Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szpal17
üzenetére
Lehet ez is megvan bundázva, de ha azt nézed ez amit most kifizetnek lópikula mint amennyit beszednek vele.
Szóval én nem várnék míg elviszik, mivel utána is ugyan annyi esélyed lesz hogy megnyerd, és mivel heti 1 szólónál nem szánok rá többet soha ezért így nem várok semmivel...Természetesen úgyse jön, de ha mégis nehogy azon kapjak szívinfarktust hogy azt a 225 Ft-ot hetente zsidó voltam rárakni...

-
szpal17
őstag
válasz
szpal17
üzenetére
Kár végülis, hogy így kombináltam...így elmondhatom én is, hogy két szelvényen 1-1 meccs ment el...elmentek az ingyen zsetonok...

Bár a múltheti 2600ft-os nyerő szelvényemen kívül rég nem költöttem fogadásra, de most úgy érzem az eb-ig nem igazán lesz esemény...sakkra nem mernék rakni.

-
pohár
félisten
válasz
szpal17
üzenetére
benne lehet ez is, de tudod... franciák

Oklahoma City @ LA Lakers - Game 4(Live) Végső nyertes - Mérkőzés nyertes
Oklahoma City Thunder 1.833Phoenix @ Los Angeles - Game 4(Live) Végső nyertes - Mérkőzés nyertes
LA Kings 1.434nekem ennyi van éjszakára és estére, ha nem nyer az OKC, beveheti tövig

-
B-L-A-C-K
titán
-
pohár
félisten
válasz
szpal17
üzenetére
absolutely

ha Murray-nek sikerült felépülnie a hátfájásából, nem hiszem hogy sok esélye lenne nyálbandinak
1.500 HUF Nyertes Egyszeri 2.864 HUF Kosárlabda LA Lakers @ Oklahoma City - Game 1 (LIVE)Total PointsOver 1.909 +192 Nyertes
szépet fogtam

na ma még tolok 1-2 1500-ös fogadást, remélem egyik se fog elmeni
-
expander
senior tag
válasz
szpal17
üzenetére
egyszer 2. lettem rajta
a döntö asztalosok mar kapnak kupont is vagy rendes casht, viszont arra figyelj, hogy a nyeremenyt csak akkor kapod meg, ha utana összegyüjtessz egy par pokerpontot. szoval nem lesz azonnal a szamlan a nyeremeny, beteszi a bonuszok köze, es akkor kapod meg, ha szereztel 5 vagy nemtudom mennyi pontot... az meg mikro teten sem sok leosztas, szoval nem para -
sz_abika
addikt
válasz
szpal17
üzenetére
Betclicen van ilyen ingyen kupon ha befietsz - én anno 12ftért vettem zsetont és kaptam 30 belépőt

Össz 5kt biztos nyertem rajta, pedig nem vagyok egy póker mágus ...
Amúgy majd kieditelem ha nagyaon rossz kérdés...de az öngól is Pool gólnak számít vagy effektív nekik kell lőniük?

-
dReFiX
senior tag
válasz
szpal17
üzenetére
Hát meglepő volt egy 3x szorzó egy ilyen formában lévő csapatnak de nem volt annyira papír... de pont nekem is azt jutott eszembe, hogy megért volna ez több pénzt magában, nem csak egy kami kombit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valaki pedig intézzen egy 2-1 city győzelmet, akkor jön az over, X2, illetve a hendi X

-
umek7
őstag
válasz
szpal17
üzenetére
Szerintem a Newcastle-n ha egy szoros meccsen is, de lendületből átmegy a City, majd a QPR-t is elpicsázzák. Viszont a MU-nál nem lesz ennyire sima a helyzet szvsz. A Swansea hazai pályán még oké, de ha csak a Sunderland nem tesz egy szívességet akkor nem sok jót jósolok. Kimenni ma is ilyen mentalitással a pályára, miközben Fergie azt nyilatkozza hogy győzni mentek.. Teljesen szétesett a csapat, múltkor is otthon leadni egy 2 gólos előnyt, a bajnokság e szakaszában.
Az biztos hogy ki kell pucolni a csapatot. Nem értem ilyen Park mit keres még egyáltalán ott, Scholes, Giggs, Owen respekt, de már számításba sem jöhetnek jövőre. Venni kell majd pár játékost, akiket nem 2 perc lesz beépíteni a csapatba. Mondom én nem szimpatizálok igazából se a MU-val se az MC-vel, de nagyon úgy néz ki hogy az utóbbi sikeresebb lesz az elkövetkezendő években.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
szpal17
üzenetére
Nyilván picit dühből is mondtam amit mondtam, de nagyon sokszor szerencséje volt a MU-nak plusz kikapott meg elszart olyan meccseket amiket hozniuk kellett volna.Citynek meg nem úgy sikerült kicsit szerencsételenk voltak, de remélem megnyerik, mert 100%-osan megérdemlik.
pohár: Én is beírtam a mottóim közé

-
umek7
őstag
válasz
szpal17
üzenetére
Én ha muszáj dönteni akkor a MU-val szimpatizálok, mintsem a Cityvel, de Fergiékre sok-sok erősítés, pucolásra ráférne már. Amíg ez nem történik meg addig a nyakamat ráteszem hogy a következő években több trófeát fog nyerni Manzur (vagy hogy a faszba kell leírni) sejk mint a vörös ördögök.
-
janos1988
addikt
-
-
sz_abika
addikt
válasz
szpal17
üzenetére
Én meg tettem mert tényleg robognak + a kanadaiak ellen lehet pakolászni.
Utobbi felbuzdulva kombiba tettem DC Uniteddel, erre leikszeltek montreallal és mosgt megint már csak egy ezresem maradt
..ami meg erre ment:
Nadal nyeri első szettet és meccset
Djoko nyeri első szettet és meccset
Tsonga nyer
Monaco nyer
Sparta Rotterdam nyer1000-> 3200
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a döntö asztalosok mar kapnak kupont is vagy rendes casht, viszont arra figyelj, hogy a nyeremenyt csak akkor kapod meg, ha utana összegyüjtessz egy par pokerpontot. szoval nem lesz azonnal a szamlan a nyeremeny, beteszi a bonuszok köze, es akkor kapod meg, ha szereztel 5 vagy nemtudom mennyi pontot... az meg mikro teten sem sok leosztas, szoval nem para

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)