Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aventador91
őstag
válasz
yogibear
üzenetére
na gyerekek . észrevettem hogy van egy 50%-os bónuszom beten. aktiváltam. 20k volt a befizetésem, így 10k bónuszt kaptam. viszont meg kell játszanom 20k-t, hogy tudjam használni a 10k-t fogadásra. csak annyi a bibi, hogy maradt 1k a számlámon. azt kéne 20szor megforgatni, hogy használhassam a bónuszpénzt is fogadásra. mert ugye azt is meg kell forgatni. összesen 90k-t kell megforgatni. hogy ki lehessen venni a bónuszt. drukkoljatok
1k-ból sok idő lesz -
yogibear
addikt
válasz
Prien
üzenetére
Régen lehetett, de sok irodánál nincs már Paypal, és nem hiszem, hogy az irodák miatt.
Van viszont Neteller, Skrill, és sok más, amivel lehet gamblingre befizetni, az is elég. Szóval az a problem már most is solved annak aki akarja.
A másik részre nem reagálok, mert már 2002-ben megmondtam, hogy mi várható és úgy is lett. Ha valahol lehetett volna tétet rakni rá, ment volna fel ház kutya asszony, alsó gatya, minden.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#155197) djculture esélyes, hogy abban már benne lesz... ilyenkor elég gyorsak szoktak lenni.

-
Prien
addikt
válasz
yogibear
üzenetére
Én már tudom is,hogy mi fog történni: Bwin, Sportingbet, Bet365 , stb oldalak lehetővé fogják tenni a Paypal fizetést és problem solved.
Az ilyen bugyutaságokon agyaló és ráérő honatyáink pedig inkább kórházak, oktatás, stb területen agyalnának,hogy oda hogy jusson több pénz. De ez már tényleg nagyon off.
-
Aventador91
őstag
már nincs problémám a kiutalással. elbuktam. ma szó szerint semmi sem jött

jaa és pont annál a hokinál tettem a legnagyobb tétet ami 0-0 lett....
és a második nagyobb tétesem is 2 perc múlva vége, és 0-0 eddig
mekkora szerencsétlenség kell hogy kifogj 2db 0-0-ás hokimeccset? ilyen 10évbe nincs egy napon szerintem.
-
yogibear
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Amint hivatalosan megjelenik a közlönyben onnantól kötelezhetők a bankok a blokkolásra utalásilag.
Nem tudom közlöny milyen időközönként jön ki, de lehet akár már holnaptól is.
Onnantól a bankok dolga blokkolni az utalásokat.
Majd sírnak egy jót, hogy ez mekkora pénz meg fejlesztés, holott kb egy vagy két "gombnyomás". -
yogibear
addikt
válasz
Prien
üzenetére
Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit
szabad.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megszavazták: nekimegy az állam a tiltott online kaszinóknak
-
Aventador91
őstag
Már akkor le se lehet utalni?

-
Vandit.
addikt
MAi tutik.
Ludogorec Razgrad - Paris SG
Vendég és több (1X2 + Gólszám 1,5)
Odds: 1,60Celtic - Manchester City
Vendég és több (1X2 + Gólszám 1,5)
Odds: 1,45Besiktas - Dinamo Kijev
Több, mint 1,5 (Gólszám 1,5)
Odds: 1,35Mönchengladbach - Barcelona
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
Odds: 1,50Arsenal - Basel
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
Odds: 1,45Napoli - Benfica
Több, mint 1,5 (Gólszám 1,5)
Odds: 1,30Odds összesen 8,86
-
yogibear
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Tévedsz, én mondtam, ha akarják egy nap alatt megoldják. Megoldották.
Mint a nyerőgépek esetén is.Paypalra és társaira kérdés mit tudnának okoskatörpék kitalálni.
Vagy tiltják az összeset egészben, vagy semmit.
Nem lenne jó dolog, ha letiltanák, mert netes vásárlásra akkor nem lehetne semmit sem használni (bankkártyát eszembe nem jutna direktben használni, gyakorlatilag minden adatot bekérnek, amivel utána bárki elvásárolgathat az én kontómra, név kártyaszám, lejárat és ami a legfontosabb CVC kód).(#155185) margithid persze hogy kiröhögnék a rezsimhuszárokat ilyen kérés esetén. A gond ott van, hogy ezek képesek letiltatni a bankokkal a komplett használatukat. Amennyire síkhülyék. És persze ezzel jól megszívatnák azokat akik netes vásárlásra használják, nem gamblingre.
-
djculture
félisten
Megszavazták az új szerencsejáték korlátozásokat szerintem a következő közlönyben már benne lesz, nem lesz semmiféle átmenet.
-
pohár
félisten
4k-val ment 1,77-ért a City és az Arsenal 1,5 overje, meg majd papíron megy ezekre egy-egy -1-es hendi 1-2k-val
-
margithid
veterán
Real hozta amit vártam, nem kapott ki!
Mára tényleg nem piszkálnék semmit, nem jók az oddsok... -
hobizoli
nagyúr
Bazze.... hogy 3 nap alatt ket szelo is a rojalmargiton megy el, mert a vegen lesz dontetlen

-
yogibear
addikt
Ratyi Margit védelem

-
yogibear
addikt
Varán Rafael

-
sz_abika
addikt
Csoda lesz ha a Porto 1 kapottal befejezi

-
yogibear
addikt
CR7 beköszönt.

-
Prien
addikt
Sok sikert mindenkinek! Nézzük, meddig jutunk mai fordulóval!

-
sz_abika
addikt
-
djculture
félisten
Na szép Fury úrtól egyre biztosabb hogy a WBA címet megvonják és Anthony Joshua vs Wladimir Klitschko meccsen dől el a sorsa. IBF övet az Anthony Joshua birtokolja úgyhogy legalább ezek sorsa tisztázódna

-
lord_m
senior tag
válasz
lord_m
üzenetére
Tegnap a másodosztályú svédek már egy félidő alatt hozták az over-t. A Samp döntetlen sajnos kuka, nem sokon múlott...
Mai gólos próbám: Angol Liga 2.
Grimsby - Newport
29535 V Több, mint 2,5 gól 1,70 odds.
alázógyík : Én még a Nottingham - Fulham V értékben látok fantáziát, 2,70odds.
-
margithid
veterán
Mára se nagyon látok jó tippet, esetleg egy Real Madrid dupla eséllyel meg lehet próbálkozni 1.57-ért!
-
szab.tam
nagyúr
sok a dolog mostanság, így keveset is játszom, még kevesebbet posztolgatok.
volt azért 2 hétvégi b+ szelóm:2016.09.24.19:13 8521/9114 Egyes kötés 650 Ft 650 Ft 0 Ft
ESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
FTC - Újpest Pontos végeredmény Más 31,00 Vesztesvalami 20k volt a várhatója.
3:3 után hátradőltem, ez tuti meglesz.
hát nem...másik:
2016.09.24.16:19 8509/9094 2-es kötés 1 000 Ft 1 000 Ft 0 Ft
ESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
E. Frankfurt - Hertha BSC (élő) 1X2 Hertha BSC 11,00 Vesztes
Mainz - Leverkusen (élő) 1X2 Leverkusen 5,75 Nyertesmindkét meccset 2:1-nél tettem, valami 63k körül volt a várhatója.
92. percben jött a lever 3:2, de a 92. percben ment el a herta 2:3-as vezetése után a nyerőre álló szelóm, mert kaptak egyet: 3:3**
az pedig hab a tortán, hogy szombaton papíroson megraktam a 2/20 kombiban a prémium ligákat 1 fi. 2:2-re. 50-es alappal
és single is 500-as alappal.
el bírtam volna viselini legalább 1-et.
pl. herta-t, lever-t... -
Aventador91
őstag
kis bunda khl-ben

Barsz Kazany - Dinamo Minszk
az utolsó 7 percben lett 3-1ről 3-5.

-
yogibear
addikt
válasz
margithid
üzenetére
Én is tudom, de azt meg te is, hogy sok az "újszülött".

Mint ahogy minden héten jön valaki linket kunyerálni, holott 10ezerszer be voltak írva, csak elolvasták azt' lexarták mert könnyebb megint kunyizni.
Másrészt meg az utalások tiltása csak az első lépés...ne feledd egy mozdulat rögzíteni is az illető adatait, aki utalni akar és átküldeni a nemzeti ávéhának... aztán jöhet a vegza... -
margithid
veterán
Továbbra is ajánlom figyelmetekbe a netellert vagy a skrillt, oda nem fogják letiltani az utalásokat.
Kártyát igényelve pedig a profitot is le tudjátok szedni! -
yogibear
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Már rég megmondtam, hogy előbb-utóbb meg fogják piszkálni a dolgot.
Most a bankokkal blokkoltatják az utalást.
Aztán rájönnek hogy neteller skrill és társaikon keresztül (igaz némi jutalékért) ez megkerülhető.
De azokat meg nem tudják tiltani, akkor inden ilyenre való utalást tiltaniuk kellene.
Szóval az marad a következő lépés, ami Belgiumban is van meg a németeknél is, hogy a usert fogják büntetni, ha külföldi irodánál fogad...
Brave new world.Különben is ott a cikknél hogy tenoristák akik külföldi irodánál fogadnak.
Azt majd egyszer csak megy értetek a tek.
ÉrteTEK.
Jelenleg több mint 350 oldallal szemben van érvényben jogerős blokkoló határozat, a meglévő szabályok azonban nem biztosítják kellőképpen a költségvetés védelmét, ezért van szükség további szigorításra - jelezte a tárca.
-
djculture
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
Leutalásról nem volt szó de akár azt is letilthatják ma nyújtotta be az NGM de gondolom gyorsan el is fogják fogadni. Érdemes szerintem kiszedni a lét akinek úgy van nehogy beragadjon. [link]
-
djculture
félisten
Egy újonnan benyújtott törvényjavaslat szerint a pénzügyi blokkolás miatt az illegális szerencsejáték-szervező bankszámlájára nem érkezik majd meg az átutalt összeg, az a játékos számláján marad, mert a pénzforgalmi szolgáltató a magyarországi játékengedéllyel nem rendelkező szervező számlájára a tét befizetését nem teljesíti. Magyar bankszámlaszámról nem lehet majd ezekhez befizetni, mert központilag tiltva lesznek.
-
sz_abika
addikt
Ma nem tudom az olasz maffia mennyit akar keresni ma, de ha nem épp a római challengerre koncentrálnak, akkor Cecchinatot és Arnaboldit lehet veretni /// 3 szettesre tenni, meg akkor Marci is nyerhet egy overes meccsen.
És ha már 3 risky tipp megvan, akkor Kozlov lesz a 3/4es szelvényre való. -
djculture
félisten
Én meg megpróbálom az orosz másodosztályt Tyumeny és Toszno a hétvégi Diósgyőri 1240-es nyereménnyel.
-
Aventador91
őstag
Azért elég undorító a bet365. Gól under fogadást tettem most. Leokéztam a tétet, egyből elszürkült minden és gól lett. De a várakozási idő lepörgött így is és megtette afogadást... Szánalmas ez már. Ha overt tesz az ember akkor visszadob. Ezek szerint már mindent tudnak szűrni hogy jól járjanak
-
Aventador91
őstag
próbálgatok egy stratégiát csütörtök óta, 20k volt a kezdő. haszon nem lett belőle, a 20k mindig megmaradt. csak pénzforgatásra jó a stratégia. most számolgatok hogyan kéne finomítani. közben rájöttem, hogy így ahogy eddig csináltam, nagyon minuszosnak kéne lennem, a számok ezt mutatják.viszont a kezdőtőkém mindíg visszajött. nem értem.

-
D@niel
addikt
nice, villareal szépen lejött, @3,78
holnapra próbálok egy bulimixet 2 svéd meccsre + lehet hozzá dobom a crotone-atalanta partit.
-
Aventador91
őstag

-
margithid
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Annyi jó meccs van, kár kamizni. Itt volt ma Nice is. Annyira adta magát ezért az oddsért!
-
margithid
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Kiváncsi leszek. Én egy árva figyinget nem raknék arra a meccsre, de mönchengladbachra sem.
-
margithid
veterán
Nice hozta, remélem raktátok páran!
Aventador91
Következő meccs a nem éppen gyenge mönchengladbach ellen lesz

-
djculture
félisten
Schalke 04 kikapása már borítékolva van állandóan úgy látszik.. Megy is majd szépen a másod osztályba.
-
djculture
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem csoda ha kettővel többen vannak a pályán

Ez a szerencsétlen Fury meg addig húzza a visszavágót míg elveszik az összes övét de azzal Klicskó is beszopja...
újabb időpontot október 29-re tűzték ki, ez szenved most halasztást annak a szombati bejelentésnek a nyomán, amely szerint az angol öklöző - közelebbről nem részletezett - egészségi állapota nem teszi lehetővé a jövő hónapra Manchesterbe tervezett visszavágó megrendezését
-
Aventador91
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
-
Aventador91
őstag
válasz
szab.tam
üzenetére
az a vicc hogy már napok óta rengeteg fogadásomat jóváírják, utána meg visszavonják, mert érvénytelen gól. nem követtem a meccseket. volt egy olyan fogadásom este hogy real, fradi, napoli meccsen lesz még gól. a realon lett is, a másik kettőn is lett, de mindkettőn visszavonták érvénytelen gól miatt. 1k-ból jött volna 9k.
volt egy olyan hokimeccs amin egy harmadon belül 3 gólt is érvénytelenítettek. persze amire meg nem kéne gól ott nem érvénytelenítenek
jelenleg is van egy fogadásom, hoki, sputnik meccsen 2. harmadban kellene 1 gól, volt is ,de visszavonták. a nyereményt még nem vonták vissza, de majd mindjárt. persze újabb gól nem lett
megint lett egy gól, a vége előtt 5mp-cel, erre megint érvénytelenítik
elmegyek felgyújtom már ezeket, ez komolyan vicc 
-
szab.tam
nagyúr
Omiya Ardija - Sagan Tosu (élő) 1. félidő - 1X2 Omiya Ardija 12,50 Nyitott
-
syl5
őstag
TipszMix

-
margithid
veterán
Basel azért simán jött tegnap.
Mára A Nancy-Nice tetszik X2-be 1.56ért! -
Jarod1
veterán
Tetves ute 1:3 ról döntetlen....
-
hobizoli
nagyúr
bazz, hogy pont a rojalmargiton megy el a szelom :/

-
yogibear
addikt
Ez a Real mekkora egy fostaliga... vicc egy bagázs...főleg a védelem, bár ez minden csak nem védelem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1k-ból sok idő lesz
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)