- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ta777
csendes tag
válasz
ta777 #188542 üzenetére
na közbe kiderult Al nassar 3 hely nem ér bl t szaudiba... így nem is érdekelte őket a meccs a 3 hely se nagyon
kemény
csak ilyen 100e nyerőt vitt el.... bánom már nem a chelseat aston villatt tettem.... azok jöttek persze
1 ik szelot még szerencse ki írattam gondoltam kínlódás lesz, így legalább nem lett bukó, japánokról meg lemaradtam megint.... jól indul a hétvége
-
ta777
csendes tag
válasz
ta777 #188487 üzenetére
telon jól megy... asztali gépen 2000 be vissza kb... commodore 64 szint az eremények oldal
nekem is amire tettem szinte alig jött... de inkább több nem jött... persze amire nem tettem simán jött a 90 %
dallast is mondom nem teszem meg vendégre miami ellen 3-1 nél abba is hagytam a nézést oke mondom ez buko lett vna... erre vissza nézek rá 3-4
csak ez estiből marseille, napoli, flamengo, sporting jó lehetett vna fogni.... erre megtettem előtte a Bruget persze nem jött az se
inter, jagedolian, hamburg se jött sőtt még X re se 1 ik se
-
Milan86
tag
-
ta777
csendes tag
válasz
ta777 #188413 üzenetére
csak kijött a 100-200e végül
igaz előtte meg bukó kb ennyi úgy hogy kb egál
, pakst tj , trabzon tj is el lett kapva.... hát szerdán tele volt jó meccsel fradi 1 stb... , ha jobban képbe lettem vna sztem egy 5 10 es kombo is jött volna... majd legközelebb...
egyébkén a paks tj nem vettem volna észre nagytétes oldalán láttam.... ezért kell több oldalt követni...
-
ta777
csendes tag
-
ta777
csendes tag
válasz
ta777 #187164 üzenetére
csak az alap szeló jött... se az inter meglepetés ott piros lap torinonak
se a city meglepetés ott meg
elég kemény ezekből nem bírtak egyenlíteni
https://www.eredmenyek.com/merkozes/CORxkLFh/#/video/823127 , igaz még vagy egy bl az hátha..., 1 meglepetés meccset a psg-t meg kihagyom az meg bejött volna -
-
Mardel
őstag
válasz
ta777 #186396 üzenetére
Foci mostanság lutri, darts kiszámíthatóbb.
Real is mit össze szerencsétlenkedett most is, Girona meg nem tudja lenyomni a Betist, meg a múltkori 4 döntetlenes meccs.
Dartsban követhetőbb a játékos statisztikája, lehet tervezni vele.
Aki sokszor magas kiszállóval játszik vagy sok 180-at dobál vagy a kettő együtt az esélyesebb a győzelemre.
De inkább a kiszálló ami számít.
Hiába dob profin tripla 20-at ha az egyik 140-ről tud 0-ra menni míg a másik csak 40 vagy alatta.
Plusz elég elme játék is.
A játékos hajlamos szétesni ha azt látja hogy jókat dob az ellenfél és olyankor még gyengébben teljesít. -
-
zsolti72837
addikt
válasz
ta777 #186301 üzenetére
Ha ez ennyire zavar akkor miért fogadsz? Miért idegeskedsz ezen folyamatosan? Nem lenne jobb egészség szempontjából is neked?
Lottózz vagy vegyél sorsjegyet inkább. A szerencsejáték egyik másik formáját is tudnám mondani a kaszinót. Ott ha tud játszani az ember elég szépeket lehet nyerni, a gépi fele meg nyilván szerencse. De legalább nem látja a meccset az ember és nem idegeskedik. -
Mardel
őstag
válasz
ta777 #186296 üzenetére
Dartsban azért szoktak jönni a tippjeim.
Hendin megpróbáltam, Young Boys tabella első, a tabella 2. 5-2-re verte a Lausannet.
A Young Boys december 6-án csapott össze velük hazai pályán és 1 - 0-ra verték őket.
Tippem az volt hogy a csapat kicsit begőzölt hogy a tabella alján lévő csapatot csak 1-0-val tudják elverni, ezért következő meccsen mindent beleadnak. -
Mardel
őstag
válasz
ta777 #186290 üzenetére
Tippre hazai csapat nyer, és ők is vezetnek 2-0-ra.
Tabellán nincs nagy különbség köztük.
Tegnap Ausztráli meccsen Western United (tabella 11. hely) - Brisbane Roar (tabella 4. hely) meccs volt, Western nyert 2-1-re hazai pályán.
Nem kell mindig bundára gyanakodni, egyébként Szabó Jánost az 5. percben le is váltották és ment a kispadra. -
v-man
őstag
-
zsolti72837
addikt
válasz
ta777 #186217 üzenetére
Feltetted ugyanazt a kérdést ismét.
Sárga lapot soha nem fog megvizsgálni a var, mert nem erre van. És nem is vizsgálhatja. Valahol láttál már olyat, hogy sárga lapot vizsgál a var?Abban van valami, hogy a 11-es sem volt jogos Szabó Zsolt szerint sem például.
A véleményes szituációról Szabó Zsoltot, korábbi FIFA-játékvezetőt kérdeztük.
„A szituáció rendkívül érdekes volt. A labdarúgásban a labda megszerzése a cél, de ebben az esetben a támadó nem erre törekedett, hanem arra, hogy akadályozza a védőt a labda megszerzésére irányuló mozgásában – ekkor rúgta meg. Innentől kezdve a csatár követte el a szabálytalanságot, tehát nemhogy büntetőt nem kellett volna adni, hanem kifelé kellett volna szabadrúgást ítélnie a játékvezetőnek.”
[link] -
zsolti72837
addikt
válasz
ta777 #186211 üzenetére
Második sárgát mióta kellene megvideózni?
Amúgy az tény és való, hogy botrányos volt a játékvezetés a mérkőzésen, ezt a stúdióban is elmondták.
Aztán a füstről meg hogy hol volt a var arról ne is beszéljünk.
Angliában is panaszkodnak a játékvezetésre elég rendesen mostanában. -
pohár
félisten
válasz
ta777 #185881 üzenetére
én ezt használtam, millió FHD csatorna is van, millió nyelven, sokszor nehéz is eltalálni, hogy melyik csati adja, amit keresek
10$-ért havonta megérős, ha sokat használod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest