Új hozzászólás Aktív témák

• FollowTheORI

nagyúr

Én ugyan nem játszok vele, így kívülről látom csak ami történik. Valószínűleg meg sem veszem amíg nem lesz olcsóbb... de lehet sohasem, van elég multis mókám arra a kis időre amíg ilyenre vágyok, de...

Az a benyomásom kicsit, hogy volt itt egy nagyszabású ötlet a háttérben, csak mivel kellett a pénz leegyszerűsítették a feladatot és kiadtak egy jóval kisebb lélegzetvételű játékot.
    Szerintem ezért érzik sokan azt a bizonyos "van benne potenciál, de valami hiányzik mégis" dolgot.

Tették mindezt azért, mert dolgoztak 2-3? éve valamin és kellett valami nagyobb pénzforrás, hogy finanszírozni lehessen tovább a munkát, vagy egy folytatás alapjait ezzel megteremtve.

Ugyan most még nem tudni mik lesznek a DLC-kben, de én nem várnék túl sok és nagy újítást, főleg az árát nézve.

Ha mindezt összeadom, akkor szerintem ez a játék biztos hogy nem ilyennek indult.
    Sokkal inkább el tudnék képzelni valami Halo szintű dolgot, ami forradalmi lett volna új univerzummal játékmechanikával és történettel... csak félúton valaki (EA? ;] ) azt mondta, oké ennyi évig finanszíroztalak titeket rakjatok le valamit most kell valami pénz. Ha bejön finanszírozlak tovább és megvalósíthatod azt amit akartál valójában, lesz x éved megint rá, az alapok megvannak. :)
    Csinálok most neked egy kis hype-ot, meg marketing kampányt plusszba ami ha sikerrel jár megalapozza a pénzügyi terveket is.

Legalábbis nekem ez a játék jelenleg túl puritán és egyszerűnek tűnik ahhoz képest ami lehetett volna (és amennyit elvileg dolgoztak rajta).

Új hozzászólás Aktív témák