Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chrysmas5

    újonc

    Sziasztok!

    Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek a következő problémában, röviden: folyamatosan ingadozik a térerőm és elveszti a cella jelet a THL W100 telefonom.
    Átböngésztem az egész fórumot információk után kutatva, 1 felhasználónak voltak hasonló problémái, de ha jól láttam nem nagyon született megoldás az ügyben. Már természetesen google kereséssel is próbálkoztam, angol nyelven is, az XDA fórumot is átböngésztem, de ott sem sikerült megoldást találnom.
    A Hiba pontos leírása:
    A következő dolog jött elő az utóbbi 1 hónapban, arra lettem figyelmes, hogy nagyon ingadozik a térerőm, és többször el is veszítette jelet is, de csak alkalmanként. Mostanában pedig ez egyre sűrűbben jön elő ez a probléma, van hogy percenként elveszti mind2 sim a jelet. A jelenség helytől teljesen független, szabadtéren is ugyanúgy megtörténik a dolog,mint szobában. A hálózattal nem lehet probléma, másik készülékeken nincs gond, a sim kártyák is tökéletesen működnek más készülékekben. Azóta már már kapott egy újabb stock rom-ot is, nem változott semmi. Bár az alkalmazásokat ugyanazokat tettem vissza.

    Örömmel fogadok bármilyen javaslatot a megoldást illetően. Előre is köszönöm a segítségeteket!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák