Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave
üzenetére
Le Mans nem egy nagy kaliber majdnem ők rúgták az egész bajnokin a legkevesebb gólt, tavaly is a éppen hogy nem estek ki. Monaco 3 pont a lemaradásban van az első helytől, legutóbb X-eltek, azelőtt meg kikaptak, (azelőtt meg 3x nyertek) így most nyerniük kell ha nem akarnak nagyon lemaradni főleg egy csicska csapat ellen. Ha nem is 100% V, de ha nem kapnak piroslapot 100%-ra mondanék egy X2-t.
-
Valaki tud adni streamet az Estoril meccsre?
-
B-L-A-C-K
titán
Várom a hét következő felére a tutikat, nekem már van 1:
Le Mans - Monaco V 2,43x
-
McCartman
őstag
ja látom szépen jöttek ma a papírformák, de ugyanez volt a helyzet a rögbivel is és lám mi lett belőle.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja azt láttam utólag visszaolvasva, szép volt neked is jár a
. 
Olvastam meccs előtt, hogy visszatér a Houstonba a vágottszemű kínai-amerikai gyerek és max ezért lehet kétséges a meccs kimenetele, jól sikerült a visszatérés ezek szerint.

@Shkiz0: Szegény Torres biztos az öltözőben hagyta a gólvágó cipőjét.

-
WaterWave
veterán
mit parázol 1-1
lehet még pizza is lesz ebből -
stefyY
őstag
Ahogy látom 0-2 lassan...

-
juliabrilke
veterán
Feyenord meccsen 11-esek vannak. Lehet fogadni gyorsan.

-
stefyY
őstag
Lloyd hátrányban...na mi a szösz...

-
Utolsó esetén bíztam benne hogy mivel a világítás miatt elmaradt a meccs így 1x-es szorzó lesz, de ahogy látom már folytatódik, most épp félidő 0-0.
Remélem azért jön és akkor tényleg szép nap lenne, bár így se rossz.Szurkoljátok már ki nekem az Estorilt, mert sajnos nem lehet online visszafogadni sem, mert nincs fenn a bet365 kínálatában, annak ellenére hogy azt hazudja az eredmenyek.com hogy ott van.
-
stefyY
őstag
válasz
McCartman
üzenetére
Én tényleg plusszban vagyok, kikérem magamnak...

Csak hogy röhögjetek egy jót, bár már írhattam...Novara, Serie B, otthon, 1,5x odds...kis zöldfülüként lazán rádobtam 8k-t
Előtte levő nap buktam valamin 4-et, és ezzel akartam visszahozni, az is elment...
De előtte se voltam mínuszban azzal a -12k-val, most pedig egész jól megy a szekér...bár csak párszáz forintokkal játszok 
-
McCartman
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Én nem látok ebben semmi kivetnivalót.
Érthető, hogy arról számol be az ember szivesen, hogy nyer 100 ezret (ha, nyer
) és nem arról, hogy előtte bukott 200at, ilyen az emberi természet, amúgy se érdekel senkit a másik nyomora.A fórumon mindenki nyertes hosszútávon, a valóságban meg úgyis csak magával szemben tartozik elszámolással.

-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave
üzenetére
Elhiszem, bár kicsit fura hogy írod rakod (+ezt is beírod), erre meg kikapott és pont nem raktad, nem ez az első eset nálad, szóval neked ebben is kajak szerencséd van...

-
Na én bazott jó estét zártam, mindjárt töltöm is fel a képeket

-
Daniel Alves
őstag
X2-re tettem 1k-val

Holnap Sevilla dnb vagy X2
-
Vangelis
félisten
válasz
Shkiz0
üzenetére
jeeeeeee
Nem sok... de reménykedtem!
Leeds - Chelsea: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,62
202 Olhanense - Benfica V 1,45
197 Napoli - Bologna: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,722000 Ft
Eredő odds: 4,04028
Tét: 2000 Ft
Várható nyeremény: 8080 Ft -
WaterWave
veterán
Cseles volt az az 1.37 Napolira...
-
stefyY
őstag
-
Napoli - Bologna meccsre kérnék még egy gólt, leszarom kitől
-
giigz
veterán
Na a Chelsea meccs sem volt gyenge, simán jött a 1/2-es eredmény, igaz erre nem 30 körüli szorzó volt, de azért így is fizetett volna rendesen...
-
B-L-A-C-K
titán
Napoli ha hendivel nyerne nem bánnám, de ahogy nézem szart sem csinálnak....

-
b4sxe
aktív tag
Eredményeken miért nem jelez ha gól van ? Csak akkor ha berakom az "én meccseim" - hez ....
-
stefyY
őstag
Chelsea vezetés + Baxter 2-0ra megy

Chelsea 3-1

-
NyxNyxNyx
addikt
Leeds lövi az első gólt 200Ft x 3.1. Ennyi volt mára, 2 sör.
-
stefyY
őstag
Chelsea hátrányban...
-
Vangelis
félisten
válasz
Vangelis
üzenetére
Másolás | Nyomtatás
bet365A kapcsolat sikeresen létrejött munkatársunkkal
Szilard C becsatlakozott a beszélgetésbe.
Az Ön chatpartnere Szilard C
Szilard C Üdvözöljük az Élő chaten. Miben segíthetek?
M Gyula Üdvözlöm Szilárd!
M Gyula Ma már többször tartottam fel Önöket
M Gyula Olyan információ érdekelne, hogy utaltam pénzt a számlámra és zárolták. Azt, hogyan kaphatom vissza?
M Gyula Ha esetleg nem oldják fel a zárolást, mert már 3 . napja húzódik a dolog, és nem kapok konkrét választ, hogy mi a gond. Már küldtem több e-mailt is de még csak válaszra sem méltatnak.
.
Szilard C Ahhoz, hogy a számláját ellenőrizni tudjam, kérem, adja meg négyjegyű biztonsági számát.
M Gyula Unalom üzés képpen szerettem volan szórakozni. De csak az ideget eszem. Ahh már lehet fekete listán vagyok annyit érdeklődtem.
M Gyula 1 perc
M Gyula
M Gyula De ha megért kicsit aggaszt a dolog. önök tüntek a legszinpatikusabban és csak dicsérték az irodát mindenhol.
M Gyula Bárhol kérdeztem.
Szilard C Rendben.
Szilard C Rendben.
Szilard C Mint már korábban tájékoztattuk Önt, már csak várnia kell, hogy írásban értesítsük számlája újranyitásáról.
M Gyula tényleg szeretnék már valami konkrétumot. Nem nagy összegről van szó azért nem is értem miért körülményes. Biztosan ez a szabály.
M Gyula Higgye el, hogy én szeretném a legjobban.
M Gyula De miért nem indokolják meg, hogy mi a gond?
M Gyula Igen már sokszor jöttem panaszkodni.. ezért elnézést is kérek. Gondolom sok ilyen .. fárasztó ügyfél van
M Gyula Azért is kértem elnézést az elején
Szilard C Írásban fogjuk értesíteni, amit pontosabb adatok állnak a bírtokunkban a számlájával kapcsolatban.
M Gyula levél vagy e.mail?
M Gyula Már aggódom, hogy nagy lehet a gond.
Szilard C Csak türelemmel kell várnia, hogy éertesítsük.
Szilard C Segíthetek még valamiben?
M Gyula Demennyi idő? Meddig legyek türelemmel?
M Gyula 1 nap egy hét vagy már csak jövőre?
M Gyula Biztosan van valami belső szabályuk erre,.
Szilard C Ált 1-2 hétnél nem szokott tovább húzódni, de most a közelgő ünnepket lessíthatják az ügyet.
M Gyula atya ég
M Gyula Az azért elég hosszú idő, mert addig olyan mintha lehúzták volna a pénzem.
M Gyula ha érti mire gondolok. Nincs olyan megoldás, hogy amíg elbírűlják addig visszakapjam?
M Gyula ű=á
M Gyula Mert szerintem az nem lesz egy hamar.
Szilard C Az biztonsági okokból nem megoldható.
Szilard C Már dolgoznak az ügyén. Csak türelemmel kell várnia.
Szilard C Az is lehet, hogy csak napok kérdése.
M Gyula 1-2 hétig?
M Gyula Akkor lehet, hogy a pénzem sem kaphatom vissza? Ilyen nagy szabálysértást követtem el
Szilard C Maximum 1-2 hét. Az lehet 3 nap is.
Szilard C Ennek biztonsági okai vannak.
M Gyula Hát már az egészet nem értem. De biztosan én vagyok a gyenge...
Szilard C Kérjük, hogy várja meg az értesítésünket türelemmel.
M Gyula A pénzem, miatt nem vagyok türelmes.
M Gyula Már elnézést.
Szilard C Esetleg ha nem kap választ 48-72 órán belül, akkor kereshet bennünket újra élő cseten.
M Gyula De hát itt nemt udnak segíteni.
M Gyula Mert nem mondonak semmi konkrétumot. Nagyon kiváncsi vagyok miért zárolták a pénzem.
Szilard C Nyugodjon meg, mert nem veszti el a pénzét, csak meg kell várnia a viszgálat végét.
M Gyula Ahh .. köszönömAbban tudna segíteni, ha megondaná mi a probléma. De azt sogha nem fogom megtundi.
M Gyula Mi van akkor ha úgy döntönek, hogy akkor sem kaphatom vissza a pénzem?
M Gyula Mert már itt mindenre gondolok. De köszönöm a segítségét tényleg. További szép napot.
Szilard C Nyugodjon meg, mert nem veszti el a pénzét, csak meg kell várnia a viszgálat végét.
Szilard C Köszönjük, hogy igénybe vette Élő chat szolgáltatásunkat.
Szilard C További szép estét.
M Gyula Az már meglesz,,,,
legjobbakat. -
stefyY
őstag
-
Vangelis
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
NOOORRMMÁÁLLIISSS?????
Szilard C Ált 1-2 hétnél nem szokott tovább húzódni, de most a közelgő ünnepket lessíthatják az ügyet.
M Gyula atya ég
M Gyula Az azért elég hosszú idő, mert addig olyan mintha lehúzták volna a pénzem.
M Gyula ha érti mire gondolok. Nincs olyan megoldás, hogy amíg elbírűlják addig visszakapjam?
M Gyula ű=á
M Gyula Mert szerintem az nem lesz egy hamar.
Szilard C Az biztonsági okokból nem megoldható.
Szilard C Már dolgoznak az ügyén. Csak türelemmel kell várnia.
Szilard C Az is lehet, hogy csak napok kérdése.
M Gyula 1-2 hétig?
M Gyula Akkor lehet, hogy a pénzem sem kaphatom vissza? Ilyen nagy szabálysértást követtem el
Szilard C Maximum 1-2 hét. Az lehet 3 nap is. -
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
40 Ft? Mondjuk jobb, mintha buktál volna.

-
Daniel Alves
őstag
Mai póker haszon +40,215ft

-
stefyY
őstag
Zlin 5-3
Ráéreztem 2,3x-ért... 
-
Daniel Alves
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vangelis
üzenetére
Ha nem vetted igénybe akkor igen, és akkor érdemes 11 ezerért fogadni. Viszont nézd meg mikor regeltél, mert haverom is beregelt anno mikor csak 6 ezres bónusz volt, és rá félévre fogadott, és azt hitte 11 ezer neki is bónusz közbe csak 6 ezer volt mert akkor regelt mikor az volt érvényben...
néha: Nem tudom, én netes számlára utaltam le régebben 50 ezer feletti összegeket, de szerintem itt nincs ilyen 30 ezres limit...
-
giigz
veterán
Dortmund is gyorsan bekezdett... Mi van itt ma, minden papírforma jön?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vangelis
üzenetére
De várj, a bónusz használd ki.......Nehogy elkezdj 200 Ft-ért fogadni...

-
stefyY
őstag
3-3 na van remény még

4-3 WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

-
B-L-A-C-K
titán
Srácok nagy bajban vagyok!
Szükségem van 1 milliárdra, venni akarok a Rózsadombon egy szolidabb házat, 1 Nissan GTR, 1 Hummer-t, meg valami szolidabb Ferrarit. Balatonon egy házat, mellé valami jó vitorlást, plusz valami jó menő vállalkozást is akarok. 200 Ft kezdő tőkém van, tudnátok adni tippeket?

Aktív témák
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)