Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Aktív témák
-
b3Ro
senior tag
HJK Helsinki h megfordítja a meccset 3,50..... 1 próbát megér
-
umek7
őstag
Baker cumizik de sebaj, ennyiért megért egy próbát.
-
b3Ro
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Jól össze szedted őket. Sok szerencsét. A legelsőt lehet megfogadom én is.
-
b3Ro
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Megosztod, h mire raktál ? vagy majd tátjuk a szánkat, h megint szakítottál egy kisebb-nagyobb összeget....

-
Daniel Alves
őstag
Na akkor sok sikert mindenkinek a finn mérkőzésekhez...
Nálam all in van 35k
Na jó még 4k élőfogadásra van -
b3Ro
senior tag
Tauras - Zalgiris eloben 0-1 65 perc
AH Tauras +1,5; +2,0 1,7 odds. Ez szvsz vállalható, nézem a meccset, és ha a hazai csapat beszop meg 1 gólt, meg akkor is nyerő... -
expander
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
tomic egy semmirekellö, vagy 2eve otthon az aus openen nagyon tolta a közönseg vagy 3 fordulon at, de kb semmi potencial nincs abban a gyerekben, egyszerüen csak tul volt hypeolva
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Még szerencse hogy 19x-es szorzón visszafogadtam

Mellesleg amúgy bekaphatja Tomic

-
B-L-A-C-K
titán

-
sz_abika
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Nálam az olasz van megtéve +2,5es hendivel 8D
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
1:1

-
umek7
őstag
válasz
Lukisztrájk
üzenetére
Ezt használja itt mindenki. Amúgy jó munka, grat.
(#4782) wmarci
Bennük van, bár én csak az egyiket erőltetném.
-
wmarci
senior tag
Szerintem elég sokáig fognak játszani...
Érzem mindkettőt.239 Spanyolország - Franciaország 3.35 D
246 Anglia - Olaszország 2.90 D2-3ezerrel lehet hogy megjátszom. vélemények a meccsekről?
-
giigz
veterán
válasz
Lukisztrájk
üzenetére
Olvass egy kicsit vissza szerintem.

-
Lukisztrájk
újonc
Sziasztok!
Előre elnézést kérek, mert pofátlan leszek, de ajánlanék egy oldalt a figyelmetekbe
http://tippmix.square7.ch/ Az oldalon egyszerűen, az oddsokra klikkelve összeállíthatjátok tippmix szelvényeiteket:
-automatikusan frissülő fogadási ajánlat, így mindig a legfrissebb oddsokat láthatók
-sportágak szerinti listázás
-tippjeitek megosztása a többi látogatóval egy klikkre, így segíthetitek egymást
-népszerű tippek kilistázása
-szelvény megosztása Facebookon, vagy képként való elmentése
-működő kötéstiltások és minimális kötés, hogy ne a lottózóban/postán stb. derüljön ki, hogy a szelvény érvénytelen
-folyamatos fejlesztések
Remélem tetszeni fog az oldal és hasznosnak találjátok
(P.S: Internet Explorerben nem működik) -
Daniel Alves
őstag
Tomic is belehúzhatna..elég gyenge ez a mérkőzés

Ebben az szettben a 7. brake labda amit Fognini hárít

Hihetetlen

-
janos1988
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Sőt. Lehet nem véletlenül állították félre

-
janos1988
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Igazából a segédeinek köszönheti.
-
kokeny92
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Remélem az is jönni fog
Igaz 604ft-al tettem meg a kettőt, de hát valahonnan ki kell indulni újból. -
anonymus89
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Sajnálom Kassait de ez így egy hibás döntés volt.....
1,17 jött
-
anonymus89
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Megyünk vadászni, köszi.
-
kokeny92
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Jah értem.
Köszi! Nekem sajnos nem jött ilyen e-mail. -
Daniel Alves
őstag
válasz
kokeny92
üzenetére
Kedves Daniel!
Egy ismeretlen vírus szinte mindenkit megfertőzött, és veszélybe került az emberi civilizáció! Próbálja ki a Zombies nyerőgépet 5 ingyenes forgatással, és mentse az életét! Ha sikerül megmenekülnie, akkor 100 000 eurót is nyerhet!
Szerezzen 5 ingyenes forgatást!
e-mailben jött... 0.11eur
-
kokeny92
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Regelve vagyok betclic-re, de még sose leltem meg hol van az ingyenpörit rajta, hiába van.

Melyik menü alatt? -
dReFiX
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Akkor se tudom felfogni mekkora az a pénz összeg ami visszatartja a videóbíró bevezetését ....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Daniel Alves
őstag
Betclicen 5 ingyen pöri van
-
Daniel Alves
őstag
-
umek7
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Nem elemeztem semmit.

Közben finomítottam a 6/7-et, ezt pattintom fel:
149 Mariehamn - Helsinki JK X 3,20
164 Viikingit - Ops-Jp X 3,05
166 Aalesund - Byasen X 7,25
167 Alta - Bodö/Glimt H 2,54
184 Jönköping Södra - Landskrona X 3,05
191 Fram - Keflavík X 3,15
199 Chivas USA - Montreal H 2,00Tét: 7*100 Ft
Várható nyeremény 6 találat esetén: 47e - 172e
Joker: 800e -
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
dehogy van... verjem bele

elküldtem az elmúlt 20-30 napban minimum 5 helyre a jelentkezésemet (ahol nincs meghirdetve semmi, oda is), de egy kurva szót nem írtak vissza... az SzRT-t oddsfigyelős állásra most írtak vissza egy hete, pedig januárban küldtem el a jelentkezésemet nekik

-
umek7
őstag
Philipp Kohlschreiber - Jamie Baker 2 @ 8.10
Ennyiért hülye lennék kihagyni, tét 25$
-
kokeny92
tag
Teniszbe mi a a Walkover? meg mikor ereményeken 'A' betűt ír szám helyett. Meg az ilyen 7 a negyediken eredmények stb. Nem igazán értem a szabályokat
Vagy esetleg valami link, ahol egyszerűen és röviden leírják.-- -
umek7
őstag
Ha a Lahti és a Brommapojkarna leikszel ma akkor jönne 77 ezer a kombiból, hajrá
-
C@l@mbus
csendes tag
majd idiótázhatod Gundelt, ha minimum lesz annyi szakmai tudásod és tiszteleted, mint neki
Nem szeretnék személyeskedni mert mint látóm te a nap 24-órájában fogadásokkal töltőd az idődet.Biztos vagyok benne jobban is értesz hozzá,sőt az is bíztos hogy a mélyen tisztelt általad védet Bíró úr is nagyon ért hozzá...de pont lesz@rom

De ha neked ez okoz örömet az életben hogy egy szenvedélyed miatt más embereket ítélsz el akkor gratulálok!
Én csak azt szerettem volna felvezetni ide,hogy gól volt és még sem lett megadva a mélyen tisztelt szuperhős bíró miatt.
Én azért személy szerint nem mennék személyeskedésbe senkivel itt a fórumon mert lehet közelebb áll hozzám a topik tagjai mint a mélyen tisztelt bíró úr

De zárjuk ezt le nem kel itt ellenségeskedni,arra nem jó partnert keresel védd a kis bíródat és majd ha miatta buksz be több százezer forintot akkor is meghallgatlak szívesen!

-
B-L-A-C-K
titán
Friss: "Kassai Viktorék hibája azért kellemetelenebb a korábbi hasonló eseteknél, mert nem igazolta az új bírói rendszert - mondta Bede Ferenc. A volt FIFA-bíró szerint Kassai jól tette, hogy nem bírálta felül Vad II István döntését, de a múlt tapasztalatai alapján nincs esélye arra, hogy több Eb-meccset vezessen. Ezen az sem segíthet, hogy milyen remek teljesítményt nyújtott a közelmúltban."
Pá-pá...
-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
hát nem tudom mit nézett a partjelző... jószerivel vonalban volt a lessel, és továbbengedte...
C@l@mbus... majd idiótázhatod Gundelt, ha minimum lesz annyi szakmai tudásod és tiszteleted, mint neki

úgy szeretem mikor nagyobbnál nagyobb hülyeségeket beszélnek az emberek
sőt, szerintem ez írd be a focis topikba is

-
C@l@mbus
csendes tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
szerk: (5perc.... miatt )
pohár : Jól van ennyire ne legyél ideges még a végén az egészséged rovására megy,ezt mondta tegnap néztem és hallottam.
Egyébként rokonod hogy ennyire véded? Kicsit ez is vicces nekem esel egy ember miatt akit szerintem életedben nem láttál de még beszélni sem beszéltél vele

Lényeg nem az volt egyébként ha nem hogy gól volt,de részemről lezárva.
Fejedet egyébként nyugodtan verheted a falba ha kedved tartja én nem fogom egy meccs miatt

Ja és ha ennyire foci mániás vagy,akkor gratulálok remélem az életedre nem hat ki.
-
giigz
veterán
26 fok? Bárcsak itt is annyi lenne, én most 29,5-ben ülök, márpedig ez a mérő pontos.

(#4732) B-L-A-C-K: Igazából nem is őket, hanem Kassait sajnálom, nekem egy szimpatikus csávó, a kedvenc bíróm, miatta még egy Barca meccset is megnéznék.
Szóval sajnálom, hogy egy ilyen balf@szság miatt ment el a pályafutása... Ez egy kicsit nagynak hangzik, de ő idáig nem nagyon hibázott ekkorát, és ez szerintem nem tesz neki jót a továbbiakban, alapvetően határozza meg a karrierjét. -
B-L-A-C-K
titán
Ezt a képet még nem láttam, tényleg les gyanús, de így még kellemetlenebb akkor hogy nem fújta be, mert akkor nem lenne ez a lejáratás most...Ami természetesen ezek után teljesen jogos, és az eddigi kimagasló birói csapat teljesítményüket most ezzel a bakival b@szhatják...
-
C@l@mbus
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
XXI. században egy ilyen szintű találkozón megtörténhet ez enyhén szólva felháborító!
Mindenki látta hogy Gól volt,de azért benyögte az-az idióta közvetítő hogy ha Gól lett volna akkor is kiestek volna...
Lehetséges 30évvel ezelőtt amikor nem volt ekkora technika nem történhettek meg ilyen hibák.
Vicc az egész
pohár : Jól van ennyire ne legyél ideges még a végén az egészséged rovására megy,ezt mondta tegnap néztem és hallotta.
Egyébként rokonod hogy ennyire véded? Kicsit ez is vicces nekem esel egy ember miatt akit szerintem életedben még beszélni sem beszéltél.
Lényeg nem az volt egyébként ha nem hogy gól volt,de részemről lezárva.
Fejedet egyébként nyugodtan verheted a falba ha kedved tartja én nem fogom egy meccs miatt

-
kokeny92
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Feltettem én is a sportingbetes hatalmas nyereményemet erre.
-
b3Ro
senior tag
Emlékszem amikor én éretségiztem, akkor is dög meleg volt. A vizsgabiztos nem is birta, es kiment amikor angol szóbeli volt. Nem is volt vele gond tovább

------
pohár: hát beteg vagy?
nekem nincsenek ilyen "nagy" szabású terveim, csak feladok egy lottót. Jó lenne megnyerni a 250k fontot.------
B-L-A-C-K: Mióta vannak plusz birok, én 1x se láttam, h csináltak volna valamit. Nekem ez úgy tűnik, h a FIFA/UEFA a sok panaszkodás nyomására oda tett 2 bírót dísznek. Ezek után tudjak mondani, h "mi megtettük a lépéseket...."
-
janos1988
addikt
Raktam egy "érdekes" 3/6-ost. Meglátjuk mi sül ki belőle. Várható 160K.
-
giigz
veterán
Szegény Kassaiék

-
b3Ro
senior tag
Csak úgy óvatba mondom, hogy itt nálunk kellemesen napos 21 fok van
-----
menni kell a strandra kifele

-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
tegnap is jónak tűntek, ma is, remélem jönnek is

-
pohár
félisten
Montenegró -6,5 - Tomic - Seppi
na paré nyert is

-
B-L-A-C-K
titán
Pfff icipicit meleg van...
-
janos1988
addikt
Itt egy újabb tipikus meccs. Elméletileg sima vendég, de az elmúlt hetek tapasztalatai alapján az ilyenek mindig hazai győzelmek voltak, mármint ahol nem sokkal kisebb a H szorzó, mint a sokkal esélyesebb V. Ilyenkor szokott már az 1 fi.-ben meglenni a 2-3 gól. És persze ilyenkor nem jön szinte semmilyen jobb nyeremény az ingyenes pörgetéseken, hogy meg tudnám rakni...
-
janos1988
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Egyszer legyél férfi az életben

-
janos1988
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Én eddig ezt néztem ki: 164 - Viikingit - Ops-Jp D 3,05x
Csak mixen 3-as kötésben lehet rakni. -
Daniel Alves
őstag
Este a Skandinávokra valakinek 1-2 tipp?
Mondjuk nagytétes duplázós?
-
pohár
félisten
na, 75ft-ból eljutottam 188-ig a triple channelön, 11-re bedobta a 11-et, aha...
-
janos1988
addikt
-
pohár
félisten
easy money, csak nem tudom mixen miért tettem inkább James overt, mint 193,5 overt, pedig elsőnek majdnem ezt tettem meg

bet365-ön meg kurvára elfelejtettem az overt tenni, csak a Bolívia hendi meg a Phillies ment

-
Zoli9292
tag
0,04€ ingyenpörgetésen, aztán valami másik gép adott 0,50€-t, azt meg ruletten felvittem 1€-ra, így van mivel fogadni

Aktív témák
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - i7 10870H - RTX 3080 8GB - FHD 144Hz IPS - 16GB / 1TB SSD - OLVASS!
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

lesz*rod