- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
-
9CS
senior tag
Ugyan nem olvastam végig Shadowfax linkjeit, de én sem ajánlom egyenlőre a most települő Client Security, engem olyan nagyon megvédett a frissítés után (egy hónappal ezelőtt, most nem tudom mi van fent azóta még nem mertem újra visszatenni), hogy egy kis időbe beletelt míg egyáltalán be lehetett jelentkezni a Windowsba (csökkentett mód az ment, node az kinek jó, és onnan meg nem lehet törölni a progit. A hiba az volt, hogy nem lehetett jelszót sem beírni, mert a CSS írta, hogy valami blokkolja nézzem meg a vírus keresőt, vagy a tűzfalat, nyomjak Ctrl+Alt+Del-t a folytatáshoz, utána meg ugyanezt írta.
…)
De amikor még ment én úgy állítottam be a jelszót, hogy előbb Windowsban kitöröltem a felhasználók jelszavait, mert bármi volt beírva azt nem fogadta el. Aztán már az üres jelszót meg lehetett változtatni a CSS-en belül. Ha régebben használva volt a Security Chip, akkor a BIOS-ban tudod a jelszavakat kiszedni belőle.
Első indításnál rendszergazdaként kell belépni, mert akkor kell beállítani a programot, aztán jöhetnek a felhasználók. -
Dr. Akula
félisten
Messze van ez még az elavulástól.
Jónás Core Duónak sztem notebookban nincs értelme, inkább DTR-be való, ha leterheled simán duplaannyit fogyaszt mint a Dothan. Majd talán a Meromnál el lehet gondolkodni a váltáson (Vistahoz), de abból is remélem lesz vmi Solo kapitány változat.
-
Herby
csendes tag
Az un. Recovery CD minden garanciális IBM ThinkPad-hez ingyen megrendelhető bármelyik IBM szervíz partnernél: [link]
Lenovo szerviz partnerek:
Központi szerviz:
IBM Magyarországi Kft.
1117 Budapest Neumann János utca 1.
Tel.: (+36) 1 382 5885
Fax: (+36) 1 382 5501
A Lenovo (és elődje az IBM) már évek óta nem ad recovery lemezt a gépeihez. Egy korszerűbb és megbízhatóbb megoldást alkalmazunk a gyári állapot helyreállítására. (A CD-k mindig elvesztek, mire szükség lett volna rájuk.)
A helyreállító program az Ön gépének merevlemezén, egy rejtett területen helyezkedik el. Szükség (hiba) esetén a gép bekapcsolása után nyomja meg a kék ''ThinkVantage'' (régebbi gépeken Access IBM, Access ThinkPad) gombot a ThinkPad billentyűzet bal felső sarkán vagy az F11-es gombot asztali gép esetén. Ennek hatására egy menübe lép be, ahol kiválaszthatja a ''Recover Factory Content'' menüpontot, amely az eredeti gyári állapotot állítja vissza. (Figyelem! Ez minden adatot töröl a merevlemezről!)
Ha ezt a helyreállító készletet szeretné CD-n is birtokolni, akkor elkészítheti a ''Start - Programok - ThinkVantage'' (esetleg régebbieken Access IBM, stb.) - ''Create Recovery Discs'' programmal mely megtalálható a gépén. Ha csak a meghajtó programokra van szüksége, akkor azokat a merevlemez ''Drivers'' alkönyvtárában találja meg, de javasljuk, hogy inkább töltse le a legfrissebbeket a http://lenovo.com/support oldalunkról.
A géphez adott programokat, (CD író, DVD lejátszó, stb.) szintén a merevlemezen találja az ''IBMAPPS'' könyvtárban. Ezeket innen szintén CD-re mentheti. (A recovery CD készlet természetesen tartalmazza ezeket is, tehát külön lementésükre csak akkor van szükség, ha valamilyen oknál fogva újra szeretné ezeket telepíteni.)
Az operációs rendszer nem a recovery CD-től lesz jogtiszta, hanem a készüléken található Microsoft COA (Certificate of Authenticity) cimkétől. Ez a gépe aljára vagy oldalára ragasztva található.
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
Ma reggel olyan 9 óra magasságában érkeztem az IBM szervizébe. Odaadtam a drágaságot, hogy tolják újra a preload szekciót. Meg nézzék meg a lan mert elég magas a ping. Fél 2kor kaptam a telefont, hogy mehetek érte mert készen van. Leesett az állam. Ez igen. Így kell egy szervíznek működnie.
Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest