Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LimaBravo69
tag
válasz
ricsi0307
üzenetére
Létezik "My new arrivals" és "My daly discovery". Spotify algoritumus szerintem jobb, de minőségben Tidal veri a Spotit.
Megint felröppentek hírek a Spoty Hi-Res vagy Hifi vagy nemtommiről, de ezt én már akkor sem fogom elhinni, ha látom az appban, olyanrégóta ígérgetik.
Miután a Spoti eléggé háttérbe szorult nálam, az ajánlások úgy lettek egyre gyengébbek - rételemszerűen.Mindkét kép amit linkeltél, a Spoti rádióhoz haonló funkció, az éppen hallgatott zenéhez hasonlókat dob fel lejátszási listaként.
-
energomatt
őstag
válasz
ricsi0307
üzenetére
Értem. Ezt én nem használtam és nem is vettem észre, mivel albumokat hallgatok, popzenét meg általában nem. Logikai úton ez abból következhet, amit az előbb írtam. Vagyis lehetnek ilyen, stílus alapon elkészített listák, és nem minden szám egy egy ilyennek a része, ezért ott nem látsz ilyen lehetőséget. VAlószínűleg itt is vannak ajánlások, de ezeket nem nagyon figyelem, mert nem az újdonságok érdekelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.16.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest