Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
THL W200
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
vincotte23
üzenetére
Lehet hogy hivatalos nem lesz.
-
vincotte23
tag
Mikor lesz már official 4.4???? Valaki valami infó?
-
dReFiX
senior tag
válasz
drewcsalad
üzenetére
Köszi!
-
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem annyi, hogy a telóról micro USB -> HDMI átalakítóval átmegy-e a kép a TV-mre?
Most olvastam, hogy vmi MHL-t kell támogasson... -
jojoando
senior tag
Nem tudom, kitől vetted, de én a Minidealtól, Skypén felvettem a kapcsolatot velük, felírtam a hibákat, nekem (sok volt), kamera nem ment, programok nem futottak rendesen alsó kijelző egyáltalán nem világított, kijelző 4 helyen alul foltosodott,..... megbeszéltem és elküldtem gariba, hibákat angolul, érthetően leírtam a telefon mellé tettem, .
Kb 1 hónap volt a kiküldése, és a vissza érkezés, de egy azóta is tökéletes telefont kaptam vissza. A vásárlási sorszámot írtam a levélbe, azzal könnyen azonosították.
Ennyi,...
Postai költsége csomag követő számmal 2100Ft-ba került. -
ha visszaolvasol, látod, h 1-2 hete én PONT úgy jártam mint te és a hugom 2000ft-os butatelóját használom átmenetileg... kijelző kb 1" és maga a pokol
basszus már gépelni se tudok a billentyűkön, annyira állandóan csak a tapihoz nyúlnék ...én egyébként a w200 elvesztése után agyaltam, h tovább kéne "nőni" 5.5"-re ... (csak sajna az egyetlen készülék, ami tetszene (xiaomi redmi note), nos azon nem gyári a droid én meg hányok a gyártói, béna, erőltetett témázástól...)
ha nem patkol el a thl-em, szerintem még évekig kiszolgálta volna :/
-
gkool
csendes tag
-
D013
aktív tag
Sziasztok
Kevesebb mint 2 hét alatt megjöttek az akksik Aliexpressről. a púpos ívesen lett kukázva. Vettem egy samsung töltőt is, hátha az volt a ludas.
-
gkool
csendes tag
Sziasztok !!!!
Tegnap este a telom arccal hárította a betont. Kijelző rotty sajnos nem hiszem hogy érdemes lenne kijelzőt cserélni mert szerintem elég drága, és nem is tudom hol cserélnék ki.
Így eladóvá vált 2 db aksi az egyik egy napot sem volt a teloba a másik február óta üzemelt. de szerintem az is nagyon jol tartja magát egy napot bír rendes használat mellett.
Akit érdekel kérem írjon e-mailt a gkool82@gmail.com címreérdeklődnék kinek van tapasztalata a thl t6s-es telefonról
Esetleg ajánlatok kérlek valami telot -
maxsam
csendes tag
Köszönöm válaszotokat! Mivel már jó pár hónapja így használom, már megszoktam, hogy ott van, csak érdekelt, hogy erre kiterjed e a garancia, azért ez elég nagy típus hiba..És mennyibe kerül a postaköltség ha Kínába visszaküldök egy telót? csak úgy kb-ra
-
LGyuri
tag
válasz
drewcsalad
üzenetére
+1
-
maxsam
csendes tag
Sziasztok!
Vissza olvastam ès láttam több hozzászòlásban, h ìrják a kijelző "felhősödèsèt" közèp tájt..Nekem ugyan ez a problèma jelentkezett nem sokkal azután h megvettem a W200at csak akk azt hittem, h èn rákönyököltem v a zsebemben megnyomòdott, de ezek szerint ez valami szèria hiba...Vki megpròbálta kicserèltetni garival v ezt ìgy el kell fogadni h ilyen?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
mathgery
aktív tag
http://www.needrom.com/download/cm11-v2-lstyle-w200s/
valaki használja ezt a ROM-ot?
vagy melyiket ajánljátok?Jelenleg a gyári van(Thl.W200S.156D.A1.JB9.HD.EN.8P256.OV8825.MT6592GW.20140221), amivel jött, de mostanában lefagyogat ha nemfogadott hívásom van.
Úgy döntöttem lecserélem, ha már sikerült recoveryt feltenni. A cappa félével nem ment, de ezzel simán elindult.
Tudtok ajánlani valami ROM-ot?

-
blueye
veterán
válasz
vincotte23
üzenetére
Úgy tűnik h az aksi púposodás széria probléma.
Nálam is kb. 6 hónap alatt adta meg magát az aksi (w200s). Bár olcsón lehet rendelni, nem szép. (nekem volt tartalékom) -
Papci
csendes tag
Hogy lehet rootolni a W200S-et? a framaroot nem engedi azt irja hogy ezekkel az exploitokkal nem komplatibilis vagy mifene... :-)
A rootolás mi a következő lépés az uj rom felrakásához? annyi féle verziót olvastam hogy nem tudom eldönteni mi lenne a célszerű.
Kösz
-
Nos, körbejárva a témát, arra jutottam, hogy nem szervizeltetem a THL W200-am. Aránytalanul drága lenne a törött üveg és a tapi cseréje, hiszen a 20-25 ezres alkatrészár alapjaiban is sok, de ehez még vagy munkadíj vagy - ha magam végzem a kijelzőt védő üveg/tapi cserét - magas rizikó is társul.
Így, ha valakit érdekel 2 db 1 éves akku (felváltva használtam őket, 2-3 naponta töltve), ill. egy alaplap (kamera és lcd is jó), 2 hátlap (egyik még új), írjon egy privit, megegyezünk.
-
válasz
drewcsalad
üzenetére
hangerő le + képernyő ki/bekapcs gomb egyszerre 1 mp-ig
-
Tetv88
tag
válasz
drewcsalad
üzenetére
bírod a Play Áruház keresőjébe hogy screenshot, vagy képernyőkép, és rögtön vagy 30-at kidob
-
Tetv88
tag
válasz
drewcsalad
üzenetére
az alap romok-ban nincs rá opció, marketen van ilyen app..
-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Hogy lehet kèpernyő mentèst csinálni? -
Tetv88
tag
kicserélni kb közepesen nehéz, huawei p6-on jóval szarabb, a szalagkábelekre figyelni kell nagyon érzékenyek, az érintő kijelző lehet firmware inkomptabilis, de rom csere orvosolja, viszont olyannal is találkoztam, amin a kijelző sem éledt, fel csak a harmadik rommal amit próbáltam, vakon elég vicces volt

-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Teljes romcsere után vagyok a téglámon!
Total commanderben szerettem volna pár filet felrakni a telóra! DE!
Nem látja az összes gigát a belső SD részen (hiányzik kb. 4-5 GB) csak 22giga van SDre!
A másik,hogy a total commanderben az "i" meghajtó után a "k" jön, tehát a "j"t nem látja itt lehet az a maradék pár giga ami hiányzik. ÉS a főmeghajtót sem tudom megnyitni,CSAK az SD meghajtóját!
Ketté van particionálva a fő kb.5 giga a SD meg a meradék volt.
Mit kellene csináljak? -
Nno, PONT lapjára leejtettem a telót (w200) és össze is tört a kijelzőt védő üveg(?) és az alatte levő érintéstérzékelő réteg(?).
Pedig nekem nem volt gond a kamerával, kijelzővel se igazán (1 helyen világos képnél látszott h enyhén világosabb). 1 éves volt szegény telóm, nagyon szerettem...
ha javításra adnám a fejem:
- ugy rémik több féle érintőizé kapható a telóhoz és nem tudni előre melyik jó rá?
- nehéz kicserélni?
- ebay? kb milyen nagyságrend a cucc?ha nem tudom megcsinálni, vajon kb mennyit lehet kapni alkatrészárban az "alapokért"? (alaplap + két akku)
-
egykettő
aktív tag
válasz
Zombie975
üzenetére
Én is ezzel szívok, mindig előjön.
Ha garis, küld vissza a francba, nem érdemes vele szórakozni.
Nekem legvégül alaplapot kellett cserélnem, mert az enyémre már nincs gari. És most ezzel is kezdi.
Van egy videó ahol szét kell szedni és meg kell igazítani illetve kitámasztani a kamera csatlakozását, na az is csak ideig óráig segít. -
Zombie975
csendes tag
Sziasztok!
Egy általános problémával fordulok hozzátok, nem ez az első ilyen gond, de a fórum lapozgatásával nem jutottam előrébb...

"Nem lehet kapcsolódni a kamerához." - erre keresnék megoldást.
Előre is köszönöm a segítséget! -
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Köszi itt is mindenkinek aki segített!
SIKERÜLT!!!
Megcsináltaaaam! Működik a legfrissebb official rom is!
Okulásként akit érdekel a MÉLYVÍZ topikban megtaláljátok a kálváriám!
http://mobilarena.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja_v2/friss.htmlKöszönöm ismét!
-
egykettő
aktív tag
Szerintetek sima w200-ra lesz, vagy esélytelen?
szerk.: mármint KitKat rom. -
vincotte23
tag
Írtam e-mailt a THL-nek egy stabil 4.4-el kapcsolatban hogy mikor várható! Itt a válasz:
Thank you for your mail .
We will release the latest firmware and the guide on our website soon .
Have a nice day.
Best regards
Lily
Thl Support Center
---
Any question about thl mobile ,please contact us.
http://www.thlmobilestore.com -
cannibalform
csendes tag
válasz
drewcsalad
üzenetére
figy ha nem laksz kint a francba pesten és jo a délelött vagy dél után folyaman valamikor akkor megnézhetem elöbe is bár lehet hogy hogy teamviewes téma se lenne rosz
-
drewcsalad
tag
válasz
cannibalform
üzenetére
ezt:
http://www.needrom.com/download/thl-w200s-156d/ -
cannibalform
csendes tag
válasz
drewcsalad
üzenetére
Md5 ? Per pill a preloaderen elmélkedek hogy be e kellene jelölve lennie vagy sem . sajna rég brickeltem az enyémet ^^
melyik verziot töltöted le? -
drewcsalad
tag
válasz
cannibalform
üzenetére
igen
csak a preloader nincs bepipálva
bejön a logo és utána sötétség,semmit nem csinál
( -
cannibalform
csendes tag
válasz
drewcsalad
üzenetére
Teljes flasht hajtasz végre? Ugy értve hogy minden kivan pipálva?
-
drewcsalad
tag
válasz
cannibalform
üzenetére
Az rendben,de az enyém 156 D

-
cannibalform
csendes tag
válasz
drewcsalad
üzenetére
A w200s nek több altipusa létezik legallább is igy gondolom ( lásd 4.4 kitkat egyiken megy a másikon nem ) keres más officialt ami mondjuk nem 156d verziora épül. Nézd meg a 156f félét
-
drewcsalad
tag
válasz
egykettő
üzenetére
Persze, ma 3 ROMot próbáltam. a gyári mentésem,a fiam mentését és az officialt a needromról.
semmelyikkel nem indul :S
Itt kaptam hasznos infókat,de még mindig semmi!
http://mobilarena.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja_v2/friss.html
Nem tud valaki megoldást? -
egykettő
aktív tag
SP Flash Tool al is próbáltad? itt ugye akku nélkül kell rádugni a gépre+ driverek.
-
blueye
veterán
válasz
drewcsalad
üzenetére
Újra sem indul? Ha igen, hagyni kell akár egy órán át.
-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Most aztán tényleg nagyon elkelne a segítség
(
egy factory reset után nem csinál semmit a teló
Thl logo után fekete lesz a képernyő :S
Gépre hiába dugom mert nem látja. Sem droidtools,sem semmi. HEEEELP -
-
Mobilke
csendes tag
Sziasztok!
THLW200S kérdéseim lennének, ha nem gond.
Ha ezt a gyártó által készített ROM-ot felteszem, (4.4) és nem tetszik, akkor vissza állítható az eredeti ROM, vagy csak számítógépen keresztül lehet vissza tenni a 4.2.2-t? Nincs Rootolva.
Erről lenne szó:
http://www.thlmobilestore.com/news/thl-w200s-android4-4-kitkat-custom-rom/Várható végleges 4.4 ROM a gyártótól? Ami nem tartalmaz hibákat?
Illetve ha rootolom, utána ez a 4.4 már nem tehető fel, simán sd-ről?
(mivel szoktátok Rootolni?)Bocsánat az amatőr kérdéseim miatt. De nem rég van csak androidos készülékem. Olvasok is ezerrel...

Amúgy én semmilyen hibát nem tapasztaltam a telefonnal kapcsolatosan, kb. 4 hónapja használom, minden rendben működik. Soha egy lefagyás, hardver hiba, nem volt. GPS is tökéletesen fut. Frissülnek a progik, eddig mindent megevett

A lock gomb kezd egy picit kopni, de ez legyen a legnagyobb hibája...
Kop-kop
Köszönöm előre is!
-
Tetv88
tag
válasz
drewcsalad
üzenetére
én cserélek
-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Kiesett a teló W200S a zsebemből. Persze pont a jobb felső sarkára. Be is repedt pókhálósra. Ki tud kijelzőt jó árban? Esetleg cserélni tudná valaki?
Előre is köszi
-
mathgery
aktív tag
-
mathgery
aktív tag
Minden hiába....nem jutok egyről a kettőre...mobileuncle-ből próbáltam a cappa recoveryt, már vagy 3szor. Semmi hibát nem ír.fogalmam sincs mi lehet a baja..más recovery nincs?Bocs, de nem nagyon értek hozzá, csak gondoltam felrakom ezt a ROM-ot:
http://www.thlmobilestore.com/news/thl-w200s-android4-4-kitkat-custom-rom/
de a recoveryhez sehogy sem jutok hozzá....ezek szerint másnak nincs ilyen, valamit biztos én rontok el! -
mathgery
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy volume+ bekapcs gombnál bejön, hogy válasszon boot módot, kiválasztom a recoveryt, aztán szépen újraindul, mintha simán bekapcsolnám.... -
LGyuri
tag
Sziasztok,
Esetleg van valakinek talon akksija THL w200S-hez?
Az enyém felpupult, és kellene egy vacsi új, Budapesten, akár még ma...
PM, vagy 20-597-06-51
KÖSZÖNÖM!
LGyuri
-
csongi
veterán
Ha van lehetoseg akkor ellenorizzetek a toltoket, lehet ott lesz a hiba. Gyari hibas isblehet.
-
D013
aktív tag
Nálam is púposodik az akksi. Éljen. A fenti linkről fogok rendelni....2-őt.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Óra topik
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is Minidealről rendeltem, 1 év garit adtak rá Neked?
basszus már gépelni se tudok a billentyűkön, annyira állandóan csak a tapihoz nyúlnék ...

(