- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Épp fészert húzok fel, az elvileg alaposabban kezelt változatot vettem + a kezelésre én még ráfestek szurkos-olajos festékkel, nem tudom nálatok van-e ilyesmi. A festékboltok dugig vannak EU-konform vizes sz.rokkal, na az kb csak színezésre jó.
+Vállalkozókedvűbbek kevernek fáradtolajat gázolajjal, azzal kenik a fát
, bár az az asszonynépet is távol fogja tartani a létesítménytől
-
szeretek fával dolgozni, de fázom tőle. ez a telek egy ligetes rét, gyakorlatilag, és az is marad. nagy élet van rajta, mindenféle rovar, ami tök klassz, de az ilyen könnyűszerkezetes házakat szívesen kezdik ki. ettől még valószínűleg az lesz, csak még nem állt össze a fejemben, hogy pontosan hogyan csinálnám.
de nekem az is megfelelne, hogy konténerváz+szendvicspanel az alap, és úgy kerül rá egy belső oldali párazárás, majd lécváz, gipszkarton, kívülről meg mondjuk kőzetgyapot és a hozzá való vakolat.
a legjobban egy kész mobilház tetszene, mint kényelmes megoldás, csak azoknál nem látom, hogy hogyan tudom utólag még tuningolni -- látszólag sehogy, márpedig alapból ilyen 5-10 cm szigeteléssel jönnek, ami kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Mini-ITX
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Dell notebook topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest