- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Valid sajnos! Nekem szinte mindenhol, mindent elb*sztak, pedig "komoly" vállalkozóval építtettem, számla, garancia, szerződés stb. Gariban mondjuk egy részét javították, de abban sem mindig volt köszönet. Végül sok dolgot megcsináltam magamnak inkább. (nem miniház volt, de ez most mindegy) Egy ilyen mini házban az a jó, hogy lehet fából csinálni. Fával szépen lehet dolgozni DIY is, ha nem sajnálod arra a pár szerszámra a lét, amivel könnyen megy a munka (egy jó gérvágó fűrészgép, körfűrész, fúró stb.). Nem tudom Te hogy vagy vele, de magam részéről a fával szívesen dolgozom, még le is nyugtat a napi stressz után, viszont a durva melókat nem csinálom meg, ahhoz már nincs idegrendszerem (betonozás pl.). Illetve rettentően utálok vassal dolgozni, azt is kerülöm. Ezeket meg kell fizetni, de még így is sokkal jobb lesz, mert sajnos hiába a profi kivitelező cég, ha neki sincs már rendes szamunkása aki lelkiismeretesen dolgozik. Belesz*rnak mindenbe sajnos, aztán kifizeted a rengeteg pénzt és sz*r az egész. Nálam sem a pénz volt a motiváló ok az sk. munkákra, hanem az, hogy akkor legalább meg lesz csinálva rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- WELOCK ToucA51 Pro
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Elektronikus tárolómérleg árazómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest