Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
sz_abika
addikt
-
werszomjas
addikt
ez így szokott lenni

Én tegnap sikeresen lenulláztam (másodjára) a bwin számlám, immáron összesen 7500ft mínusz kb 1,5 hónap alatt, most 1 hónap pihenés, aztán vagy utalok még rá, vagy nem, de lehet inkább nem kéne, nálam nem vált be ez a fogadás.
Szerencsére az egyetem utolsó hónapban küldött 15.000ft mesterképzés ösztöndíjat, amire nem is számítottam, egyszer csak megjelent a számlámon, szóval ingyen pénz, úgyhogy annyira nem fáj ez a veszteség, könnyen jött, könnyen ment, tanuló pénznek jó volt

-
giigz
veterán
Úgy bizony, itt az egy meccs ma is.

123 Athlone - SD Galway H 1,60 OK
124 Limerick - Finn Harps H 1,21 OK
115 Dundalk - Sligo V 1,40 OK
119 St. Patrick's - Shelbourne H 1,62 OK
102 Assyriska - Brommapojkarna V 2,32 OK
87 N. Petrova - C. Giorgi H 1,21 -Eredő odds: 12,32599
Tét: 900 Ft
Várható nyeremény: 11.095 Ft -
szpal17
őstag
Megnéztem a Rosol-Nadal meccset. Elég komolyakat ütött a cseh gyerek....főleg a tenyeresek. Szervái mind veszélyesek voltak, de Nadal egyáltalán nem játszott csúcsformában....sőt rengeteg hibát elkövetett. Sokkal frissebb volt a cseh.
Természetesen mint laikus, sportszerető néztem, nem mint szakértő.
Jó kis meccs volt.
-
mario1012
tag
válasz
WaterWave
üzenetére
Látszik nem nézted a meccset, nem az oddsokra kell hagyatkozni hanem hogy egy játékos felszívhatja magát egy nagy név ellen és nem egyszer történt már ez meg hogy kiment a pályára mindegy-mindegy alapon ütötte vissza a labdákat és az első két szett ilyen volt, pedig hangsúlyozom Federer jól játszott, de a francia minden ütése keményen pályára ment és sok nyerőt is ütött. Aztán persze ezt a színvonalú játékot nem lehet fenntartani a gyengébb játékos részéről egy 5 szettes mérkőzésen, és ezért nyert fedex most.
A Nadal elleni tegnapi siker Rosol-tol reményt ad a kisebb játékosoknak hogy igenis meg lehet fogni a legjobb 4 bármelyikét, és ilyenkor szokott egy-két nehezebb meccs becsúszni. -
giigz
veterán
A múltkorában B-L-A-C-K csinált egy ilyet, de akkor most leírom én is az utolsó pillanatban elment szelókat, persze a tét nálam sokkal kisebb volt... Szóval az elmúlt 1 hétben:
- 200 Ft-ból 14k jött volna (Egy 90. és egy 93. percben lőtt gól vitte el a szelót)
- 2.000 Ft-ból 14k jött volna (Egy meccs vitte el, amit meg sem akartam rakni, csak fogadástippen olvastam, jó volt a szorzó, biztosnak írták, csak az ment el...)
- 500 Ft-ból 14k jött volna (Eltalálom, hogy az olaszok nyernek eggyel, erre egy csicska finn meccs viszi el)
- 900 Ft-ból 11k jött volna (Ez a mai szelvényem, 6/5 jön (még van hátra 15 perc, de sima nyerőre állok), és Petrova viszi el 1,21-ért, tehát megint egy meccs) Itt hülye voltam, mert egy sz@r teniszt nem kellett volna belerakni, de így tudtam 10k fölé vinni, persze emiatt nem jön...Tehát 1 hét alatt 53.000 Ft várhatóm megy el a semmin, olyanon, hogyha megraknám a 89. percben, hogy gólt szereznek, nemhogy 1 héten belül kétszer, de szerintem egy hónap alatt is csak ritkán jönne...
Ilyenkor azért idegesít a dolog, egy icipici szerencsével 3.600 Ft-ból most 53.000 Ft lenne, most meg van 0...
-
WaterWave
veterán
de ilyen a világon nincs...
teniszre már nem fogadok mert vicckategória
de nézd meg 6-6
DDDDDDDDDDDD
vagy mérkőzés labda federer részéről, vagy játszma a franciának -
WaterWave
veterán
most őszintén srácok...
federert szopatja Beeneteau?
federernek 1.01 a szorzója másiknak 26kajak nemértem én ezt a teniszt, mert az hogy fociban van néha ilyen nulla csapat megveri a legjobbat az még oké, de teniszben már minden nap látok hasonlót, ez hogy zajlik?
mert az se biztos hogy a 4. settet hozza federer, hisz 4-4 tiebreakben -
törölt tag
Federer nyeri a 4. szettet. 1,66-os odds, 9800 Ft ment rá. Hajrá

-
Zoli9292
tag
Federer arra a sorsra fog jutni mint tegnap Nadal?
-
kokeny92
tag
Ezt nézzétek meg ezt a videót.

-
drtimot
aktív tag
Ha jól tudom, az a hivatalos gólkirály ilyenkor, akinek több gólpassza van (UEFA oldal is ez alapján rendez) - így sajnos Dzagoev már nem nyerhet

-
sz_abika
addikt
Amúgy most ez jobban izgat:
[link]
Hideg lesz és eső, úgyhogy jöhetne valami meglepi odds
Jpm merre van?
-
janos1988
addikt
Na pörgessük végig mind a 14 accountot SBC-be

-
törölt tag
Jól kezd Malisse

Hihetetlen milyeneket hibazik...
-
törölt tag
Pedro Proença vezeti majd a döntőt. Szerintem vállalható lesz rá a 4,5 feletti sárga, csoportmeccsükön 6 volt, ha jól emlékszem.
-
kokeny92
tag
válasz
üzenetére
Remélem igazatok lesz
Bár a tili-toli szerintem se fog működni úgy ahogy kell. Már a portugálok ellen se ment igazán.
Nem értem amúgy, hogy miért kell máris vasárnap lennie a döntőnek. Elég fáradtak lesznek még az olaszok, a spanyolok is 120 percet játszottak.
Jó meccs lesz úgy érzem
-
kokeny92
tag
Mai nap semmi úgy igazán fogadható meccset nem látok. Inkább ami jött ingyenpöriből hajnalba felteszem azt 2-3 baseballra. Akárhogy van, azért a baseballba ahogy elnézem szokott jönni az alacsonyabb odds 70%-ba

umek7: Én nem tartom annyira valószínűnek azt, hogy az Olasz nyeri az EB-t, de mindenképpen nekik szurkolok. Unom már a spanyolokat. Annyi baj lehet az olaszoknál majd, hogy ha a spanyolokat is beengedik úgy a 16-oson belülre mint a németeket, a spanyolok nem biztos hogy kifogják hagyni az olyan helyzeteket.
Függetlenül ettől részemről FORZA ITALIA!!!!
-
McCartman
őstag
most nézem , ha az a majom nem veszi le tegnap a mezét a gólja után jött volna az 5 alatti sárga.
-
expander
senior tag
nem. raonic a szar. nyilvan mar csak ö hianyzott a szelvenyre...

-
umek7
őstag
Verdasco - Malisse 2 @1,68
A mai nap egyik legbiztosabb tippje. Verdasco képtelen lesz megnyerni ezt a mérkőzést, max. szorossá teheti.
Olaszország nyeri az EB-t @2,14
Ezt már félig-meddig kifejtettem, így gondolom, nem lesz címvédés.
Horvátország - Kanada 1 @2,09
Tipikus 50-50 meccs, de a Horvát válogatottban több játékos van aki képes eldönteni ezt a találkozót. A két héttel ezelőtti barátságos meccs miatt ekkora a szorzójuk ahol kikaptak, de a legjobb játékosaik nem is voltak a pályán, vagy csak pár percet..
Portuguesa - Santos 2 @2,25
A Santos megszerzi az első győzelmét. Szégyen hogy eddig így teljesítettek, de most a kategóriákkal gyengébb Portuguesa otthonából elhozzák a 3 pontot.
Assyriska - Brommapojkarna X @3,05
Az Assyriska nem rossz csapat, de a Bromma idén szárnyal. Viszont ők meg már csak azért sem nyernek majd idegenben, az túl nagy falat lenne. Még nem ikszeltek idén, nagyon kiegyenlített meccs lesz, és reményeim szerint az első pontosztozkodásuk..
Tét: 3800 Ft
Várható: 198.945 Ft -
WaterWave
veterán
olaszokat vasárnapra meg kéne rakni, valamiért azt érzem, hogy nyernek

-
giigz
veterán
Ez most nagyon érzem, bár valamiért az is bennem van, hogy ebből megint egy meccs viszi el.
Nemsoká megyek a lottózóba...123 Athlone - SD Galway H 1,60
124 Limerick - Finn Harps H 1,21
115 Dundalk - Sligo V 1,40
119 St. Patrick's - Shelbourne H 1,62
102 Assyriska - Brommapojkarna V 2,32
87 N. Petrova - C. Giorgi H 1,21Eredő odds: 12,32599
Tét: 900 Ft
Várható nyeremény: 11.095 Ft -
Zoli9292
tag
Na jólvan már a fasz kivan... Tipp365 vesztesnek ítélte a fogadásomat, miszerint:
Páros lesz a lesek száma? NEM
Szerintük 2 volt, eredmények szerint 3, és én is 3-at számoltam. Írtam nekik face-en kíváncsi leszek válaszolnak-e egyáltalán... -
b3Ro
senior tag
Első nekifutásra ezeket raktam:
2-es gyűjtői:
Viktor Troicki v Juan Monaco over 3,5 set
Fernando Verdasco v Xavier Malisse over 3,5 set
Alejandro Falla v Denis Istomin over 3,5 setEgy kis foci:

Svájc - női U17 v Dánia - női U17 over 2,5 gol -
giigz
veterán
Na jól beszívtam, jött a 4,75-ös olasz 1 gólos győzelmem, és akkor a köcsög finn meccs viszi el... 500-ból 13.445 Ft jött volna...

21 C. Lemaitre (H) vagy más (V) nyeri a 100 m-t H 1,30 OK
36 *(1-0) Németország - Olaszország D 4,75 OK
51 Németország - Olaszország: 4,5-nél több (V) sárga lap lesz (hossz.) V 1,83 OK
22 Lahti - Vaasa PS V 2,38 - -
törölt tag
válasz
Palesz191
üzenetére
Tisztelt Ügyfelünk!
Hivatkozva a 2012. június 29-én küldött elektronikus levelére az alábbiakról tájékoztatjuk.
Az új online sportfogadási rendszerünk kialakítása és az ezzel kapcsolatos előkészületek folyamatban vannak.
Társaságunk számára kiemelt fontossággal bír az újonnan indított játékok körültekintő bevezetése, mind a fogadók, mind pedig a Szerencsejáték Zrt. érdekeinek figyelembevétele mellett.
Emiatt jelenleg is nagy hangsúlyt fektetünk a biztonsági, kényelmi és arculati tényezőkre.A fent említett munkálatok e pillanatban is zajlanak, ezért az indulás pontos dátuma még nem határozható meg.
Természetesen Társaságunk a megfelelő kommunikációs csatornákon tájékoztatni fogja játékosait, fogadóit, az érdeklődőket és a közvéleményt is, amint kitűzésre kerül az oldal megnyitásának hivatalos időpontja.Reméljük válaszunkkal segítségére lehettünk!
-
törölt tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Mára a tenisz tippjeim:
Falla A. (Col) - Istomin D. (Uzb): A kolumbiai most elég jó formában van, apróval bevállalható az is szerintem, hogy nyeri a meccset. Ha meg kikap, akkor nem hiszem, hogy 3-0-val küldené haza Istomin..Isner és Mahut kiütése után van elég önbizalma is, 1 szettet biztos nyer, tehát 3,5 szett felett: 1,50 körüli odds.Verdasco F. (Esp) - Malisse X. (Bel): Verda egy köcsög. Előző 2 elég gyenge ellenfele ellen se hozta olyan nagyon simán a meccset.Még egy noname Wang gyerek is eljutott ellene egy TB-ig, ahol alul maradt aztán, utána meg jött egy 6-4, 7-5, utána meg Zemlja még szettet is nyert ellene...Malisse szeret füves pályán játszani, látszik, hogy magára talált. Jól adogat, hálónál is szépen hozza a pontokat...1,70 körül adják Malisse győzelmét.
Mayer F. (Ger) - Janowicz J. (Pol): Itt se hiszem, hogy Mayer 3-0-ra verné a lengyelt..3,5 szett felett itt is vállalható.1,50 van rajta.
-
sz_abika
addikt
Mára merre kéne keresgélni?
Nem tetszik a tenisz kínálat, ezek az 1,4-1,5ös teniszek nálam simán kétesélyesek, Djokot meg csak nem teszek 1.01ért.
Talán Mayer jó de őt már megtettem
-
törölt tag
valaki nem tudja, hogy mikor fog beindulni a tippmix elo fogadasos oldala?

-
umek7
őstag
Én eddig egyáltalán nem láttam átütő támadójátékot a Spanyoloktól, míg az Olaszok jól védekeznek. Oké a csoportköri találkozásukkor volt 1-2 baki, de azóta perfektül működik. Nyilván az azzuri sem a híres támadójátékáról híres, remélem senki nem várta azt hogy 1:0-ás vezetés után majd behoz Prandelli még egy csatárt és akkor nekiugranak az ellenfélnek..
Elfogulatlanságomat pedig szerintem eléggé tükrözi azt hogy a Spanyoloknak szurkolok, és utálom az Olasz focit. -
-
B-L-A-C-K
titán
Én meg most sima Spanyol győzelmet érzek, Balotellinek 2 jó megmozdulása volt annyi, nem azt mondom szarúl játszottak, de a németeknek semmi nem jött össze inkább azt kéne nézni. A spanyolok szerintem egy klasszissal jobbak, úgy mint a németek is csak nem az ő napjuk volt ez, de azért 14-0 német szöglet arány elárul valamit...
Előre látom Balotelli most olyan flegma lesz nem szól magához sem...

-
WaterWave
veterán
egyetértek...
annak idején az olaszok találták ki az úgynevezett Catenaccio-t ami kb annyit jelent magyarul hogy sziklaszilárd védelmi fal
Mai meccsen ez köszönőviszonyban sem volt, viszont amit az Olaszok most levédekeztek az le a kalappal
90 percre biztos nem fogadnék, de az olasz eb győzelmet megrakom egy nagyobb összeggel, aztán meglátjuk -
umek7
őstag
Már az EB kezdete előtt hangoztattam azt az álláspontomat miszerint nem bízok a Spanyolokban, és hogy nem érzem bennük a kellő erőt ahhoz hogy megvédjék a címüket. Láttam az összes meccsüket (az EB összes meccsét
), és engem egyáltalán nem nyűgöztek le. Nem azt mondom hogy nem jók, vagy valami, de ez a csapat sehol nincs a 2008-as bajnokhoz képest. Akkor is sok passzal operáltak csak 2-3 mp alatt már az ellenfél tizenhatosán belül voltak és bebaszták könyörtelenül, nem úgy mint most. 800-at passzolnak mire egyáltalán eljutnak egy beadáshoz, ott meg szerelik őket..
Mindegy hosszas elemzést most nem akarok írni a játékukról, aki emlékszik/látta a 2008-as EB-t az tudja hogy mire gondolok. A Portugálok nagyszerűen kapcsolták ki a "tiki-taka"-nak nevezett faszságot ami ennél a csapatnál nem művészet hanem inkább hátráltató tényező. VDB elfelejti hogy ez nem a Barcelona ahol mesterfokon űzik ezt a játékrendszert. Illetve nem is a játékosokkal lennének itt a bajok, hanem azzal hogy Messi nem spanyol. Na de visszakanyarodva a lényeghez..Az Olaszok az egész EB során taktikus, fegyelmezett focit játszanak, ma pedig ahogy kikapcsolták a Német űrfocit.. Eszméletlen volt. Nyilván közrejátszott az is hogy nem életük napját fogták ki Löwék, de ez az Azzuri érdeme is.
Én azt mondom hogy a ha a szvsz világ legjobban támadó Német válogatottját kikapcsolták, akkor a közel sem 100%-on teljesítő, egyszer már megfogott Spanyol válogatottat is megfogják. Ráadásul az hogy valaki megvédje a címét (zsinórban) legalább olyan ritka mint hogy valaki egy életben 2x nyerjen lottó ötöst.
Szerintem nagy value az Unibet által adott 2,50-es szorzó az Olaszok végső győzelmére.
-
jpm
senior tag
Üdv mindenkinek. A "nagytragédia" óta ugyan nem játszok, de most látom hogy még él ez a fogadásom

-
Zoli9292
tag
Rosol megverte Nadalt

-
expander
senior tag
na holnap verdasco-tipsarevic-monaco-lisicki !!
-
N-vidi-A
őstag
046 Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.97 --- 1.66 - H 1.97
051 Németország - Olaszország: 4,5-nél kevesebb (H) több (V) sárga (hossz.) 1.98 --- 1.65 - V 1.65
053 Németország - Olaszország: 10,5-nél kevesebb (H) több (V) szöglet (hossz.) 2.14 - 1.55 - V 1.555k ment volna el, de így jött 2k-ból 10k!
Így megint 40k plusz az EB-n!

-
McCartman
őstag
Meccs előtt írta valaki ,
Német szurkolóként nem akarok a számmisztikában hinni most...
1988-as EB csoportmeccsek első körében volt Szovjet-Holland meccs. A döntő Szovjet-Holland.
+8 év
1996-as EB csoportmeccsek első körében volt Német-Cseh meccs. A döntő Német-Cseh.
+8 év
2004-es EB csoportmeccsek első körében volt Portugál-Görög meccs. A döntő Portugál-Görög.
+8 év
2012 Első csoportkörben volt Portugál-Német, és Olasz-Spanyol. Már csak az egyik jöhet össze...durva.
-
Azért 3 kötés bejött, legalább a 4k vissza jött amit elfogadtam. Most vagy kiveszem a lóvét amit idáig össze szedtem vagy még rakok kicsit a spanyolokra.
-
WaterWave
veterán
olasz - spanyol döntő...
arra tolunk egy x-et, de azon is morfondírozok, hogy tizenegyesekben dől el...
hatszoros szorzóért kár kihagyni -
umek7
őstag
Királyság

-
sz_abika
addikt
Nem tudom mi a végleges szögletarány, de gyanítom az olasz +1em nem nyert

Pedig X kurvajól hozta volna, így azért a tenisz nyereményeim ráment a meccsre...
-
Zoli9292
tag
JÖTTEK A TIPPJEIM!!!! MEGVAN AZ 5000!!!!!!!! Holnap lövök képet, ha feldolgozták.
-
bubi92
őstag
úristen mi ez...

Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)