- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
jippa
aktív tag
Üdv!
Akit esetleg érdekel:
Az 1547. Hsz-ban bemutatott repedést a könyöktámaszon nem csinálják meg gariban. Valszeg az alulról túlhúzott csavar miatt pattant el a kasztni, de törésre, repedésre nem vonatkozik a gar.
Pedig:
This product has a special bid three year limited warranty. This product is entitled to parts, labor and on-site repair service (9x5 next business day) in approved locations. -
jippa
aktív tag
sssent-nek köszönöm a választ. Az X32 nálam családtag, ha leejtettem volna, nem tudnék itt segítséget kérni, mert előbb ugrottam volna ki az autóból 120-nál.
Esetleg olyan ember véleményére is kiváncsi lennék, aki járt már hasonló cipőben, vagy közeli ismeretséget ápol az IBM szervízzel. Előre is köszi. -
jippa
aktív tag
Üdv!
A szakértő Hölgyek/Urak segítségét szeretném kérni. A tavaly vásárolt X32 kéztámaszának bal alsó sarkánál a képen látható módon (remélem jól szúrom be), egyik napról a másikra magától elpattant a fekete műanyag. Érdekelne, hogy garis problémáról van-e szó. Előre is köszi. -
jippa
aktív tag
válasz
ferkoboy #799 üzenetére
Nekem egy X32-m van, nem a legújabb típus, de a gép pillekönnyű (1,6kg), gyors (1.8 PM), hűvös (eddigi rekord a procinál 51 C), halk (pl. szövegszerkesztés közben fe sem pörgeti a ventit) és úgy egyébként is nagyon egyben van. Ha szélsőségesen sokat mozgatod a gépet, akkor az X széria kitűnő (a legjobb??) választás. Az üzemidő akksival 5 1/2 óra automatikus energiagazdálkodás mellett, ha leszabályozom a procit, akkor egy órával is többet tud (igaz, 4.8AH akksi van benne, nem a 4,4-es). Ami még fontos lehet, hogy némelyik x-szériás lapiban 1,8 inches (4200rpm) hdd van, ami jelentősen képes visszafogni a teljesítményt, de növeli az akkus üzemidőt. Nekem a teljesítmény volt a fontosabb...
[Szerkesztve] -
jippa
aktív tag
Nem müxik, nincs battery maintenance az update után sem. Valsz. az akku elektronikája nem vágja ezt a fícsört. Kár.
Blyan: Igazad van! Ha a lustaság fájna, minden kedves fórumozó hazáig hallaná az ordításomat. (Debrecenből)
[Szerkesztve] -
jippa
aktív tag
Rajta vagyok a témán, de az installer 215 Mb frissítést javasol, ez 1Mbit mellett el fog tartani egy darabig. Ha elkészül, jelezni fogom, hogy megy-e a battery maintenance. Addig is köszi mindenkinek a sok értékes tanácsot.
-
jippa
aktív tag
A gép majdnem ua., mint a linkelt. Ebben Mobility Radeon van (16Mb), és ''sajnos'' az akku sem ez, hanem 4,8 AH-s (5 óra és 10 perc
) . Dokkoló viszont nincs.
-
jippa
aktív tag
Köszönöm a gyors választ!
A gar 2008 közepéig szól. Úgy vettem ki az áruházi főnök szavaiból, hogy egy külső cégtől származott a laptop, amelyik továbbadta annak, amelyiktől én vettem. Gondolom a gari onnantól kezdve ketyeg, hogy az egyik cég eladta a másiknak. De ez csak tipp. Mindenestre jó érzés, hogy még 2 és fél évig garis a lapi. Főleg, hogy az ár is alkuképes volt. Tényleg, br. 270k jó ár volt érte? -
jippa
aktív tag
Üdv a szakiknak!
A múlt héten vettem egy Thinkpad x32 notit az egyik nagy áruházban (kiállított darab volt, 1.8 centrino, 40Gb 5400 rpm, Mobility Radeon) és a bolt 80 ezerért árulta a saját +4 év garanciáját. Nem kértem a gart. Viszont, ha beírom az IBM oldalon a szériaszámot, kiírja, hogy a gépre 3 év gar vonatkozik, ami 2008-ban jár le. Ilyenkor mi a helyzet?
Előre is köszi a segítségért!
Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Latitude 5550, 15.6" FHD IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjolv, IR kam, gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged