Hirdetés
Aktív témák
-
umek7
őstag
Már az EB kezdete előtt hangoztattam azt az álláspontomat miszerint nem bízok a Spanyolokban, és hogy nem érzem bennük a kellő erőt ahhoz hogy megvédjék a címüket. Láttam az összes meccsüket (az EB összes meccsét
), és engem egyáltalán nem nyűgöztek le. Nem azt mondom hogy nem jók, vagy valami, de ez a csapat sehol nincs a 2008-as bajnokhoz képest. Akkor is sok passzal operáltak csak 2-3 mp alatt már az ellenfél tizenhatosán belül voltak és bebaszták könyörtelenül, nem úgy mint most. 800-at passzolnak mire egyáltalán eljutnak egy beadáshoz, ott meg szerelik őket..
Mindegy hosszas elemzést most nem akarok írni a játékukról, aki emlékszik/látta a 2008-as EB-t az tudja hogy mire gondolok. A Portugálok nagyszerűen kapcsolták ki a "tiki-taka"-nak nevezett faszságot ami ennél a csapatnál nem művészet hanem inkább hátráltató tényező. VDB elfelejti hogy ez nem a Barcelona ahol mesterfokon űzik ezt a játékrendszert. Illetve nem is a játékosokkal lennének itt a bajok, hanem azzal hogy Messi nem spanyol. Na de visszakanyarodva a lényeghez..Az Olaszok az egész EB során taktikus, fegyelmezett focit játszanak, ma pedig ahogy kikapcsolták a Német űrfocit.. Eszméletlen volt. Nyilván közrejátszott az is hogy nem életük napját fogták ki Löwék, de ez az Azzuri érdeme is.
Én azt mondom hogy a ha a szvsz világ legjobban támadó Német válogatottját kikapcsolták, akkor a közel sem 100%-on teljesítő, egyszer már megfogott Spanyol válogatottat is megfogják. Ráadásul az hogy valaki megvédje a címét (zsinórban) legalább olyan ritka mint hogy valaki egy életben 2x nyerjen lottó ötöst.
Szerintem nagy value az Unibet által adott 2,50-es szorzó az Olaszok végső győzelmére.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), és engem egyáltalán nem nyűgöztek le. Nem azt mondom hogy nem jók, vagy valami, de ez a csapat sehol nincs a 2008-as bajnokhoz képest. Akkor is sok passzal operáltak csak 2-3 mp alatt már az ellenfél tizenhatosán belül voltak és bebaszták könyörtelenül, nem úgy mint most. 800-at passzolnak mire egyáltalán eljutnak egy beadáshoz, ott meg szerelik őket..