Új hozzászólás Aktív témák
-
LimaBravo69
tag
válasz
ricsi0307 #857 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de az ajánlóját nem fogod szeretni
. Az tényleg qrvajól működik a Spotinál.
Carplayről nem tudok nyilatkozni, droidos vagyok. De nem tudom megmondani, hogy droidon bele tudok-e tekerni autóban, sosem próbáltam.
Tidal Connect néha produkál érdekes dolgokat, nálam egy Marantz hálózati lejátszó szól itthon, néha néha dadog, de ez a router hibája (HEOS, hálózati file-ok lejátszása ugyanez, szóval ez biztosan nem a Tidal hibája.) Router cserére várok (Telekom, egyéb okok miatt úgy tűnik, még várhatok egy darabig)
Amúgy a felület nekem Spotiról érkezve elsőre elég idegen volt, nemigazán tetszett, mostmár sokkal jobban szeretem, mint a Spotiét - ez nyilván megszokás kérdése is.Pár hónapja, vagy inkább egy éve még azt mondogattam, ha megjön a Spoti hifi, lemondom a Tidalt. Mostmár messze nem valószínű, inkább a Spoti lemondást fontolgatom. Bár nem a ivlág pénze a két előfizetés, de egyre ritkábban használom már.
A minőség meg tényleg sokkal jobb. -
LimaBravo69
tag
válasz
ricsi0307 #854 üzenetére
Létezik "My new arrivals" és "My daly discovery". Spotify algoritumus szerintem jobb, de minőségben Tidal veri a Spotit.
Megint felröppentek hírek a Spoty Hi-Res vagy Hifi vagy nemtommiről, de ezt én már akkor sem fogom elhinni, ha látom az appban, olyanrégóta ígérgetik.
Miután a Spoti eléggé háttérbe szorult nálam, az ajánlások úgy lettek egyre gyengébbek - rételemszerűen.Mindkét kép amit linkeltél, a Spoti rádióhoz haonló funkció, az éppen hallgatott zenéhez hasonlókat dob fel lejátszási listaként.
-
LimaBravo69
tag
válasz
thomasvold #839 üzenetére
szia,
írtam privátot is.
Csak a Tidal nem megy Heoson, vagy egyetlen egyéb forrás sem működik?
pl. TuneIn netrádió, bluetooth, esetleg telefonon lévő zene, vagy usb?
A felbontás nem okozhat gondot, ha megy, akkor maxon is mennie kell. -
LimaBravo69
tag
válasz
energomatt #834 üzenetére
A Marantz sajna sosem jelezte.
Amíg HEOS-ról tudtam csak vezérelni, a HEOS írta ki a minőséget, FLAC volt akkor a max.Többszöri HEOS/TIDAL support levélváltás alapján akkor ez volt a "csúcs" amit ki lehetett hozni a HEOS/MArantz párosból.
Azt nem értettem már akkor sem, hogy a lejátszót mi a túróért tették alkalmassá MQA kódolásra, ha nem volot hozzá semmi, amivel használni lehetett volna
-
LimaBravo69
tag
válasz
energomatt #832 üzenetére
Telefonon indítva a lejátszást (vagy akár a desktop appon) emlékeim szerint jelezte az MQA állomány esetében a minőséget, de ezt füllel nemigazán tudtam alátámasztani. Sem a teló, sem a PC hangja nem alkalmas erre.
Szóval fene se tudja. Volt ilyen, jelzés szerint legalábbis.
A playlistemről talán nem tűnt el semmi, szóval ha volt is MQA-ban egy adott szám vagy album, ahogy ezt feljebb írta RetepNyaraB valószínűleg folyamatosan állnak át a kétféle flac-re. -
LimaBravo69
tag
válasz
energomatt #824 üzenetére
MQA-t nem hallgattam, mert nem tudtam lejátszani.
Elvileg a Marantz képes lenne rá, de mivel eddig csak HEOS-on tudtam vezérelni, ott nem ment.MQA megszűnt, lett helyette Tidal Connect. Szóval most tudnám tesztelni, ha lenne mit
szerk: elgépelés
-
LimaBravo69
tag
válasz
RetepNyaraB #822 üzenetére
A te kedvedért is tettem egy próbát.
Két különböző telefonon nem játszik le egyszerre, az elsőn megszakad a lejátszás, ha a másodikon elindítom a zenét. De nem "szinkronizálja" a lejátszást.Csak a desktop app független a telefontól.
Értelemszerűen mindhárom eszközön ugyanarról az accountról lett indítva a zene. -
LimaBravo69
tag
válasz
RetepNyaraB #818 üzenetére
Sajnos egyelőre valóban ezt tapasztalom én is. Spoty előfizetés is van, a minőség azonban még az én fülemmel is hallható.
Szóval küzdök egyelőre, és bízom benne, hogy vagy a Spoty vezeti be "mosmátéllegmingyá" a flac/hifi minőséget, vagy a Tidal app nő fel a Spoty felhasználóbarát, tökéletes működéséhez.
-
LimaBravo69
tag
válasz
LimaBravo69 #815 üzenetére
És ismét csak magamnak, de hátha..
Az app egyelőre össze-vissza működik, ha másik eszközön megy a hallgatás, úgy tűnik, összeakad a Heos-szal. A lejátszási lista nem kozekvens, "leregad" egy adott számnál. Vagyis folytatja a lejátszást szépen sorban, de az appban még az első szám van, mitha az szólna, holott megy végig folyamatosan.
Remélem valami frissítés ezt is megoldja majd. -
LimaBravo69
tag
válasz
LimaBravo69 #801 üzenetére
Válaszolok magamnak, hátha van még valaki aki rajtam kívül Heos-t használ hálózati lejátszóhoz
Tegnap bóklásztam a Tidal natív app menüjében, és teljesen véletlenül, meglepve tapasztaltam, hogy működik a Tidal Connect a Marantz lejátszómon. Egyszercsak megjelent a menüben.A Heos marad egyelőre, mert a webes rádiókhoz tökéletes - különösen ajánlom a TuneIn appot. De a Tidalt innen kezdve csak az appról fogom használni.
-
LimaBravo69
tag
válasz
Kereso74 #804 üzenetére
Válaszoltam privátban, de leírom itt is, hátha mást is érdekel
.
Szóval Android Autó és natív Tidal app nálam szépen együtt dolgozik, a kereső is megjelenik nekem:
Vannak lejátszási listák, mennek a kedvencek, stb.Az előző hozzászólásban félreérthetően fogalmaztam, HEOS-t kizárólag otthon használok a hifi vezérléséhez.
Ott keresnék valami megoldást arra, hogy a Tidal által létrehozott listák megjelenjenek HEOS alatt is.
-
LimaBravo69
tag
Sziasztok!
Remélem van itt valaki, aki HEOS-on keresztül használja a Tidalt.
Én egy Marantz M CR 612 hálózati lejátszóval hallgatok zenét, van Spoti előfizetés is. Nagy előrelépés volt a Hi-res audiók megjelenése, főleg úgy, hogy az eredeti előfizetéshez kapjuk.Autóban Android autóval tökéletes a tidal app, itthon azonban csak Heossal tudom hallgatni, nincs Tidal direct connect.
A kérédés: a Heos appra rá lehet valahogy varázsolni pl a napi mix összeállításokat?Előre is kösz a javaslatokat, ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged