Hirdetés
-
Mobilarena
THL W200
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobilke
csendes tag
Okés, nem is kioktatás akart lenni, bocsi!

Csak leírtam hogy miért is lenne jobb egy 4.4 a hw-hez.
Amúgy kevesebb memóriát is eszik a 4.4, ettől még jobb lenne a cucc...
Nekem nem lassul, nagyon jó kis készülék imádom.
Pár apróság:Másnak nincs gondja a proximity sensorral?
Mostanság, hülyéskedik. Telefonálás közben ha el veszem a fejem, nagyon lassan vagy egyáltalán nem akar vissza jönni a kép. Már kalibráltam, de egy két nap és mintha elfelejtené a beállítást,vagy is inkább restart után. Láttam a playen ilyen kalibráló appokat, érdemes kipróbálni? Vagy ha van más ötlet szívesen veszem.
Lehet hogy hard reset lesz, csak nem rootolt, és így nehézkes fullra mindent lementeni. Már eléggé belaktam.A másik, engem is elért az akksi púposodás, 2000 mA, már jön is a kisebbik verzió, remélem azzal nem lesz gond. Nem csak hogy púposodik, hanem 15% figyelmeztetés után, van még kb. 3-5 perce a készüléknek és rohamosan elfogy, aztán kikapcsol

-
Mobilke
csendes tag
Nagyon jól fut ez biztos, de azért a 4.4 többet nyújt, kevesebb hardvert igénnyel...
Android 4.4:
Frissített kezelőfelület: a főképernyőn átlátszó állapot- és navigációs sáv, továbbá fehér állapotjelző ikonok és szövegek (az alkalmazások megváltoztathatják az átlátszóságot az olvashatóság érdekében)[86]
Teljesítményoptimalizálás, alacsonyabb rendszerkövetelmények (kevesebb RAM szükséges a rendszer futtatásához)
Nyomtatási keretrendszer[87]
NFC Host Card Emuláció a smart cardok emulálásához
Chromium-on alapuló WebViews (a funkció a Chrome 30-cal egyenértékű)[88]
Kiterjesztett funkcionalitás az értesítési szolgáltatásokhoz
Publikus API a szöveges üzenetek fejlesztéséhez és kezeléséhez, lehetőség van meghatározni az alapértelmezett SMS-alkalmazást[89]
Új keretrendszer a felhasználói felületek áttűnéseihez[90]
Tárolóhozzáférés-keretrendszer: más forrásokból is vissza lehet keresni tartalmakat és dokumentumokat (pl. DropBox)[91]
Lépésérzékelő és lépésszámláló API
Teljes képernyős mód: az állapot- és navigációsávot a kijelző szélén végighúzott mozdulattal lehet előhozni[92]
DSP audió csatorna[93], audió monitorozás, hangerő növelés
Beépített kijelzőfelvétel[94]
Natív infravörös blaster API[95]
Kiterjesztett elérhetőségű API-k, rendszerszintű closed captioning beállítások
Új kísérleti futásidejű virtuális gép, az ART[96]
Bluetooth MAP támogatás[97]Amúgy írtam a THL supportnak...
Szóval várom a válaszukat, mikor lesz teljes értékű 4.4 ha lesz egyáltalán... -
greef
tag
Ha minden igaz, leálltak a típus gyártásával? Ki mit tud erről?

-
blueye
veterán
válasz
vincotte23
üzenetére
Akkor gondolatban jó site-ra irányítottalak

-
blueye
veterán
válasz
vincotte23
üzenetére
Miért nem teszel fel egy másik recovery-t?
[link] -
vincotte23
tag
HAAAHHHÓÓÓÓ!!!!!! Segítségre lenne szükségem! A helyzet az, hogy nem tudom recovery módban elindítani a W200s-t. Nem azért,mert hülye vagyok, hanem azért,mert sem a MUT-ból, sem a hangerő fel+bekapcs gombbal nem sikerül.A recoverym a Carliv féle 2.2-es verzió, régebbi verzióval is próbáltam,de semmi....
-
Mobilke
csendes tag
Üdv!
Srácok lesz 4.4 ROM ,hibátlan W200S-re? (gyári) Vagy felesleges várni rá?
Köszi! -
Papci
csendes tag
-
Papci
csendes tag
Engem is elért az akksi probléma. Ma ahogy kivettem látom, hogy meg is puposodott. Lehet még igy telózni vele?
Már megrendeletem az ujat de még vagy 2-3 hétig ki kellene huzza. mit lehet csinálni addig? -
egykettő
aktív tag
Azon gondolkoztam, hogy egy reflow lehet segítene a csehován, ha meglesz az utód, bedobom a sütőbe

-
gatmen
csendes tag
Sziasztok már ujra is raktam meg minden de akkor is azt irja hogy nem tud a kamerához csatlaKozni
segítsetek! Meghalhatott a kamerarám?
[kép] -
egykettő
aktív tag
Én már úgy kipárnázzam, hogy tuti odafeszítette és nem oldotta meg. Ha a töltőjébe meg mozgatom, néha beugrik a kamera képe, nálam tuti köze van hozzá a töltő csatinak.
Az a vicc, hogy még garanciális lenne, de nem érem el azt akitől vettem itt a phan, tavasz óta nem lépett be, száma nem csörög ki persze a rendelési számot elfelejtettem elkérni. -
Tetv88
tag
ahogy én tudom a w200/s/c mind ugyanarra a kasztnira épül a cserealaktrészek is ugyanazok, a kamera is ugyanaz, tehát szerintem előbb utóbb azoknál is előjön majd, megjegyzem nekem a w200 tökéletes volt csak a második kijelző csere után jött ki a kamera hiba, viszont akkor azonnal... akinek van w200 és w200s is ha ránéz a kapacitíív gombok háttér világítására, láthat vagy nem láthat különbséget ebből kiderül változtattak-e a kasztnin, de nem nagyon hiszem...
-
blueye
veterán
w200s-nél tapasztalta már vki ugyanezt a kamera hibát?
Lehet h kijavították? -
Tetv88
tag
válasz
egykettő
üzenetére
A hiba alapvetően a hátsó bezelben lehet, elég gyenge műanyagból készült és könnyen bereped,hajszál repedés, alig látszik, vagy egyszerűen csak eldeformálódik, ezáltal nem nyomja rendesen a csatlakozót Itt lehet a megoldás én nem rendeltem, mert sikerült jó áron vennem törött kijelzőset, és komplett átraktam a belét meg a bezelt, de az előzőnél volt egy olyan állapota is mikor a fixet próbálgattam, hogy kézzel nyomva a hátlapot néha beugrott a kamera, illetve volt hogy az első mködött csak, olyankor is kézzel nyomva a kamera alatt bejött a hátsó is... ebből számomra egyértelműnek tűnik hogy a csatinál van a gond, sajnos ezek elég szar csatlakozók, kell neki egy kis segítség, az új bezeles megoldás, nem garantált, de egy próbát esetleg megérhet...
-
egykettő
aktív tag
válasz
Bence8998
üzenetére
Akkor próbáld meg a fixet, én próbáltam többször többféleképpen de nem javult meg, ettől még neked sikerülhet persze. Szerintem valahol az első kamera és a töltő csatlakozó körül van kontakt hiba, nem vagyok otthon az elektronikába, de gyanús, hogy egy ügyes kezű jó szakember meg tudná javítani.
Régebben vadásztam törött kijelzős telókra, sikerült is egyet venni, igaz csak alaplapot 3500ftért, egy ideig ez jó volt, de aztán ez is beadta a kulcsot (lehet bennem van a hiba)
Még azt érné meg, hogy venni egy ép törött kijelzőset(persze normális áron, nem 15rongyért amennyiért itt hirdetik) és átrakni bele ezt a kijelzőt. De én többet már nem költök rá így használom amíg nem találok értelmeset értelmes áron amire lecserélem. -
Bence8998
csendes tag
Csak az a baj hogy, a garancia már le járt róla.
-
Bence8998
csendes tag
Az az érdekes hogy ha ki veszem az akumlátort belőle (kb.30-40 perc) utána vissza teszam és akkor működik a kamera úgy 20percig utána megint azt irja hogy "nem lehet csatlakozni a kamerához"

-
Bence8998
csendes tag
Sziasztok.Lenne egy kérdésem, hogy miért nem működik a kamera.Meg vettem a telefont és az első 3-4 hónapban még működött a kamera és utána ezt irja ki "Nem lehet csatlakozni a kamerához."vagy pedig a kép helyett egy zöld képet hoz ki.
-
riczer
tag
Eladó Thl W200S hátlapot keresek,ha van valakinek írjon priviben.
-
robinK
csendes tag
válasz
drewcsalad
üzenetére
Mediaplayer-HomeCinema mint fentebb is említették valamint mplayer ez utóbbi szinte mindent visz!
-
válasz
drewcsalad
üzenetére
mpchc
-
blueye
veterán
válasz
drewcsalad
üzenetére
KMPlayer
-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Nem tudom találkozott e valaki azzal a problémával,hogy ha a videókat veszek fel, felteszem pcre és szeretném lejátszani egyik lejátszó sem tudja rendesen megjeleníteni. (wmedia , bsplayer,vlc, quicktime ) semmelyik.
Azt látom ,hogy a formátum 3ggp. Nem tudtok valami megoldást? a teló simán lejátsza, pc nem :S -
blueye
veterán
válasz
vincotte23
üzenetére
Az Összefoglalóban említett Cappa72 6.0.2.8-as CWM-et próbáltad?
-
dReFiX
senior tag
Adott 156D .A1.JB9.HD.EN. 8P256.OV8825.MT6592GW.20140221 ROM a telefonon, ezt szeretném le cserélni a legfrisebbre: ThL.W200S.156D.A1.JB9.HD.EN.8P256.OV8825.MT6592GW.20140618
Milyen recovery-t / root módszert ajánlotok, illetve megéri váltani ? Köszi a segítséget !
-
blueye
veterán
-
masek
csendes tag
sziasztok,
W200, elrontottam, mint valami kezdő

átpartícionálásba fogtam, 3.0 Gb-ot választva, majd boot recoverybe.
elfelejtettem, de csak a gyári volt rajta. (system recovery 3e)
ráadásul a gombok használatát is elfelejtettem (1 éve nem nyúltam ilyesmibe), ezért a "wipe cache"-re mentem a "wipe data/factory reset" helyett.most már nem hajlandó "wipe data/factory reset"-et csinálni: "Mount /data error" a felirat.
nem tudom felrakni sd-ről a Cappa recovery-t sem, "Installation aborted"sima újraindításnál "Encryption unsucsessful", csak "reset phone" gomb, majd a recovery kiírja, hogy "Erasing", majd "Error", és ennyi, megint a recoveryben vagyok.
mitévő legyek?
köszi előre is! -
blueye
veterán
válasz
vincotte23
üzenetére
Nálam is sokat segített.
Recovery OK már nálad? -
zörgö
tag
sziasztok!
thl w200s telom valoszinuleg lecserelem mostanaban,2 aksi tokok stb.. .ha erdekel valakit irjon privibe -
blueye
veterán
válasz
vincotte23
üzenetére
Végül én is 2000est kaptam a pandawill-től, neked minden OK az új 2000essel?
Ez most jól működik
-
vincotte23
tag
Ilyenkor bezzeg nem téved erre valami nagy guru......

-
vincotte23
tag
Segítségre lenne szükségem! A helyzet az, hogy nem tudom recovery módban elindítani a W200s-t. Nem azért,mert hülye vagyok, hanem azért,mert sem a MUT-ból, sem a hangerő fel+bekapcs gombbal sem sikerül.A recoverym a Carliv féle 2.2-es verzió, régebbi verzióval is próbáltam,de semmi....
-
hujber88
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék én is venni egy TH W200S-t, de sehol sem látok eladót.
Mindenhol elfogyott.Tudtok adni tippet, hogy hol nézzem meg?
Köszönöm!

-
vincotte23
tag
Elvileg az volt az autóstöltő hibája,hogy nem volt megfelelő a telefon igényeihez,túltöltötte, kegyetlenül felmelegítette..... Írta is a THL,hogy felejtsem el a "gagyi" autóstöltőket. Ha mégis használni akarom,akkor rendeljek tőlük THL autóstöltőt.... először azt gondoltam,hogy ez valami marketing fogás részükről,de aztán többen is megerősítették,hogy ez tény!
Akitől vettem az 1800 mAH-s akksit,amíg a 2000-es nem érkezett meg, Ő is azt mondta,hogy felejtsem el az autóstöltőt. De látjátok,van itt köztünk olyan is,aki nem használ autóstöltőt és mégis púposodik az akksija.... Hát remélem sikerrel járok és ez nem végzi úgy,mint az elődje! 
Lényegesen javult a készenléti idő, de gondolom ebben még az is benne van,hogy új az akksi! Hétvégén földobom a legfrissebb gyári romot is,mert elvileg azzal még picit tovább javul az üzemidő....
-
blueye
veterán
válasz
vincotte23
üzenetére
Mondjuk 11,11 %-kal erősebb.

Remélem a tied lesz itt az első ami nem púposodik...Az autós töltő hibás volt?
-
LGyuri
tag
válasz
vincotte23
üzenetére
pupul már?

-
vincotte23
tag
Megérkezett az új 2000 amperes gyári akksim! Hát azért jóval erősebb az 1800-asnál! Ja és durván 2000 Ft az Aliexpressen, 14 nap alatt ideért!
-
blueye
veterán
Bővíthető: Card Extend: Support TF card up to 32GB extended
-
greef
tag
válasz
drewcsalad
üzenetére
Még egy kérdés, micro SD-vel bővíthető vagy nem? Hány oldal annyi leírás.
(ThL w200s)
-
greef
tag
válasz
drewcsalad
üzenetére
Köszönöm a választ. Meggyőztél. KELL!

-
drewcsalad
tag
Szia
Bár nem vagyok mágus, de van kis tapasztalatom.
Nem sok a negatívum szerencsére, de az akksi lehetne nagyobb (kb. 1 -1 1/2 nap normál használatnál, ha sokat játszol akkor 2x töltöd egy nap! ) Ha tudsz rendelj mellé még egy akksit.
A rendszer stabil (a gyári is!) Én felraktam a legfrissebb gyárit és nekem bejött. Egyébként a ROM csere nem egy hóbort, de ha működik jól a gyári, akkor nem kell cserélgetni!!! Mert ugye ami jól működik,azt minek piszkálni! GPS egy telefonhoz képest meglepően jó! Nekem 10-20 mp alatt talál holdat és stabil! 2-5m-es pontossággal!
Jó fotókat készít és a videó is jó minőségű! Játék nem szaggat
Képernyő szép!
Hátlap nem kopik nagyon,de kapsz hozzá tokot (attól függ honnan rendeled)
Vásárlás: nem tudom kinek mi a jó én pandawillen vettem, de sok jó bolt van még (minideal, antelife, ...) Erre van egy külön topik: http://mobilarena.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/hsz_1-50.html
Hát ennyi részemről
Hajrá -
greef
tag
Sziasztok, lapozgattam, olvasgattam a fórumot, de persze nem olvastam végig.
Néhány kérdésem lenne. Nagyon megtetszett ez a telefon, viszont nem értek annyira a telefonokhoz.Első és legfontosabb, hogy van-e valami merőben nagy negatívuma a készüléknek? (Elsősorban átlagos felhasználó lennék. Tehát telefonálás, sms, netezés, esetleg faxbook, néhány kiégetős játék.
Ha rendelek, honnan érdemes, van-e valami komoly és többször probált külföldi/hazai bolt, ahol jó áron megbízható helyről rendelhetem a készüléket?
Látom, hogy romcseréről van itt szó legtöbbször, és azt is látom hogy el van látva romokkal.
Valami gond van a gyárival, vagy ez csak ilyen őrület?Esetleg van-e valami tudni való, amit érdemes előre tudnom? Gondolok itt ilyenekre, hogy könnyen kopik a hátlap vagy hasonló. (Egy sza*sung fame telefonom van most, ez egy nagy rakás lóürülék.)
Köszönöm ha válaszol valami mágus rá, előre is.

-
blueye
veterán
válasz
vincotte23
üzenetére
Én inkább pandawill-.ről rendeltem.
-
blueye
veterán
válasz
vincotte23
üzenetére
Én is ezt használom a w200s-nél.
Elég az 1800as nekem.
Rendeltem egy új 1800ast, tartaléknak.
A 2000es púpos aksi nem sikerült, nem is lehet rendelni, ez sokat elmond. -
vincotte23
tag
Már egy hete 1800-as akksit használok a W200s-ben. Tapasztalatom annyi,hogy ha 100%-ra feltöltöm és nem nyúlok a telefonhoz,kb egy óra alatt 'lemerül' 80%-ra,aztán mobilnet bekapcs,rengeteg telefonálás,böngészés,stb.... nap végére 60%-on áll, ugyan ez a folyamat töltés nélkül másnap folytatódik, a nap végén marad még 29%! Nekem ez így megfelel!
-
dReFiX
senior tag
Valakinek nincs pár felesleges foliaja? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !!ÚJ!! Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi!

segítsetek! Meghalhatott a kamerarám?