- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
válasz
LimaBravo69 #856 üzenetére
Igen közben megjöttek hétfőn ezek a mixek. 7 év Spotify közel egy év Apple Music van mögöttem, Tidalt egészen eddig nem használtam mert nincs min kihasználni az általa nyújtott minőséget. Spotify vált be a legjobban, az ajánló algoritmus ott a legjobb, sok olyan zene van náluk fent ami máshol nincs, de a kezelő felület egyre átláthatatlanabb lett számomra, nekem csak a saját zenéimre és a heti ajánlásokra van szükségem, de már meg se találom ezeket annyi sok haszontalan dologgal tömték tele a kezdőképernyőt. Tidal eddig egész jó, a felület átláthatóbb letisztult, 3200 zenéből 100-at nem tudtam áthozni, ez még túlélhető. Pár dologgal van gondom, az egyik hogy CarPlayen nem lehet beletekerni a zenében, illetve otthon Tidal Connecttel használva a soundbaron, amint háttérbe kerül az app eltűnik a telefonon a lejátszás, és minden egyes visszalépésnél újra rá kell nyomni a Tidal Connectre hogy tudjak váltani vagy hangerőt módosítani. A mások ez a rádió, hogy nem minden zenénél elérhető, ez az égetőbb gondom. Egyelőre ismerkedem vele, az algoritmusnak kell jó pár hét mire beáll, meglátjuk mennyire lesz jó, ha hozza azt amit elvárnék, akkor maradok itt. Az Apple Musicot is kényszerűségből próbáltam ki, de ott az átláthatatlan felület mellé egy botrány ajánló rendszer van párosítva, pedig közel egy évig próbáltam megszokni. Spotify Hi-Res olyan mint a KSH átlagbér, mindenki hallott róla de senki nem látta soha.
-
thomasvold
őstag
válasz
LimaBravo69 #844 üzenetére
Minden megy minden forráson, csak a Tidal nem a Heos-on belül. TuneIn is megy a Heos-ban.
-
energomatt
őstag
válasz
LimaBravo69 #833 üzenetére
A hardver eszközömön, Topping E50 DAC - mai napig is jelzi az MQA kódolást és annak mintavételi frekvenciáját. Csak a szoftveren szüntették ezt meg, ott nem látszik. A magasabb mintavételt minden eszközömön jobbnak hallom. Ha mindez, FLAC, akkor az az MQA-nal is jobb. (Értsd: azonos mintavétel esetén 44,1*16 felett.)
-
energomatt
őstag
válasz
LimaBravo69 #831 üzenetére
Nem az MQA tesztelése számomra az érdekes, hanem az, hogy valóban rendelkeztek-e ezekben az esetekben 44,1/16-nál nagyobb felbontású forrás anyagokkal. Minimum nagyon gyanús, hogy szinte az összes EMI, Sony-CBS-stb. régi klasszikus zenei kiadvány MQA-ban volt elérhető.
-
energomatt
őstag
válasz
LimaBravo69 #823 üzenetére
Mi a tapasztalatotok az MQA-FLAC váltásról? Szoftveresen tényleg megszünt, de a DAC MQA dekódoló mégis azt jelzi, hogy még mindig van.
-
válasz
LimaBravo69 #821 üzenetére
Na ilyet nekem még nem sikerült, bár rég próbáltam külön listát hallgatni két eszközön. Én kibékülnék azzal, ha telefonon jól mutatná, amit mondjuk épp pc-n játszik. Neaggyisten vezérelni lehetne .
-
válasz
LimaBravo69 #817 üzenetére
Az app kalap szar, ha több eszközt kéne kezelnie. Kanyarban sincs a szpottyhoz képest sajnos.
-
LimaBravo69
tag
válasz
LimaBravo69 #815 üzenetére
És ismét csak magamnak, de hátha..
Az app egyelőre össze-vissza működik, ha másik eszközön megy a hallgatás, úgy tűnik, összeakad a Heos-szal. A lejátszási lista nem kozekvens, "leregad" egy adott számnál. Vagyis folytatja a lejátszást szépen sorban, de az appban még az első szám van, mitha az szólna, holott megy végig folyamatosan.
Remélem valami frissítés ezt is megoldja majd. -
LimaBravo69
tag
válasz
LimaBravo69 #801 üzenetére
Válaszolok magamnak, hátha van még valaki aki rajtam kívül Heos-t használ hálózati lejátszóhoz
Tegnap bóklásztam a Tidal natív app menüjében, és teljesen véletlenül, meglepve tapasztaltam, hogy működik a Tidal Connect a Marantz lejátszómon. Egyszercsak megjelent a menüben.A Heos marad egyelőre, mert a webes rádiókhoz tökéletes - különösen ajánlom a TuneIn appot. De a Tidalt innen kezdve csak az appról fogom használni.
-
Kereso74
csendes tag
válasz
LimaBravo69 #803 üzenetére
Köszönöm, ha megnézed. Írtam privátot is, Neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest