Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Én néhány hónapja vettem egy T42-est a Laptopinfonál. Telefonon szóltam, hogy kell tegyék el egy napot. Másnap mentem érte. Ott várt bontatlan gyári csomagolásban. Én bontottam ki. Majd akksi bele, és lássuk. Szépen felmászott az előre telepített XP. Majd nyugodtan kitesztelgethettem.
A garanciát pedig szériaszám alapján az IBM adja. Természetesen ott helyben a neten is ellenőrizhető.
Érdemes figyelni a lapot mert, nagyon gyorsan elkapkodják ami van.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest