Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Aktív témák
-
McCartman
őstag
Csak nehogy a görög bunkerfoci megint megtréfáljon mindenkit.
-
werszomjas
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Á nem is mondom, mert csak kiröhögtök, én kicsiben játszom.
1000ft

5000ft-al nyitottam a bwin számlám, abból 2 F1 futam alatt lett 7-8 ezer körül.
majd az első EB meccsen amire fogadtam sikerült az egészet elveszíteni (Franciák első meccse
) volt több kombi fogadásom, de természetesen mindbe beraktam a francia győzelmet....így nulláztam a számlám, megfogadtam ugyan magamnak, ha elbukom az 5000et, akkor hagyom az egészet, de nem bírtam és csak utaltam még 2500ft-ot a számlámra, mostanra abból sikerült csinálni 6000ft-ot, úgyhogy szépen lassan haladok, EB-re nem merek már nagyobb tétet rakni, nem szeretném megint elbukni az egészet 
-
giigz
veterán
Két lehetőség van mára:
- Portugália továbbjutásra 20-50k megy, és akkor kemény este lesz.

- 200 Ft-os szeló, jöhet 108.500 Ft, de erősen kami jellegű.

B-L-A-C-K nem pukkasztunk portugál tj-t?
-
N-vidi-A
őstag
C. Ronaldo szerzi az első golt + 10,5 szöglet -nél több egy 5e Ft-al?

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
werszomjas
üzenetére
Mennyivel pecegtetted meg?

-
janos1988
addikt
Nekem ma egy dupla tétes 3/4-es ment. Nagyon érzem most ezt
Várható 800 -> 16k -
Bencus88
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
Nekem is van rajtuk egy 20-as

-
wmarci
senior tag
Rossz előérzetem van a ma esti meccsel kapcsolatban. Olyan sokan jósolják, és rakják a portugál győzelmet, hogy ebből csak baj lehet. Egy kis apróval ezért meg is húzom az X-et.
-
giigz
veterán
Ma egy Tippmix-et fogok rakni

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
janos1988
üzenetére
Végül későbbre halasztom a kamit, most ezen gondolkozom ~ 5 ezres téttel:
19 *(1-0) Csehország - Portugália V 2,70x
38 Csehország - Portugália: Csehország több sárgát kap H 1,85x
39 Csehország - Portugália: A mérkőzésen 10,5-nél több szöglet lesz (hossz.) V 1,65xEredő odds: 8,24175
Amúgy nem tudjátok a 10.5 szöglet ha lesz hosszabítás azzal együtt értendő? Gondolom ez a "(hossz.)" szöveg erre utal hogy hosszabítással együtt értendő...
Mondjuk ebben az esetben nem kéne ezzel foglalkoznom mert hendibe van rakva szóval ha hosszbítás lenne már nem is élne a szeló...

-
Bencus88
nagyúr
Hajrá Portugálok!!!!
-
A@ron
tag
Német - Görög H 1.30
(0-1) Portugál - Cseh H 2,90
Spanyol - Francia H 1,73
Anglia szerez gólt 1,41 -
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
végül tetted a Texast? már az elején 2 runnal le vannak maradva...

-
pohár
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
de még milyen jó... ha a kínai csaj van a pénztárnál, akkor meg 10%-kal olcsóbban kajálok

-
McCartman
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
ez lett vna a másik tippem.

-
McCartman
őstag
ez a fórum valami központi tér Debrecenben?

-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
a délután mit takar? mert lehet az lesz akkor hogy berobogok a 10:02-es busszal, zabbantok a Fórumban, nézek egeret (ez 2 óra max), délben nem pofátlankodok fel hozzád, fél 1 fele jó?

a frissítőt elfogadom, csak nehogy te járj rosszul a végén
-
b3Ro
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
A Bross + OKJ vizsga után én is jelentkeztem az NI-hoz. Interjúm is volt, de nem sikerült, nem hívtak vissza
. Utána jöttem ki inglandba. Jó lett volna ott melózni, sok jót hallatom róla.A baseball kéne nekem is, h tudjak miből fogadni holnap
CR gól + portugál továbbjutás lenne terítéken... -
Daniel Alves
őstag
válasz
WaterWave
üzenetére
Hát őszinte leszek tippeket nem szoktam senkinek sem adni mert ha elmegy akkor csak jön az anyázás.
Szögletre nem szoktam fogadni...max akkor lehetne jó ha a Csehek szerzik a vezetést és a Portugáloknak kellene észnélkül támadniuk
Nem tudom... én @1,72-es szorzóért nem izgulnék nagy téten... mondjuk akkor inkább X2

-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
baseballra sose jó ötlet all inezni, majd rájössz

remélem csak a St Louis hedit raktad, mert a többi is lutri meccs meg annak tudatában is, hogy mit játszottak egymással a csapatok...
melózol holnap 11 és 3-4 közt? összefuthatnánk a Fórum fele, én úgyis arra kószálok majd

-
umek7
őstag
Holnap Seppi szerintem veri Kohlschreibert, a szorzó nem rossz
(#4868) Daniel Alves
Szerintem nem lesz gond. Több teremben van pénzem, bwinen már össze is jött erre-arra pont de el is húztam onnan.
-
Daniel Alves
őstag
Valamiért de pont a németektől félek a legjobban! :S
Nehogy elhigyje a görög válogatott hogy van keresnivalója mert akkor gáz van
OFF: Nekem 425$ volt a legnagyobb tétem de nagyon hajt hogy valami hasonlót tegyek én is mint te.
Elvileg sima papírforma de vigyázzunk vele.Mellesleg nem érné meg jobban az SB-n tolnod? Ott legalább bónusz pontokat is kapnál...

-
WaterWave
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
erre mit mondasz:
005 Bartoli - Safaroca H 1.33
039 Cseh Portugália, 10.5 nél több szöglet V 1.65
017 Cseh portugália V 1.65de lehet utolsót még megrágom, mert valamiért nem érzem a 90 percben történő továbbjutást
szögletben biztos vagyok, teniszt meg illene megvernie... -
umek7
őstag
Sportfogadói karrierem legnagyobb tétjével teszem ezt a szelvényt, itt nem lehet galiba.
Germany - Greece 1 @ 1,33
Czech Republic - Portugal Portugal to Qualify @ 1.33Tét: 500$
Várható: 884,45$
Iroda: bet365 -
Daniel Alves
őstag
Sajnos már nincs egerentyű

Amúgy lenne meló itt az NI-ba. Sima egyszerű gépkezelői meló. Igaz nem kell diploma hozzá de ha melózni akarsz kezdésnek elmegy.
Ha érdekel több egy privit.
Csak hogy ON is legyek.
Remélem a bézbózok jönnek majd mert ez tényleg all in!

Habár még ha nyernek a Németek akkor jön egy 4000-es szelóm is
National Instruments Corporation Álláslehetőségek - Debrecen
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
majd a baseball visszahozza

megpusztult az egerem, még jó hogy wifis a telóm, meg a router is...
te, nincs már abból a jó kis Logitech egérből, amit szereztél nekem?
most mehetek ebben a kikúrt melegben Debrecenbe egeret vadászni, jó lesz megrohadni a buszon, meg a belvárosban... de legalább meglátogathatom a kínaiakat a Fórumban
szerk: mára elvileg a St. Louis győzelem van, de én inkább +1,5-ös hendivel tettem őket 1,57-ért, biztos ami biztos

-
Daniel Alves
őstag
válasz
WaterWave
üzenetére
Ha ma nem bukom el bézbólon a 20k-t akkor megy minden a Portugálok továbbjutására
(mondjuk nem hiszem hogy egetrengető szorzójuk lenne
)Pohár:Mai bézbóz?
TEX Ranger @1,55
PITpirates @1,78
PHIphillies @1,66Nálam ezek a mai menük. HA jönnek akkor még f@szoskodok ha nem akkor irány ismét a pókerterem!

-
WaterWave
veterán
holnapra valami jó tipp?
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Szoptassam meg a Selfosst
Persze hogy szarul is fogadtam vissza
-10k -
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
ha köcsög Tomic nem szarja el a meccsét, jött volna egész szép pénz a téthez képest... most raktam egy Bolívia +59,5 hendit és St. Louis +1,5 hendit
-
sz_abika
addikt
Jó az utolsó 90. perc
Amúgy nekem ez a mai nap
Erre az időszakra összesítve 4 500,98 4 894,19Erősen balanszos

-
Daniel Alves
őstag
A mai napom nem sikerült valami fényesre

29k all in volt ebből már voltam 0-án de végül 13k maradt meg... azt hiszem a Lahti nagyon csúnyán leszopatott azzal ,hogy kikapott otthon
HA jól emlékszem ha X-re hozzák akkor 17k-25k plusszal zártam a napot. Na de van ilyen.A svéd bajnokik nagyon szépen jöttek azokkal termeltem egy kis pluszt ,most pedig 2 izlandi mérkőzésen is rajta vagyok 10k-val.
Nektek hogy sikerült a mai nap?
-
anonymus89
addikt
Pedig igencsak szép nyeremény volt.
Itt a friss szerencsemix. -
B-L-A-C-K
titán
Rakok egy olyan 6/7-est hogy meg külföldön is emlegetni fogják...

-
umek7
őstag
Na engem megint basztak berakni az újságba, már nem is lesz benne. Hát mivel lehet bekerülni ha 300-ból 369 ezerrel nem

(#4850) B-L-A-C-K
CR szerzi az első gólt 4,00

-
NyxNyxNyx
addikt
Ronaldo gól 1.79

-
umek7
őstag
válasz
janos1988
üzenetére
Vigasztaljon az hogy legalább nem vagy 10k-t raktál rossz opcióra. Jó szar lett ez a mai kami, nekem sem mehet mindig jól. Az első az hogy mire raktam, a második hogy mi lett:
149 Mariehamn - Helsinki JK X 3,20 H
164 Viikingit - Ops-Jp X 3,05 H
166 Aalesund - Byasen X 7,25 H
167 Alta - Bodö/Glimt H 2,54 V
184 Jönköping Södra - Landskrona X 3,05 H
191 Fram - Keflavík X 3,15 nincs eredmény
199 Chivas USA - Montreal H 2,00 nincs eredményTét: 7*100 Ft
Várható nyeremény 6 találat esetén: 47e - 172e
Joker: 800e -
janos1988
addikt
-
WaterWave
veterán
holnap lesz eb meccs... ki mit tippel?
portugál továbbjutás boritékolható vagy azért aggódjunk?
mondjuk a cseheket mi is megvertük, tehát ha ők jutnak tovább tuti benyalok -
giigz
veterán
Pókeren tegnap szereztem egy 1,2 $-os versenyre jegyet, ott csináltam belőle 2 $-t, aztán nyomtam egy versenyt megint, de az már nem jött be, így maradt 194 Ft-om.
Gondoltam, felrakom egy szelvényre, hogy legyen belőle újabb 1,2 $, és akkor majd lejátszok egy újabb pókert. 4 meccs volt (1,04 1,04 1,08 1,11), és az 1,08 elvitte.
Pedig tiszta 70 Ft jött volna.

-
giigz
veterán
De furcsa, hogy nincs EB meccs

-
szpal17
őstag
válasz
szpal17
üzenetére
,,Soha többet roulette csak ingyenpöri után. 0,10--->680ft,,
0,10 euroból 4300ft-ig vittem fel a rouletten...ilyen még nem volt. Simán a duplázós módszerrel. Persze lehet bukó lesz a vége de a szorzó most már egész szép.

Fogadott ma valaki mobilról sportingbeten? Visszaadják 1500-ig a pénzt ha buktam a fogadást?
-
giigz
veterán
Ez így igaz.
Euro 2012: eddig Cristiano Ronaldo a leghasznosabb 
-
pohár
félisten
St Louis Cardinals @ Detroit Tigers
Pick: St Louis @2.12
Bookmaker: Pinnaclesports.comTeam Matchup: Detroit Tigers is one of the biggest dissapointments this season. With the lineup they have and all the pitching stuff, they should have at least winning record. They are 33-34 this season and they are on the third place in AL Central. They score 4.4 runs/game and they have negative home record. On other side St Louis Cardinals, very balanced team and after their good start they dropped little bit. They are 34-34 this season, they score 4.9 runs/game. In last games their offensive production dropped, but Holiday is back in the lineup and yesterday they showed really good offense. They scored 3 runs against Verlander and they have couple of more chances. They were playing really good.
Pitching matchup: Detroit has one of the worst pitching stuff with defense, because they allow 4.6 runs/game. Only Minnesota and Cleveland allow more runs. Rick Porecllo will start for Detroit, he is 4-4 to the season with ERA 5.18. In last three starts his ERA is 5.05. His whip (walks and hits per ininng) in these three starts rised to 1.750. On other side we have Westbrook, who will pitch for St Louis. He is 5-6 to the season with ERA 4.27. On the road he has been little bit better, ERA 3.65.
Key trends: Cardinals are 11-5 in last 16 interleague games vs RHP. Cardinals are 5-2 in last 7 following a loss. One other interesting stat: Detroit is 1-7 in last 8 wednesday games, on other side St Louis is 18-3 in last 21 wednesday starts.
Reason for pick: With Westbrook we will have better pitcher on the mound (better ERA, better whip,...). We will have Cardinals offense who showed really good effort yesterday against Verlander. Today they will have easier job against struggling Porcello. Cardinals LF Matt Holiday is back and this gives us a little bit more confidence here. I think playing Cardinals for plus money here is the right thing. -
janos1988
addikt
-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
diplomával jó hogy, anélkül viszont nagyon szopó... annyi diplomás állásajánlat jön nekem, hogy úszkálok bennük, de nincs diploma, baszhatom...

mivel szarházi Tomic képes volt elbaszni a megnyert meccset, toltam egy Montenegró -8-at és éjszakára Universidad de Chile 1X-et
-
B-L-A-C-K
titán
Ahogy elnézem ~1.57 oddért elég simán jön a EsPa meccs...75. percben 0-11.

Ja most nézem márt volt linkelva...

-
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Ha minden ilyen papírforma így jönne...

-
Daniel Alves
őstag
-
b3Ro
senior tag
Egy próbát megér...
Trelleborgs FF v Hammarby x2
Osters IF v Falkenbergs FF 0AH 13k---> 5k
-
umek7
őstag
Lahti - Haka még egy félidőt ikszeljetek

-
WaterWave
veterán
umek.... mariehamn meccset megjátszottam x-re.... de egyelore hazai elony van

-
umek7
őstag
Szarházi Alta hát így kell kezdeni? Fordítani

MOD: Ahogy beírtam 0-2, na most már kapjatok vagy 20-at
(#4801) janos1988
Nem tudok róla
Aktív témák
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - i7 10870H - RTX 3080 8GB - FHD 144Hz IPS - 16GB / 1TB SSD - OLVASS!
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) volt több kombi fogadásom, de természetesen mindbe beraktam a francia győzelmet....így nulláztam a számlám, megfogadtam ugyan magamnak, ha elbukom az 5000et, akkor hagyom az egészet, de nem bírtam és csak utaltam még 2500ft-ot a számlámra, mostanra abból sikerült csinálni 6000ft-ot, úgyhogy szépen lassan haladok, EB-re nem merek már nagyobb tétet rakni, nem szeretném megint elbukni az egészet

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)