- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Épp fészert húzok fel, az elvileg alaposabban kezelt változatot vettem + a kezelésre én még ráfestek szurkos-olajos festékkel, nem tudom nálatok van-e ilyesmi. A festékboltok dugig vannak EU-konform vizes sz.rokkal, na az kb csak színezésre jó.
+Vállalkozókedvűbbek kevernek fáradtolajat gázolajjal, azzal kenik a fát
, bár az az asszonynépet is távol fogja tartani a létesítménytől
-
szeretek fával dolgozni, de fázom tőle. ez a telek egy ligetes rét, gyakorlatilag, és az is marad. nagy élet van rajta, mindenféle rovar, ami tök klassz, de az ilyen könnyűszerkezetes házakat szívesen kezdik ki. ettől még valószínűleg az lesz, csak még nem állt össze a fejemben, hogy pontosan hogyan csinálnám.
de nekem az is megfelelne, hogy konténerváz+szendvicspanel az alap, és úgy kerül rá egy belső oldali párazárás, majd lécváz, gipszkarton, kívülről meg mondjuk kőzetgyapot és a hozzá való vakolat.
a legjobban egy kész mobilház tetszene, mint kényelmes megoldás, csak azoknál nem látom, hogy hogyan tudom utólag még tuningolni -- látszólag sehogy, márpedig alapból ilyen 5-10 cm szigeteléssel jönnek, ami kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest