vele, így kívülről látom csak ami történik. Valószínűleg meg sem veszem amíg nem lesz olcsóbb... de lehet sohasem, van elég multis mókám arra a kis időre amíg ilyenre vágyok, de...
Az a benyomásom kicsit, hogy volt itt egy nagyszabású ötlet a háttérben, csak mivel kellett a pénz leegyszerűsítették a feladatot és kiadtak egy jóval kisebb lélegzetvételű játékot.
Szerintem ezért érzik sokan azt a bizonyos "van benne potenciál, de valami hiányzik mégis" dolgot.Tették mindezt azért, mert dolgoztak 2-3? éve valamin és kellett valami nagyobb pénzforrás, hogy finanszírozni lehessen tovább a munkát, vagy egy folytatás alapjait ezzel megteremtve.
Ugyan most még nem tudni mik lesznek a DLC-kben, de én nem várnék túl sok és nagy újítást, főleg az árát nézve.
Ha mindezt összeadom, akkor szerintem ez a játék biztos hogy nem ilyennek indult.
Sokkal inkább el tudnék képzelni valami Halo szintű dolgot, ami forradalmi lett volna új univerzummal játékmechanikával és történettel... csak félúton valaki (EA?
) azt mondta, oké ennyi évig finanszíroztalak titeket rakjatok le valamit most kell valami pénz. Ha bejön finanszírozlak tovább és megvalósíthatod azt amit akartál valójában, lesz x éved megint rá, az alapok megvannak. 
Csinálok most neked egy kis hype-ot, meg marketing kampányt plusszba ami ha sikerrel jár megalapozza a pénzügyi terveket is.Legalábbis nekem ez a játék jelenleg túl puritán és egyszerűnek tűnik ahhoz képest ami lehetett volna (és amennyit elvileg dolgoztak rajta).
Új hozzászólás Aktív témák

- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Akciófigyelő: Ismét ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) azt mondta, oké ennyi évig finanszíroztalak titeket rakjatok le valamit most kell valami pénz. Ha bejön finanszírozlak tovább és megvalósíthatod azt amit akartál valójában, lesz x éved megint rá, az alapok megvannak.