- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Valid sajnos! Nekem szinte mindenhol, mindent elb*sztak, pedig "komoly" vállalkozóval építtettem, számla, garancia, szerződés stb. Gariban mondjuk egy részét javították, de abban sem mindig volt köszönet. Végül sok dolgot megcsináltam magamnak inkább. (nem miniház volt, de ez most mindegy) Egy ilyen mini házban az a jó, hogy lehet fából csinálni. Fával szépen lehet dolgozni DIY is, ha nem sajnálod arra a pár szerszámra a lét, amivel könnyen megy a munka (egy jó gérvágó fűrészgép, körfűrész, fúró stb.). Nem tudom Te hogy vagy vele, de magam részéről a fával szívesen dolgozom, még le is nyugtat a napi stressz után, viszont a durva melókat nem csinálom meg, ahhoz már nincs idegrendszerem (betonozás pl.). Illetve rettentően utálok vassal dolgozni, azt is kerülöm. Ezeket meg kell fizetni, de még így is sokkal jobb lesz, mert sajnos hiába a profi kivitelező cég, ha neki sincs már rendes szamunkása aki lelkiismeretesen dolgozik. Belesz*rnak mindenbe sajnos, aztán kifizeted a rengeteg pénzt és sz*r az egész. Nálam sem a pénz volt a motiváló ok az sk. munkákra, hanem az, hogy akkor legalább meg lesz csinálva rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- CSR Racing 2
- Leáll a Remedy az FBC: Firebreak tartalmi támogatásával
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Battlefield 6
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Disney gyerek elefántos falióra
- Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Szinte új, garanciás Aki előbb ír az övé!!
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Sarok íróasztal
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest