- Magisk
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Valid sajnos! Nekem szinte mindenhol, mindent elb*sztak, pedig "komoly" vállalkozóval építtettem, számla, garancia, szerződés stb. Gariban mondjuk egy részét javították, de abban sem mindig volt köszönet. Végül sok dolgot megcsináltam magamnak inkább. (nem miniház volt, de ez most mindegy) Egy ilyen mini házban az a jó, hogy lehet fából csinálni. Fával szépen lehet dolgozni DIY is, ha nem sajnálod arra a pár szerszámra a lét, amivel könnyen megy a munka (egy jó gérvágó fűrészgép, körfűrész, fúró stb.). Nem tudom Te hogy vagy vele, de magam részéről a fával szívesen dolgozom, még le is nyugtat a napi stressz után, viszont a durva melókat nem csinálom meg, ahhoz már nincs idegrendszerem (betonozás pl.). Illetve rettentően utálok vassal dolgozni, azt is kerülöm. Ezeket meg kell fizetni, de még így is sokkal jobb lesz, mert sajnos hiába a profi kivitelező cég, ha neki sincs már rendes szamunkása aki lelkiismeretesen dolgozik. Belesz*rnak mindenbe sajnos, aztán kifizeted a rengeteg pénzt és sz*r az egész. Nálam sem a pénz volt a motiváló ok az sk. munkákra, hanem az, hogy akkor legalább meg lesz csinálva rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Magisk
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Revolut
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest