- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepe07
csendes tag
Halihó!
Eddig jól megvoltam a megszokott sztereó rendszeremmel, de szeretnék fejleszteni, és 5.1-re továbblépni.
Régen hallottam Genius 5.1 fadobozost szólni, komolyzenével, és nagyon elbűvölt.
Megvettem egy 5000-est. Csalódást okozott.
Filmnél aránylag jó, de:
- a frontoknál nagyon összedolgozik a közép és a magas, élesen sivítanak a vágási tartománynál.
- a kisebb hátsók sokkal szebben szólnak, ott nincs ez a kiemelés a hsz felső tartományánál
- a centernél is megvan némileg a kiemelés, de ott az egy magashsz-t lekiabálja a két mélyközép, bár ez lehet, hogy tervezett, a beszédhanghoz.
- a mélynyomónak van egy nagyon erős kiemelése 75Hz környékén, ez belebrummog mindenbe. A bandpass-láda nem lett kedvencem.
- ordas nagy rés van a mélynyomó és a szatellitek között.
Egyébként jellegzetes, erős karakteres hangja van ezek miatt, de nem ezt keresem.
Jelenleg egy Vidi RA6363 van sk. reflex hangfalakkal, szövet dóm magassal. Ez utóbbi hangját nagyon szeretem. A rendszernek vannak hibái, kicsit kásás, nem dinamikus mélyekkel, de kimondottan hallgatható hosszú távon, lágy hangú, nem fülsértő, kellemes bekapcsolni.
A két rendszert együtt üzemeltetve kiütötték egymás hibáit, tűrhető lett a végerdmény.Most olyan rendszerben gondolkodom, hogy a két front legyen teljesértékű hangfal, mert elsősorban (mainstream, elektronikus) zenét hallgatnék rajta, de néha filmet is néznék, és szeretnék surroundot.
Szép állapotú használtban gondolkozom.Ezekről mit tudtok mondani?
1. AIWA szett
http://aprod.hu/hirdetes/aiwa-hazimozis-hangfal-szett-ID1ywOd.html2. Jamo S406
3. JBL SCS 178.
Ennél inspirál, hogy bár kicsik a szatellitek, szépen kileng a membrán, tehát összeér a mélynyomóval a frekiátvitele. Nagyon szeretem a szép mélyeket, de nem akarom, hogy a mélynyomó mindenbe beledübörögjön, amihez semmi köze (mint a genius bandpass)az árkategóriát látjátok, esetleg egyéb tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs